Farma presenta: Aki priznao da se ljubio sa Sarom, Ivan joj sve oprostio!

sara-trajanovic-ivan-marinkovic

Iako se Ivan Marinković posle žurke, na kojoj se Sara ljubila iza WC sa pevačem Akijem, koji je tada došao na imanje kao gost na žurki (a sinoć ušao kao takmičar, sa tajnim zadatkom), zakleo da neće više progovoriti sa misicom, nije izdržao ni dan.
Sara je htela da potpuno raščiste celu situaciju sve do kraja, ali to se, izgleda, nije završilo kako su očekivali pa su umesto ozbiljnog razgovora flertovali. Lepi Mića se našao u ulozi mirenja i pravdao je Ivanovo ponašanje time što je zaljubljen.
“Ako mi se priča o tebi, pričaću, ako mi dođe da te poljubim, prići ću i probaću”, rekao je Ivan.
“Budući da ne možeš bez mene nego me juriš po kući e onda ćemo ovako. Mi ćemo da pričamo, da se družimo, nećeš me ogovarati jer ni ja ne pričam o tebi, a ja ću da se ponašam kako hoću”, rekla je Sara dok je Ivan pokušavao da je poljubi.
Ivan je potom uzeo od Sare lančić koju joj je Aki dao kada je bio na Farmi i nije hteo da joj vrati.
“Znala sam da ćeš mi uzeti jer si ljubomoran”, rekla je Sara i dobila da će je dobiti nazad kada bude on ili ona izlazili sa imanje, a Simonida je dodala da će možda vratiti ako se Aki vrati na imanje.
“Šta ti znači lančić”, bio je uporan Ivan, a Sara je vapila da joj je vrati.
“Ne znači mi ništa, ali mi ga vrati”, htela je da joj uspomenu na avanturu sa pevačem bude blizu srca.
“Rekao sam da mi se Sara sviđa i da sam se zaljubio, a stvar koja me i dalje drži pored nje je to što znam kakav je njen odnos sa mnom i sa ostalim muškarcima u kući. Naš odnos se menja iz dana u dan. Susret sa Akijem je bio mnogo sumnjiv. Znam da su bili sat vremena iza ve-cea. Ne znam šta su tamo radili, ali znam da se nešto dešava”, rekao je Ivan Ognjenu.
Sa druge strane, Saša Popović isprovocirao je mladog pevača da kaže da se ljubio sa Sarom na žurci, i to ne u obraz. Andrija Marković Aki priznao je da se ljubio sa Sarom Trajanović. Bivši (od sinoć i sadašnji) farmer Aki u petak je napravio haos na žurci kada je otišao da se prošeta sa Sarom i poljubio je kod WCa.
Sara je i ovaj poljubac demantovala, kao i prethodni sa Ivanom Marinkovićem, ali se Aki ofirao u emisiji kod Saše Popovića “Narod pita”.
“Da, Sara i ja smo se ljubili iza WC. Ali ne u obraz, naravno”, rekao je Aki Saši.
Popović je najavio da Aki ulazi na Farmu i da ima tajni zadatak.
“Ulazim na Farmu i nadam se da će me svi lepo dočekati. Ja imam tajni zadatak, ali ne u vezi sa Sarom i Ivanom”, rekao je Aki i ponadao se da će se snaći na Farmi i da neće imati problema sa Ivanom.

Autor: Life Content

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
j
24/09/2013 12:19

Bitno je da se on kune u svoje rodjeno dijete za sta god stigne. Slijepac.

Maja
24/09/2013 12:26

Ova Sara je dno od zene prava rospija sram je bilo i taj Ivan neki glupan dok mzoe da bude s takom al hajd taka mu i Goca bila pa mu ni smetalo

roko zifredi
24/09/2013 16:30

Dajte ljubavi sansu!

Opanak
24/09/2013 12:55

Ivan tačno ima svoj tip žene- histerična klošaraka bez elementarne kulture i vaspitanaja.

ritza
24/09/2013 12:56

kako su iritantni

lalala
24/09/2013 13:13

Marinkovic je smesan i provaljen. Tridesetpetogodisnjak koji juri klinku po farmi, kako da ne, zaljubio se za nedelju dana, glumi ljubomoru. Prvi je rekao da su se ljubili zato sto mu to odgovara, kavaljer to nikada ne bi uradio. Dno dna.

ceca
24/09/2013 13:39

Ivan se ocigedno zaljubio, a ova histericna, isfolirana, umisljena de.ilkusa Sara ga ocigledno iskoriscava. Ivane, osvesti se, bezi od te ludace

scorpio980
24/09/2013 13:48
On svaki dan ide okolo i njoj iza ledja prica da samo jos seksa nije bilo, svasta prica o njoj ,pa cak i da je istina u sto ne verujem ne bi trebao tako da prica,, da li on tako prica o svim zenama sa kojima je bio.?? Ko je ovde klinac?? pa on naravno to prilici balavcima i onima… Učitaj dalje »
wpDiscuz