“Farma 2” dobila sudski epilog: Zorica Brunclik osuđena za vređanje Miloša Bojanića

zorica milos

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema rečima izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

“Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos”, priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

“Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže”, završava sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Miloša Bojanića, koji je potvrdio naša saznanja.
“Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme“, kaže Bojanić.

Izvor: Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
LADY GAGA/ pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su......
23/06/2014 16:07
Jao,Zorice….. mogla si lepo da ga nokautiraš….. Bolje bi prošla…….. Daleko od toga da branim Zoricu, ali sudija može da se dere kući na svoju retardiranu decu,a ne na stranke u parnici. Ta budalas treba da se leči ako je neurotična,bar sudije imaju ogromne,ničim zaslužene plate,pa mogu i kod privatnog liječnika za ludake. A što nije viknula na mene,pa da… Učitaj dalje »
ignor
23/06/2014 16:51

Bojanicu, govedo jedno.

maki
23/06/2014 22:19

Zorice govedo jedno

ii
23/06/2014 17:02

Bravo Losmi! Ja odvratnije i poganije zene od ove baba Jule ne vidjeh u zivotu. Koliko je pokvarena i podmukla, sve je pokazala u tom rijalitiju.
Laze cim zine, pljuje, traca, ogovara, spletkari iza ledja…ogavna!
I ono je htjelo da bude ministarka kulture…o Srbijo medju sljivama…

LADY GAGA/ pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su......
23/06/2014 18:44

@ii,

šta fali šljivama?

Po tvojoj ijekavici vidi se da živiš u Srbiji,jel da,pa možeš da sudiš o tome kako je i šta je ovde.
More mrš!
Uzmi ti svog Bojanića, pa ga vodi sebi u tu vuko@ebinu iz koje se javljaš.
Šta je bre ovo?
Sajt za nedo@eba@ne bos@an@čerose?

pero
23/06/2014 20:52

Ko*ilo nedojahana ove novine se prodaju izmedju ostalog i u Bosni, zato bolje drzi jezik za zubima jer svaki put kad ga pruzis jedna gu*ica ostane cisca.

KIKAC
23/06/2014 19:16

Zbog cega je osudjena!?

mara
23/06/2014 21:23

je l’ moguce da ovakve gluposti dobijaju sudski epilog a ozbiljne stvari zastarevaju?!

Iza ugla
23/06/2014 22:30
Milos je jedna ruralna manipulativna s.e.lj.a.c.i.n.a da nemam reci. Zorica je za njega i covek i neko ko ima mnogo hitova. Vredjao je i on nju pa sta. Doslo vreme da nije bitno ko za sta koga tuzi, nego poznajes li sudiju da ga castis. Zorica treba da se zali na psihicko nasilje.Secam se da mu je poklonila kuce, a… Učitaj dalje »
wpDiscuz