Jelena Kostov izgubila bebu?!

Jelena Kostov (27), zvezda „Granda“, izgubila je bebu 9. maja, samo nekoliko dana pošto je saslušana u policiji prilikom hapšenja biznismena Radosava Savatijevića Keneta (51), osumnjičenog za zloupotrebe prilikom izgradnje puteva u okolini Požarevca! Kako piše „Alo!“ , pevačica je posle saslušanja ubrzo primljena u jednu poznatu beogradsku kliniku, u kojoj postoji i pisana evidencija o abortusu u koju je reporter ovog dnevnog lista imao uvid. „Molim?! Ja sam u šoku! Ovo je prevršilo svaku moguću meru! Do sada sam ćutala za sve što se pisalo, i za tačne i netačne stvari, ali ovo je previše. Doći će moj advokat kod vas, a pozovite i načelnika te bolnice. Gospode bože. Ja ne znam da li je ovo skrivena kamera ili šta je!“, rekla je Kostova, a na konkretno pitanje da li ostaje pri tvrdnji da nikada nije bila trudna, odgovorila je za „Alo!“: “Naravno, i preko ovoga neću preći. Ovo je vrlo ozbiljna stvar i ja ne želim da priređujem takve naslove, pogotovo zbog mojih roditelja”. Na konstataciju da se spekuliše da je ostala trudna sa uhapšenim Radosavom Savatijevićem Kenetom, Jelena se najpre nasmejala: “Ha, ha, ha. Gospode bože! A šta ćemo sa tim što sam ja Keneta poznavala samo šest meseci pre svega ovoga? To su totalne gluposti kojima ja ne želim da se bavim i da ispravljam krive Drine. Bilo kakav dalji razgovor vodićemo preko advokata”, rekla je pevačica. Podsetimo, Jelena Kostov bila je sa Savatijevićem u automobilu 6. maja uveče, kada je uhapšen na granici Srbije s Bugarskom. Ona je po sopstvenom priznanju medijima imala unapred zakazan nastup u diskoteci „Revue“ u Sofiji, ali će istraga pokazati da li je pevačica vlasniku Televizije „Spektrum“ poslužile kao kamuflaža prilikom pokušaja bekstva iz zemlje. Činjenica da su u trenutku Kenetovog privođenja bili zajedno u automobilu pokrenula je spekulacije o romansi između biznismena i mlade zvezde „Granda“. Međutim, Jelena Kostov je to oštro demantovala, tvrdeći da su „samo prijatelji“.

 

 

Izvor: “Alo!”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
NN
03/06/2011 20:21
Pa sta sad kuka? Dok je dobijala bunde, automobile, dok se vozala u kamionu, avionu bilo joj lepo. E pa sve mora da se plati. Sve ima svoju cenu. Sta bi ona htela, da rastura porodicu, da hvata matorce, da im radja decu da bi se finansijski obezbedila a kad iste uhapse da se lepo deteta otarasi i puj pike… Učitaj dalje »
NN
03/06/2011 21:54

Sramota za Caribriod kakvi izrod je izasao iz njega. Ljudi ovo nije slika naseg gradica. Mene bi bilo sramota da se ponovo pojavim medju svojim sugradjanima, sramota, sramota!!!!!!

wpDiscuz