Goca Božinovska: Moja ćerka je gladovala!

Folkerka Goca Božinovska, u potresnoj ispovesti za „Kurir“, ispričala je da je bila primorana da najstariju ćerku Jelenu Vučković, kada je imala samo tri godine, da na čuvanje svojoj mami Radmili. Dramatični trenuci u njihovim životima nastali su ubrzo nakon što se Goca razvela od kompozitor Radeta Vučkovića. Za njega se udala sa dvadeset, a rastali su se nedugo posle Jeleninog rođenja (‘84). Ona i ćerka nisu imale maltene ni za hleba. Odvela je devojčicu u rodno selo Samaile, gde je ovogodišnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ ostala do srednje škole.“Jelena je rasla uz baku, a ja sam maltene bila na ulici, bez posla, para, stana – bez ičega. Morala sam da rintam po kafanama, živela sam kao podstanar po iznajmljenim ćumezima samo da bih detetu i sebi obezbedila egzistenciju. Zbog svega toga sam mnogo vezana za Jelenu“, ispričala je Goca. Kada je nakon nekoliko godina stala na svoje noge i udala se za „momka s vrelog asfalta“ Zorana Šijana, otišla je po ćerku. Ali ona nije želela da se odvoji od bake, kao ni baka od nje! „ Ne mogu da vam opišem kakva je to tuga bila. Mama mi je tada rekla: ‘Ako mi uzmeš Jelenu, ja ću da se bacim pod voz. Bez nje ne mogu.’ Tako je Jelena ostala kod nje do svoje četrnaeste godine“, naglašava pevačica. Božinovska ističe da je veoma srećna zbog toga što je Jelena izrasla u dobru osobu. Jedine nikad neće moći da zaleči rane nastale zbog odvojenosti od svog deteta.

Izvor: “Kurir”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Unesite ime:
02/11/2010 18:46

Jelena je bila gladna dok joj je keva skakala sa k… na k… zarad boljeg sutra.

gordana
02/11/2010 19:28

cerkino oblacenje katastrofa!

Unesite ime: Urke Nbgd
02/11/2010 19:43

Auu Goco cuti bolje nemoj da se blamiras posle 20 i kusur godina sa ovakvim izjavama! Zao mi Jelene ako je to tacno..inace mi je Jelena favotit u Z.g najlepsa je…

Unesite ime: KaranovicKovacev Mira
02/11/2010 20:08
Sta reci na sve ovo osim da je ovo jako jadno. Zar ova devojka nije dovoljno propatila u zivotu odrastajuci bez oba roditelja. Bakina ljubav je ne merljiva, ali tolika odvojenost od roditelja ostavlja dozivotno posledice. Majka sad ne bi trebalo da prica ovo, po ko zna koji put, jer je takmicenje u toku. Mogu da verujrm da je u… Učitaj dalje »
Dragan
03/11/2010 21:50

Ova mafijasica nebira sredstva da se predstavi kao jadnica .Gadi mi se kucka !

wpDiscuz