Jelena Kostov izgubila bebu?!

Jelena Kostov (27), zvezda „Granda“, izgubila je bebu 9. maja, samo nekoliko dana pošto je saslušana u policiji prilikom hapšenja biznismena Radosava Savatijevića Keneta (51), osumnjičenog za zloupotrebe prilikom izgradnje puteva u okolini Požarevca! Kako piše „Alo!“ , pevačica je posle saslušanja ubrzo primljena u jednu poznatu beogradsku kliniku, u kojoj postoji i pisana evidencija o abortusu u koju je reporter ovog dnevnog lista imao uvid. „Molim?! Ja sam u šoku! Ovo je prevršilo svaku moguću meru! Do sada sam ćutala za sve što se pisalo, i za tačne i netačne stvari, ali ovo je previše. Doći će moj advokat kod vas, a pozovite i načelnika te bolnice. Gospode bože. Ja ne znam da li je ovo skrivena kamera ili šta je!“, rekla je Kostova, a na konkretno pitanje da li ostaje pri tvrdnji da nikada nije bila trudna, odgovorila je za „Alo!“: “Naravno, i preko ovoga neću preći. Ovo je vrlo ozbiljna stvar i ja ne želim da priređujem takve naslove, pogotovo zbog mojih roditelja”. Na konstataciju da se spekuliše da je ostala trudna sa uhapšenim Radosavom Savatijevićem Kenetom, Jelena se najpre nasmejala: “Ha, ha, ha. Gospode bože! A šta ćemo sa tim što sam ja Keneta poznavala samo šest meseci pre svega ovoga? To su totalne gluposti kojima ja ne želim da se bavim i da ispravljam krive Drine. Bilo kakav dalji razgovor vodićemo preko advokata”, rekla je pevačica. Podsetimo, Jelena Kostov bila je sa Savatijevićem u automobilu 6. maja uveče, kada je uhapšen na granici Srbije s Bugarskom. Ona je po sopstvenom priznanju medijima imala unapred zakazan nastup u diskoteci „Revue“ u Sofiji, ali će istraga pokazati da li je pevačica vlasniku Televizije „Spektrum“ poslužile kao kamuflaža prilikom pokušaja bekstva iz zemlje. Činjenica da su u trenutku Kenetovog privođenja bili zajedno u automobilu pokrenula je spekulacije o romansi između biznismena i mlade zvezde „Granda“. Međutim, Jelena Kostov je to oštro demantovala, tvrdeći da su „samo prijatelji“.

 

 

Izvor: “Alo!”

Komentari11 komentara

  1. Pa sta sad kuka? Dok je dobijala bunde, automobile, dok se vozala u kamionu, avionu bilo joj lepo. E pa sve mora da se plati. Sve ima svoju cenu. Sta bi ona htela, da rastura porodicu, da hvata matorce, da im radja decu da bi se finansijski obezbedila a kad iste uhapse da se lepo deteta otarasi i puj pike ne vazi, i jos kao novinari losi, kako to sme da se pise, bla bla. A sto se ne bi pisalo? Treba sve lepo da se zna. Ko kako seje tako neka zanje i kraj. jos da je neko postedi. pa zar vi mislite da je nju abortus pogodio emotivno? Nju je samo pogodilo smanjenje budzeta. Pa kad neko zarko zeli dete rodio bi ga da se desi ne znam ni ja sta. ko bi neku zenu naterao da ubije dete zaceto iz ljubavi, zeljeno. i jos da je krijemo, da se postedi. Pa bolje da znamo kakvo je zlo.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Sramota za Caribriod kakvi izrod je izasao iz njega. Ljudi ovo nije slika naseg gradica. Mene bi bilo sramota da se ponovo pojavim medju svojim sugradjanima, sramota, sramota!!!!!!

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0