Elitna prostitucija: Pevačice, glumice, manekenke i TV voditeljke najtraženije

Lanac elitne prostitucije, kojim je iz Zagreba upravljao bivši maser Košarkaškog saveza SFRJ Nebojša Perunović Pančo (61), jedan je od desetak takvih na Balkanu. Kako piše "Press", samo u Srbiji trenutno funkcionišu najmanje tri lanca organizovane prostitucije za takozvane VIP klijente. Njima se podvode pevačice, glumice, voditeljke, a cene su od 1.000 do 5.000 evra.
Devojke iz Srbije su među najtraženijim i najskupljim u regionu, zajedno sa Ruskinjama, Ukrajinkama, Moldavkama i Rumunkama. U prilog tome ide i činjenica da sin jednog hrvatskog industrijalca često dolazi u Beograd samo da bi iznajmio eskort dame, pre svega pevačice.
Visoka prostitucija, kažu dobro upućeni, u Srbiji je najzastupljenija u Beogradu i Novom Sadu. Pevačice, glumice, manekenke i TV voditeljke najtraženija su „roba", a te devojke dobile su i žargonski naziv posvuduše. Orgije, ali i intimni susreti udvoje sa biznismenima, sportistima, lekarima, advokatima, političarima, ali i kriminalcima organizuju se na šest glavnih lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu.
U glavnom gradu to su stan u Hilandarskoj ulici, kafić na Banjici, nedaleko od VMA, otmena kuća na Bežanijskoj kosi, klubovi zatvorenog tipa u ulici Kralja Petra u centru grada i Glavnoj ulici u Zemunu, kao i restoran u ulici Svetozara Markovića, koji se posle ponoći zaključava i pretvara u seks-klub za odabrane. U poslednje vreme naročito je popularan i salaš nadomak Novog Sada, jer je daleko od znatiželjnih očiju. Česta su i gostovanja po Hrvatskom i Crnogorskom primorju, pod „maskom" estradnih nastupa.

 

Izvor: “Press”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Bojanabg
20/07/2011 16:12

Naljuticete palvinog makroa.

Mali Meda
20/07/2011 16:25

Za pevaljke i samoprozvane manekenke znaju svi, pišite o glumicama!

Pera lozac
20/07/2011 16:25
Ma ni jedan medij nece napisati nista konkretno na ovu temu, a ni na sud nece dospeti niko od aktera osim ovog matorog koji je uhapsen zbog podvodjenja – tu, tj. na njemu ce sve da se zavrsi. Do pre 2 sata je na Press-ovom portalu bila postavljena anketa sa pitanjem: Da li na srpskoj estradi ima prostitucije i ponudjenim… Učitaj dalje »
Unesite ime:
20/07/2011 16:26

Goca Trzan se ne bavi tim konkretno,ali radi nesto drugo i na osnovu toga dobija dobre kontakte koji joj znace za buduce poslove i vecu zaradu

Jovanadn
20/07/2011 16:32

Neuspesne starlete,voditeljke i ostarele pevacice.Kompleksi i nesrecan narod.

neko iz mase
20/07/2011 17:09

Otkrivena topla voda. Treba ih corkirati – kod nas prostitucija nije legalna. Ili legaliyovati, ali da nam se ne prodaju u medijima kao javne licnosti nego lepo kao radnice javnih kuca.

x
20/07/2011 17:32

Koliki li tek honorar uzima ona večita verenica što joj sve seva!?

wpDiscuz