Goran Bregović i Konstanca Golubović: Ima neka tajna veza

Beogradska manekenka i model Konstanca Golubović već skoro pet meseci u tajnoj je vezi sa legendarnim muzičarem Goranom Bregovićem. Bivša devojka pevača Bojana Marovića trenutno je na Azurnoj obali i uživa u strasnoj romansi sa Bregom, kojem ovo nije prvi izlet iz bračnih voda, piše "Press". Bregović je uslikan kako na pariskom aerodromu razmenjuje nežnosti sa 37 godina mlađom manekenkom, i to u vreme dok je njegova supruga Dženana, koja inače živi u francuskoj prestonici, bila na odmoru, ispričao je za Press, izvor blizak lepoj Beograđanki. „Brega je druge nedelje avgusta pozvao Konstancu da mu se pridruži čim je ispratio svoju suprugu Dženanu i njihove tri ćerke na odmor. Susret manekenke i poznatog muzičara ovekovečili su vešti paparaci koji su se zatekli na pariskom aerodromu. Konstanca i Bregović se viđaju još od aprila, ali iz razumljivih razloga kriju svoju vezu. Susreću se na raznim destinacijama i kad god im to dozvoljavaju obaveze. Konstanca je za svoje prijatelje trenutno na odmoru u Sen Tropeu sa svojom prijateljicom, a o druženju sa Bregovićem nikom ne govori“, otkriva za „Press“ izvor blizak Konstanci.

 

Autor: “Press”

Foto: “Press”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Unesite ime:
15/08/2009 00:01

aha pariski aerodrom sa BG tablicama hahahahaah

Unesite ime:
15/08/2009 00:27

ona u cizmama i kaputu (mantilu..) – no coment! smislite nesto originalno. Hajde da je brega u onoj cvetnoj kosuljici i kroksicama, kao onda sa seve..

Unesite ime:
15/08/2009 01:02

olinjali macor..

Unesite ime:
15/08/2009 10:32
Ja ne znam sto vi toliko opanjkujete Bregu? Pa mora covjek sebi da trazi nesto cim mu zena ne zivi normalno sa njim. On ili je u Beogradu ili na turneji, a ona gospodja nece nigdje sa njim, nego bi u Pariz. Pa eto joj sad Pariz. I nemojte misliti da mu ona ne vraca. Sve se bojim da sjedi… Učitaj dalje »
Unesite ime:
15/08/2009 11:21

sigurno da je istina to je ljiga od covjeka a zena mu je nula cim to dozvoljava

Unesite ime:
15/08/2009 19:45

Ma ljudi nemojte da ste u zabludi. Zena mu sigurno ne plete rukavice kod kuce u Francuskoj!

Unesite ime: Ivana
16/08/2009 15:29

Bregovic veceras ima koncert na Zakintosu

wpDiscuz