Ivana Slavković tvrdi: Bila sam žrtva policijske torture!

Porno-glumica Ivana Slavković (19), koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Parovi“ na Hepi TV, u svojoj 11. godini bila je žrtva policijske torture! Zbog preživljene traume provela je 21 dan u Klinici za mentalno zdravlje!
Kao devojčica, često se svađala sa dvema sestrama (obema su inicijali K. R.), koje su je konstantno maltretirale u školi, što je dovelo do problema između porodica Slavković i Ranđelović u mestu Šarlinac nadomak Niša. Sve je kulminiralo 27. marta 2003. godine, kada se pobila s jednom od pomenutih devojčica. Otac K. R. bio je policajac u PS OUP Doljevac i te večeri je sa kolegama upao na rođendansko slavlje u kući Srboljuba i Tanje Slavković zahtevajući da ispita Ivanu.
“Imala sam 11 godina i potukla sam se s curom čiji otac radi kao policajac. Njen tata je došao kod mene kući na dan kad je moja srednja sestra slavila rođendan i počeo da mi preti. Prepala sam se i pobegla u kupatilo. Zaključala sam vrata. Od straha sam pala u nesvest”, priča Ivana za Kurir.
“Bila sam veoma uznemirena. Odmah posle toga su me smestili u Kliniku za mentalno zdravlje jer sam se budila noću, imala sam košmare, mesečarila sam… Bilo je strašno, ali je, na sreću, sve prošlo”, završava Ivana.
Ivanini roditelji su protiv oca K. R. i još trojice policajaca podneli krivičnu prijavu zbog prekoračenja službenih ovlašćenja i zloupotrebe službenog položaja, koja je odbačena kao neosnovana. Međutim, advokat Inicijative mladih za ljudska prava iz Niša u ponovljenom postupku 2007. godine dobio je spor, po kojem su tuženi osuđeni na kaznu zatvora od četiri do pet meseci.
“Dobili su kazne, ali svi znaju da nikad nisu bili u zatvoru. Skoro sam čula da su ponovo maltretirali jedno dete, ali o tome neću ništa da pričam”, kaže Ivana.

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
zemunac
21/03/2012 12:20

kakvo  govedo  i  monstrum  treba  da  budes,  pa  da  isterujes  pravdu  sa  jedanaestogodisnjom  devojcicom…mada  nista  iznenadjujuce  kada  su  pojedini  ORGANI,  u  pitanju…a  sto  se  ove  cure  tice,  jesu  te  traume  krive  i  sto  si  izabrala  ovaj  posao,  kojim  se  bavis…tvoja  stvar  u  principu,    ALI,  VELIKO  ALI…

lola
21/03/2012 12:29

koja prica,jbt….

blizanac
21/03/2012 12:37

DEVOJKA JE SUPER!!!!!!!!!!!

cikala
21/03/2012 13:24

e jadna ti majka

maja
21/03/2012 13:25
Ivanu poznajem jos iz Nisa i od nje me ne cudi nista  jer je jos kao klinka bila raspustena i problematicna.Propusila je jos u sestom razredu osnovne i bila poznata po vezama sa delikventima.Bila je poznata i po bosim nogama jer je skoro uvkek hodala bosonoga po celom gradu sto dokazuje njenu raspustenost.Cesto je znala da skroz bosa dodje u… Učitaj dalje »
nevazna
21/03/2012 13:52

Sve neke zrtve! Gde nadjete samo sve ove psihijatrijske slucajeve?!

sofija
21/03/2012 13:54

i bre seljako jedna,brukas mi prezime,NESTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wpDiscuz