Haos na ostrvu odbačenih! Stanija: Aleksandra, ti si fufica! Aleksandra: Starice jedna, kivna si jer te Ognjen nije hteo! Iz Boruke izbačen Neven!

Stanija Dobrojević se potrudila da Survivor dobije novu dimenziju i da se zaborave sve borbe za imunitet i nagradu, dupli i crni glasovi! Na njenom ostrvu vlada potpuno anarhija, a psovke, uvrede, tračevi i laži postali su deo svakodnevice.
Žare i Radovan su se prvi oglasili protiv nje i rešili da podignu zaseban kamp. Marko i Jelena im pomažu.
“Stanija ne bira način na koji će pobediti”, kaže Radovan: “Ako treba, sve ća nas uništiti samo da dođe do svog svetog cilja, ujedinjenja. Ona nije došla u preživljavanje već u prežderavanje! Jedina je osoba koja će se kući vratiti sa istom ili čak većom kilažom.”

Žare je svoju “ljubav” prema Staniji pretočio u imitaciju: zakačio je dva cevta u kosu, treći drži u ruci i priča o Americi kao Stanija.
“Ono kao, kad dođete kod mene u Ameriku… Znate kako je tamo na Floridi, Miamiju… Samo kad budete došli, videćete! Odmah ćete postati najomraženija osoba sa najviše celulita.”
Mia i Stanija su ipak zaključile kako Plejboj zečica ipak nije ona koja najviše jede, već je to Jelena.
“Ona jede krišom“, kaže Stanija.
“Ti uopšte ne jedeš puno. Ti čak, pored mene, jedeš najmanje od svih žena“, podržava je Mia.
Staniji uskoro okreće leđa i dojučerašnja prijateljica Aleksandra. Stanija traži da se ona i Radovan pomere, jer je tokom noći guraju pa je previše blizu Žaretu. Aleksnadri se taj predlog ne dopada, kaže joj da se ona pomeri, a Stanija se odmah ljuti i kaže kako bi Aleksandra trebalo da je zaštiti jer je i ona štitila nju i Radovana, čuvala njihovu tajnu, a tog dana je navodno videla da su se poljubili.

“Između nas dvoje nema ništa i nema šta da se zna“,  kaže makedonska manekenka, poziva Radovana i pita ga da javno kaže da li su se ljubili. Radovan kaže da nisu. Stanija ide dalje i tvrdi da je taj poljubac video i Žarko. Žare kaže da nije video. Stanija tu počinje da puca.
“Grlite se, ljubite se, je*ite se slobodno! Samo nemojte mene da gurate. Skinite mi se s grbače!“, tim rečima završava prvi deo rasprave.
Ali u svađu se uključuje i Žare koji je optužuje da laže o svemu, i da joj Aleksandra i Radovan uopšte ne smetaju dok spava jer ima sasvim dovoljno prostora na krevetu.
“Sada ti smeta Aleksandra jer ti je okrenula leđa, jer ti je rekla da lažeš. A nije ti smetala dok je bila dobra s tobom.”

Stanija ne želi da priča s njim, već sav svoj gnev usmerava na Aleksandru.
Stanija: “Ja nemam dečka koji me čeka, niti sam se zabavljala sa Vladom, niti sam se ljubila s nekim petim. To si sve radila ti, Aleksandra!”
Aleksandra: “Ti imaš nešto protiv mene, to je očigledno, a to je zato jer sma ti rekla da se ti pomeriš pošto nećeš do Žareta da spavaš.”
Stanija: “Ti si od danas za mene završila kao čovek!”
Aleksandra: “I ti si završila odavno! Ćao, idi šetaj!”

Ovaj deo svađe završava se Aleksandrinim lupkanjem po Stanijinoj glavi. Onda se svađa prenosi na celo pleme: sad se svađaju ko je podigao kamp, Jelena ili Mia, glumica kaže da šminkerka nije skuvala nijedan ručak, a kad se pomenuo ručak tu je “uskočila” Stanija koja je započela priču o hrani, koliko je ko pojeo…
“Stanija, s tobom nešto ozbiljno nije u redu! Ti ne možeš da preživiš što te je Ognjen odjebao i sad samo sipaš otrov ovde!“, kaže joj Jelena.
“Ne, Jelena, ja sam super”, kaže joj Stanija, dok Mia igra kao kokoška oko nje: “Meni je ovde lepo.”
“Naravno da je tebi lepo“, kaže Žare: “Ništa ne radiš, boli te k…c, čitaš knjige po ceo dan, kad dođe hrana prva si da jedeš kao da imaš gastritis. I šta je tebi problem?! Ne razumem. Idi malo sunčaj silikone!”

Aleksandra i Stanija ipak nastavljaju svađu.
Aleksandra: “Sad ćeš da vidiš kako ću te ja ocrniti pred svim muškarcima koji su te tamo otkačili.”
Stanija: “Ajde mrš! Kako ćeš da me ocrniš ti koja imaš dečka, spavala si, je*ala si se sa Vladom dok si imala tog dečka…”
Aleksandra: “Nije tačno! Nikad nisam spavala sa Vladom!”
Stanija: “Onda si imala romansu sa Radovanom. Ti ćeš meni nešto da kažeš! Mrš bre tamo, balavice jedna!”
Aleksandra: “Slušaj nešto, bar mi niko nije uvalio korpu. Ti si se tamo sve vreme trudila da budeš sa Ognjenom, a on nije hteo da bude s tobom. Radovan mi je rako da Ognjen nije hteo da ti odgovori na poruku zato što mu se gadiš! Zato što si užasna!”
Stanija: “Skloni se! Kretenušo jedna mala!”

Nakon ovih reči srpska tarleta je, iz do tada sedećeg položaja, ustala i pokušala rukom da udari Aleksandru, koja joj je sklonila ruku, uspela ona nju da udari, a Stanija je onda izvela zahvat nogom prema Aleksandrinoj glavi.
Stanija: “Fufice jedna mala! Ti ćeš meni nešto da govoriš!”
Aleksandra: “Starice jedna! Imaš bore ovde, pogledaj se, imaš bore!”
Stanija: “Ti bre imaš dečka kod kuće, a ovde se je*eš s njima, a ne ja!”

I taman kad pomisliš da je to sve, Stanija pronađe novu žrtvu. Sad je to Jelena. Kaže kako joj je beogradska šminkerka radila iza leđa. Jelena to demantuje i kaže kako joj je sve vreme samo prebacivala što sve ispriča pred kamerama.
“Ti si osoba za koju sam govorila da će se vratiti u pleme. Rekla sam ti: Nemoj da tuguješ, sve će biti dobro…”
“Bili ste dobri sa mnom dok sam pobeđivala, dok ste mislili da ću vas voditi u ujedinjenje. Kad je došao Žarko odmah ste mi okrenuli leđa.”
“Ma, da l’ si ti normalna?!”, čudi se Jelena, a Stanija izvlači tešku artiljeriju.
“Zamislite da se ja ponašam kao vi, da se ložim na Radovana, da kod kuće šetam klince od 18 godina…”
“Tačno je! Ložim se na Radovana, a spavam samo s momcima koji imaju 21 godinu!” – viče Jelena: “Eto, jesi li zadovoljna?” – pita posle toga Staniju, koja rasparavu vodi u ležećem položaju, s knjigom “Razgovori sa bogom” u rukama. Opušteno.
“Ti nisi normalna”, kaže joj Jelena: “Ovo će da gleda moja ćerka od 18 godina.”
“Pa interesantno je to što spavate s klincima od 18, a imate ćerku tih godina. To ste mi vi rekli.”
“Ja ti tako rekla?! Ne, mislim da sam rekla 21. Precizno. Da je moja poslednja veza bila s a osobom koja je imala 21 godinu. Rekla sam ne samo tebi već i Radovanu i svima koji su sedeli.”

Kako li se ova svađa dalje odvijala za sada ne znamo, a i bilo je previše za jednu epizodu.
I da, ako nekog još zanima iz Boruke je izbačen Neven, kojem je Milan dao crni glas i tako mu onemogućio da glasa. Za uzvrat Neven je svoju “kletvu” bacio na Milana. U Matambu ništa novo: kuliraju i dosađuju se.

Komentari79 komentara

  • Dobra je Stana 😀 Vidis da je cak i kromanjonac Zare imitira 😀 a imitacija je znak divljenja (podsvesnog) 😀

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Stanija ih rastura, ma unistava bedne muskarce koji ocekuju da im se svi dodvoravaju. Mia i Stanija, zene sa karakterom, ostalo beskicmenjaci!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. koliko me razocara ovaa stanija…abre svi su odbaceni velikiiiii otpad………………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. fufica glupa pravi se pametna a jadnica suplja

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. odakle staniji pravo da nekog nayiva fuf++++, nek sebe pogleda, prvo gojko, pa oonaj drugi fubaler smiljanjic pa volkov a svi su demantovali i govorili samo da poynaju devojku, kaye loola ynam devojku ali daleko od toga da smo yajedno, a ona kaye lola je meni drug ahaha to bi ona volela, sve je sramota da budu sa njom patuljak ylobni, ali ygodna je mora se priynati

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Koliko je samo ova Stanija jadna i glupa, da je ne verovatno …
  :( a bas mi zao za Nevena, trebali su Avu da shutnu ali eto ..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. odvratne su, pogotovo stance -seljance i ova jelena toliko su ruzne da vise neznam dali vise lice na majmunke ili na sta vec!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Kako interesantno da su isekli one delove kad su Staniju isprovocirali a pustili samo ove kad se svadja hahahaha pa nismo mi naivni.STANIJA UZVRACA UDARAC! DO POBEDE! :d

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • O pa gde si stanojka nema potrebe da se opravdavas svi znaju da si zla, nisam ljubomorna samo sam realna. Ps imas dobro telo ali u faci izgledas starije kao da imas 44, 45

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. neka je ovj Neven ljenčuga izleteo volim nego išta..ne znam šta je radio do sada.Onaj Radovan vredniji bio,boljitakmičar i izleteo davnoooooooooooo

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Vidi ovog Zareta kretena…i ona podmukla Ava isto je odvratna. Milan i Vlada u paru lizu jedan drugog..ma fuj.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Stanija, samo ceeeeeeeeeepaj, svi izigravaju neku moralnu vertikalu a samo gledaju da te iskoriste dok ne nadju kome ce da se nakace, tako isto i ova mala bugarka sto se pravi mutava. Sve si ih postroila, i svako je dobio porciju koju je zasluzio! :))))))

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Jednom je Milan Kalinić u studiju rekao da mu je fascinantno kako Neven po celi dan leži-ništa ne radi a niko mu ništa ne govori na to….–Pa kad neko nema karaktera ne vredi ništa ni govoriti.Takve treba samo izbaciti.ne znam sta su DO SADA ČEKALI!!!Ava jeste loš takmičar ali zato im tamo ”rinta”ko luda da mi je žao nekad!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Stanija-Čungalunga!HAHAHHAHAHHAHAHA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Joj odvratni su svi. Jedino je ova Martina malo normalna a i Stanija mi je sipaticna, zna da ih opalil gde najmanje ocekuju. Jedva cekam da se zavrsi ovo smorlil su sve.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Kako je lepa sa cvetom u kosi prava amazonka tahicanka iz Kostarike! Love Stana! 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. KAKVA LJANKA ,CUNGA LUNGA PANTLJICARA FUJ BRE

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Aleksandra je laka i jeftina devojcica, a Stanija  jaka i psihicki prejaka osoba za ove miseve na tom ostrvu odbacenih. Stanija HEROJ

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Stano, Stano, ocrni se bas, sta ce reci komsije iz floride? 😉

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Stanija je moralna devojka i pravedan lik, izuzetan borac. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Mogu samo da kazem da ako je i u stvarnom zivotu ista kao i u Survajveru,
  sa ovakvim karakterom i energijom Stanija ce uspeti u zivotu! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Nadam se da ides u UJEDINJENJE. I mogu da lupaju o tome koliko ”jedes”, neka pogledaju koliko si mrsava i lepo gradjena. ♥

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Ako su svi protiv Stanije to samo pokazuje koliko ona vredi.
  Stanija kraljica!!!!!!! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. ispade ova Stanojka super lik! nisam je ranije gotivila ali sad sam promenila misljenje :-) 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Stanija je opasan lik, ja se ne bih usudula da sa njom ulazim u konflikt jer ona ne bira sredstva da te povredi. Koliko je psihicki jaka da ih je sve do sitnih zivaca nervirala?????? Podseca me na Jelenu Karleusu. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. slicne se podzapale…jedino vlada shvata da nije u velikom bratu nego u survajveru:)srce<3

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Makedonka je mnogo glupa Stanija je milion puta lepsa i pametnija od nje a sa ovom svadjom samo se spustila na njen nivo. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. stanija i aleksandra najlepse i najubavije steta sto su se svadzale :-( 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Sve, sve, glupi, lukavi, ovo, ono, ALI, ova Stanija je ZLO!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Stanija mi je postala mnogo odvratna. Kako nekoja baba mi e i po ceo dan tracari i se svadja.  Grozno. Marko, Neven i Vlada su mi ok.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. aleksandri iz očiju viri ona stvar.. dobro joj je rekla stanija, kako je nije sram, ima momka a drpa se sa radovanom a i vladom prije, ava je isto to skužila

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. hahahahahahhah meni je Stanija strava lik  znaci jeb* iz sve u zdrav mozak 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Stanija mi je postala favorit! Ovi se toliko prave ludi da je to nenormalno. Pogotovo ova mala susumiga iz Makednije sto gllumi neko postenje sa onom glupavom facom ne bi ni pomislio koliko se folira a iza kad je niko ne gleda onda radi sta hoce…sad hoce da odbaci Staniju a najvise je imala koristi od nje. Bas je mala pokvarena. Vodi seljacku lukavu politiku isto kao i ona Ava sto glumi ludilo. Zare se opasno napalio na Stanojku hehee…Stanija je vrh i moj favorit za pobedu! Da nije nje ne bi ni gledao ovaj dosadni sou!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Ne radi to Stanija njima namerno nego su se urotili protiv nje zato je tako i reagovala. Bilo mi je zao da gledam kako su joj svi okrenuli ledja!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Kako je slatka Stanija kad se iznervira ahahahahahah, kao maca…. A matori Zare bi malo da omasti brke al ne moze…ahahahaahaha, pa kad ne moze onda ajde malo da stavim cvet u kosu da imitram moju tajnu ljubav ahahahaha Svaka cast, kako im Stanija pomera sujetu a zapravo nista ne radi vec oni sami od sebe prave majmune. Stanija winner!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. nije bitno sta je ko,sta se nama svidja, a sta ne.. meni je najbitniji licno obraz..a ovdje ga niko nema..stavise ispade da ga ima samo Stanija, ovdje kod odbacenih..dal je problem sto je mlada i lijepa..koji im je..ili je to smetalo samo nesoju od jelene, pa je nju ostavila kod Mie,,a sve ostale okrenula protiv nje..ona i zare..malim slovima..JELENA JE NAJBOLJA SA ONIM KOJI DOBIJE SANSU DA SE VRATI..OGAVNA LI JE..A SVE SE PITAM STO STANIJA NE ZALIJEPI SAMAR ONOJ MALOJ NESOJKINJI..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Makedonka e ozbilno sve muskarce na ostrovo promenila, nema nikakav karakter, Zareta tesko da ce postati popularan nakon Survajvera i u Makedoniju ke zaborave na nega, a samo Vlado edino zasluzuje pobede. Nadam se da tako ce i biti

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. kako je bezobrazna ova mala makedonka,uh,kosu bih joj pocupala!!!
  Ceka je kuci decko,a ona uveliko sa Radovanom i ko zna sa kim sve jos!
  ne gotivim Staniju,ali je u pravu,svi je napadaju,mora da se brani,ne treba da cuti!!! Aleksandra je prv napala da se biju!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Mediji, ali i takmičari Survivora (vecina njih), zele da Staniju predstave kao negativca. Devojka je daleko od toga. Pominjete stalno matorca, kojeg je, kao smotala u Americi. Pa, ljudi moji, da je ikoga navatala, ne bi dosla u Survivor, vec bi uzivala na nekoj plazi. Devojka je jaka licnost, zeli da  se izbori za sebe. Produkcija Survivora je smesna, zasto ste isekli deo, gde ovi napadaju Staniju? Pa, logicno je da nece da legne pored Zareta, koji joj je nudio seks, a kad je video da nece milom, krenuo sa uvredama. Stidi se, matora drtino, ja sam mislila da imas 60 g., ne 42. Stanija, samo napred i nemoj da postanes sponzorusa, vec se bori za sebe i samo decka svojih godina. Aleksandra je pokazala svoje pravo lice. Survivor joj kao neka je..ljka dođe. Žalosno. Kako Vlada mudro ćuti, da ne bi dobio osudu javnosti, zbog trljanja sa Aleksandrom. Ova Maja Lena, je jedno bezobrazno derle, zbog ostalih, okrenula se protiv majke. Ognjen, sirovina, nije ni čudo što ga je žena šutnula. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Da li je neko primetio da Andrej nije postavio pitanje da li neko ima tajni imunitet prije citanja glasova za izbacivanje?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. survivor insajder

  @Artemida  bravo za komentar.
  A mediji neka grese dusu sto od Stanije prave negativca, a ona je jedini lik u Survajveru koja ima morala i cistog obraza je izasla iz ovog rijalitija. Dok sve ostale takmicare grize savest (sve i jedan takmicar je do kraja prodao svoj obraz zarad 50 000 sem Sebastijana i Stanije!). 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Da DusA, ja sam primetila i samo sam cekala da to neko spomene, ocekivala sam vise komentara na tu temu….to mi je bilo bas bez veze jer je potvrdilo glasine da favorizuju pojedine ucesnike, duboko razocarana…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. tucaaa…. vo predhodnite emisii samata stanija izjavi deka radovan e razocaran bidejci aleksandra ne sakala da ima nisto so nego…..a sega tvrdi deka ja videla kako go baknuva i toa na bel den ….cudno cudno od mn spletki ce se pobrka stanija treba da si zapisuva so kako kazala….:):):)))))))))))))

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. Priznajem da sam u pocetku imala predrasude o Staniji zbog onog “starleta” i od starta mi je bila nesimpaticna. Ali gledajuci svo ovo foliranje i dno do koga su u stanju da dospeju “survajveri”- navijam za Staniju da udje u ujedinjenje.(Moze i Mia). Kako god se sekli kadrovi na “strateskim mestima”- jasno je da se Stanija samo brani od onih koji su mentalno i moralno dotakli dno, i zato ima moju podrsku.

  Isto tako, nije mi se dopadao Neven zbog potenciranja svog seksualnog opredeljenja ( kao da je samo u tu svrhu dosao u survajver). Ali, sada kada se malo uozbiljio i prestao da glumata- vidim da je mnogo bolji i inteligentniji covek od vecine takmicara.

  Smesan je Milan sa svojim “razlogom” zbog koga je dao crni glas Nevenu- a Neven je jasno prokomentarisao da ne veruje u taj “razlog” ( bilo mu zao Martine sto place zbog Nevena- nije nego- fujjj ljiga!).

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. OVA ALKSANDRA JE PO MOM MIŠLJENJU LAŽLJIVICA, KOJA BOG SAMI ZNA ŠTA RADI AL JE SVI OSTALI KRIJU… JA MISLIM DA JE STANIJA PRVA KOJA JE SVE TO REKLA, REKLA JE ONO ŠTO SE DEŠAVA IZA KAMERA ŠTO MI NE VIDIMO… NISAM NEKI FAN STANIJE AL U OVOM SLUČAJU JE PODRŽAVAM I OVA MALA ALEKSANDRA JE DNO

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Dusa, ja sam primetila, mozda su isekli, a mozda nije ni pitao!!! Stanija dno dna, bile smo drugarice, a posto nismo vise, sada cu da iznesem njen prljav ves… jaaaadna si Stanija!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • naravno da ce da iznase prljav ves od ove folirantkinje sa tupavom facom jer mala resila nju da sutne kad se prikacila muskoj ekipi. ova makednonka je bas onako pokvareno podmukla a Stanija nece nikome biti otirac pa ni ovoj maloj sto se pravi mutava. sto je pametna mutava misli da niko ne provaljuje njenu filozoviju “glumim da sam glupa i radim svoj pos’o” Stanija je bre kraljica za sve njih! Ne dozvoljava nikom da je pravi budalom.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Za koji moral prica Stanija. Osim ovoga ona se sa svima posvadzala.Na suprot njoj Aleksandra nije nikog dirala ni vredzala a i prilicno je mlada i prirodno lepa.Po onome sto sam dosad video Vlada ili Sebastijan treba da pobede

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. mislim da ce se definitivno promijeniti poredak na listi glasova i da ce “kraljica drustvenih mreza” dobro pasti sa ovim…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. Ne svidja mi se Stanija,ali msm da je ovog puta u pravu. Mala Makedonka je prava lisica,u ocima joj se vidi da laze.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Frosina Bogdanovska

  Станија је прошла и сито и решето,није бирала ни старо ни младо ни каурско ни муслиманско и сад продаје поштење.Занимање јој је СПОНЗОРУША.Александра је млада и неискусна али нија подла и зла.Радован је можда најбољи на острво одбачених а фаворити за сада су Влада,Себастијан и Никола

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. a nisi ni ti nista vise vrednija od stanije ako ces da izneses njen prljav ves. to rade samo ljubomorne i zle osobe. sigurni smo da je tvoj ves besprekoran…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. samo osobe sa plitkim razmišljanjem mogu smatrati ovog Marka ok čovekom.PA LJUDI MOJI PO NJEMU svi tamo imaju taktiku,svi lažu jedino je on poštenjačina.Mogao je on ona dva glasa dati MARTINI ili Nevenu i TEK KAD JE SVATIO DA JE POGREŠIO I GRUHNO 2 GLASA ONOM Milanu—ONDA KO FOL ZNAO SAM JA DA ON IMA IMUNITET-ma jesi malo sutra znao.Slino obični!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. STANIJA DO POBEDE!

  STANIJA JE POSLE OVOGA DEFINITIVNO POSTALA FAVORIT! BAR MENI I CELO MOM DRUSTVU! SETITE SE SAMO FARME I KAKO JE U SLICNOJ SITUACIJI MILOS BOJANIC OD NEGATIVCA POSTAO ZRTVA I NAJVECI FAVORIT, I NA KRAJU POBEDIO! E TAKO CE DA BUDE I U OVOM SLUCAJU!
  MENI JE STANIJA BILA OD.RATNA DO SINOC KAD SE POKAZALO KO JE U STVARI KAKAV! ONA ALEKSANDRA JE 90% SURVIVORA CUTALA I BLENULA U JEDNU TACKU, TOTALNO MU.AVO I BEZLICNO STVORENJE! I NE ZNAM KOJA BUDALA BI JOJ POVEROVALA DA NIJE IMALA NISTA SA RADOVANOM, TO I BLESAV VIDI! STANIJA JE BILA JEDINA KOJA JE SA NJOM, TAKO MU.AVOM I POGUBLJENOM, PROVODILA VREME, PODRZAVALA JE I CUTALA O NJENOJ ROMANSI DA RADOVANOM! A KAD JE ALEKSANDRI ONA STVAR POSTALA VAZNIJA OD PRIJATELJSTVA, TAD JE ODLUCILA DA STANIJU SUTNE IZ KREVETA! VEOMA LICEMERNO I OD.RATNO! A VRHUNAC NJENE INTELIGENCIJE JE POKAZALA U SVADJI SA STANIJOM, VRHUNAC NJENOG INTELEKTA JE DA STANIJI KAZE DA IMA BORE I DA JE MATORA????????? PA TO JE NA NIVOU DETETA OD 10 GODINA, KAD SI TOLIKO GL.P I OGRANICEN, I NE UMES DA SMISLIS NISTA PAMETNIJE, PA ONOM SA KIM SE SVADJAS KAZES DA JE DEBEO, RUZAN I SLICNO! ZNACI, DEVOJKA JE TOLIKO GL.PA, DA JE TO STRASNO! A U SVAKOM SLUCAJU, STANIJA JE SAMO 5 GODINA STARIJA OD NJE, NECE NI ONA VECNO BITI MLADA!
  STANIJA, KAKVA GOD DA JE, JE BAR ISKRENA, DIREKTNA I OTVORENA, I SINOC JE DEFINITIVNO POSTALA JEDAN OD NAJVECIH FAVORITA!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. Jao one scene gdje Mia skače i pjeva nesto a Stanija se svađa sa ostalima…Dobro je Martina rekla, psihijatrija:-)….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. za kolji moral pricate kad je ta ista Stanija prije paar dana svima virila iz dupeta nije nijednog muskarca propustila od jednog na drugog k… i na kraju kad je videla da nemoze sa sexom nisto postici kao u privatnom zivotu, pocela da pcuje i napada svakoga kako su zene na nju ljubomorni ?!!!samo neznam na sta njenih 150cm ili debele balvane od 35cm ili mozda na glavu -tikvu selsku belu-crvenu…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 53. Stanija je jedina tamo govorila istinu i otkrila sta se desava iz kamera.
  Oni su bre svi gnjide male tamo, dosli i obraz i dusu da prodaju za 50 000 evra, Stanija je bre pokazala moral, obraz i cast… i ono sto ste sinoc gledali su njeni najpakleniji momenti u zivotu. 
  Produkcija je trebala da diskvalifikuje Radovana kada je krenuo na Staniju macetom. To su mnogo ozbiljnije stvari nego ove zenske svadje. Uzas!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • sani.......

   i meni jik je……..uvek treba reci sta mislis i branitise nije mutava i nepismena kao ova Aleksandra…….

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. Mala makedonka je glupa i jeftina klinka, u survajveru je ostavila utisak mutave i smusene devojcice koja ni za sta drugo ne sne sem za kitu (cveca!). Stanija je isuvise inteligentna zato i uspeva da manipulise ljudima, ali ono sto se sinoc moglo videti, jeste da su i Radovan, Zarko, Jelena pa i Aleksandra kojoj je ista ta Stanija bila prijatelj, okrenuli se protiv nje, napadali je, vredjali… Stanija je bila UGROZENA! Mia joj nije bila podrska, nego je igrala tamo negde. Stanija je bila bukvalno sama protiv svih. A sta su joj zamerali, da previse jede???? A devojka najzgodnija i najlepsa od ucesnica survajvera, a oni je nazivaju prasicom i da im je sve pojela? Koje nebuloze. Makar ako su toliko nasrnuli na devojku, pa da imaju neki zesci razlog. I sta je posle usledilo? Verovarno od uzasa i stresa, Stanija je postala kao oni i pocela u zdrav mozak da ih roka…odnosno samo je zbog izdaje rekla Aleksandri da nece vise da joj drzi strazu dok ima odnos sa Radovanom i da se skolone u krevetu od nje, a Jeleni da voli klince od 18 godina jer je Jelna isto provocirala? U mozes misliti, i sad je Stanija kao zla? Ona je bre ispala kraljica kako se uopste ponela u ovoj situaciji. Stanija je odlika jakog karaktera i psihicke snage, jedina POUZDANA I ODANA osoba u survajveru. Sve drugo su lazovi, prevrtljivci, polusvet, ljudi bez obraza, karaktera i morala! Ova devojka je jedino sto tamo vredi, cista dusa, i za celu Srbiju lepo iznenadjenje i osvezenje, jer svi dobro znamo kakve su nase lepotice i sponzoruse, Stanija je nesto sasvim drugo. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 55. Sta vi gledate to je strasno,ovo je gore od Parova i Farme zajedno,smece.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 56. i meni je Stanija od sinoc favorit, a Aleksandra je pokazala kolika je gl.paca, nazivajuci Stanijom matorom, time je pokazala koliko je zapravo tu.ava…a najsmesnije mi je kad neko zamera Staniji sto mnogo jede, pa jel to greh, sramota, zlocin???? svi ljudi na svetu imaju drugaciji metabolizam, organizam, ocigledno ona ima potrebu da jede malo vise i ne vidim tu nista ruzno…pa i ona Maja Lena jede ko luda, pa oni u njenom plemenu to uvek prokomentarisu na simpatican nacin, nikad je niko nije uvredio ili nazvao pantljicarom zbog toga…
  Stanija je cutala nedeljama i pokrivala Aleksandru da moze da sa Radovanom radi sta hoce, a kad joj je k…c postao vazniji od prijatelja, tad joj Stanija vise ne treba…Aleksandra, stidi se, imas decka, a ponasas se kao rado.ajka, a plus si neverovatno gl.pa, plitkoumna i zla devojka.
  Stanija pobednica!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 57. Ne zna se koja je ruznija , gluplja , prostija …  Aleksandra sa svojim patkastim silikoniranim ustima , Stanija kojoj su usta kao kokoski guzica ( kad ih onako ‘sexy’ nakupi dok nesto objasnjava ) . Kose su im takodje ‘predivne’ kao i spustene guzice i ostalo …  Najcrnje od svega je sto je ‘tamo neko’  njih proglasio Very Important Person’s . Prije bih rekla  Very Irritant Persons .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 58. Stanija baba tracara i spletkaros, zloco nevideni…jao sto je gadna osoba to se cesto ne vida! Gadna je u svakom pogledu!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 59. jaana milic

  stanija – čunga lunga doživotno!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Stanija, svaka cast! Crna Gora je uz tebe! Onaj Ognjen bolesni je propisno izvrijedjao. Aleksandra retardirana nije mogla ni prosto-prosirenu da sklopi, a Radovan njen advokat skocio na Staniju i mase rukama. Alo bre! Stvarno su pretjerali. Stanija me pozitivno iznenadila i glasacu za nju! Pokazala je da ima mozga. Mozete da lupate – bas me briga. Stanija do pobjede!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 61. Sta znaci cunga – lunga? Moze li mi neko reci?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. kako sakate lafete,mislite pa i sudite najvaznoto e sto site od prezivean ce si ispadnat po bogati za nekoe evro….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 63. Ljudi nisko padaju…U ovakvim situacijama ljudi pokazuju pravo lice..Stanija postaje naporna…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. Jasmina Stojmenovic

  Stanija je bila SAMPION u spletkarenju a Aleksandra u naivnost i stigla ih je zasluzena kazna

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0