Gde je istina: Buba Dobrosavljev lagala o batinama?!

Bivša voditeljka „Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev nije dostavila dokaze za teške optužbe koje je danima iznosila na račun bivšeg dečka Nebojše P.
“Proverili smo pažljivo sve navode Ljubinke Dobrosavljev. Ispostavilo se da, osim njenih tvrdnji da je bila žrtva nasilja, drugih dokaza nema! I ona sama na saslušanju u policiji dala je znatno umereniji iskaz od onoga koji su gledaoci mogli da vide kada se ispovedala preko malih ekrana. Pozivu na saslušanje odazvao se i Nebojša P., koji je ostao dosledan u tvrdnji da nikakvog nasilja nije bilo”, kaže izvor.
Bivša voditeljka „Granda“ podigla je veliku prašinu u novembru prošle godine, kada je „otvorila dušu“ i u intimnoj ispovesti ispričala kako je bila žrtva nasilja.
“Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije”, ispričala je tada Buba Dobrosavljev.
U decembru je policija pokrenula istragu o spornom događaju koji se, prema rečima Ljubinke Dobrosavljev, odigrao u oktobru prošle godine.
“Svi prikupljeni dokazi prosleđeni su tužilaštvu i ono sad treba da odluči da li će protiv Nebojše P. tražiti pokretanje istrage. Kako stvari trenutno stoje, veće su šanse da postupak bude pokrenut protiv voditeljke zbog lažnog prijavljivanja”, dodaje sagovornik.
“Nemamo informaciju da je krivična prijava protiv mog klijenta zvanično odbačena. Koliko smo upoznati, predmet je u tužilaštvu, koje treba da odluči šta dalje”, kratko je rekao advokat Đorđe Simić, zastupnik Nebojše P.
Sa bivšim dečkom Ljubinke Dobrosavljev nismo uspeli da kontaktiramo jer je on promenio broj telefona. Ljubinka Dobrosavljev izjavila je da je „potpuna neistina“ da protiv Nebojše P. neće biti pokrenut postupak.
“Ne znam odakle vam takva informacija, ali sam sigurna da ona nije tačna i da će Nebojša P. odgovarati. Ne želim više uopšte o tome da pričam”, kratko je rekla voditeljka i prekinula vezu.

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
melanija
17/07/2012 22:13

znali smo da si lazhljivica, bedevijo bez srama ali sa strijama i celulitom, chak i na licu. stidi se, puj, ti bi da optuzhujesh chasne momke umesto da slushash sve shto ti narede sramoto nijedna! 😀

ss
17/07/2012 22:19

e stvarno lupetate mnogo!ali mnogo…ovo nije trac,ovo u u pitanju teske optuzbe…vas izvor optuzuje bubu za vro teske stvari…

Maja
17/07/2012 22:29

To se od samog pocetka znalo, a i videlo. Losa si glumica, A, i ovo sto si uradila, nema ime . JADNA SI !!!!!!!!!!

NN
17/07/2012 22:36

U zemlji Srbiji zena je uvek kriva za sve! Koliko mora neko da bude poremecen da izmisli ovako nesto!

dragce
17/07/2012 22:45

zato kad se desi najgore svi ce da je zale i da joj veruju ali sa sada nista strasno moze da prodje amo svi da pljujemo po njoj, na kraju niko od nas nezna pravu istinu ovo je nagadjanje novinara.

maki s
17/07/2012 22:51

bas sam se pitala sta se desilo s ovim slucajem znaci to jos nije gotovo

Natasa
17/07/2012 23:18

Kako ne?Pa ko je lud da onako prica u javnosti pa sad odjednom nije istina?!Ne verujem vam…

wpDiscuz