Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz takmičenja, a ne publika!

Edita Aradinović postala je poznata široj javnosti kao, sada već bivša, učesnica takmičenja “Zvezde Granda” i sestra pevačice Indi Aradinović. Mlada pevačica pokušala je da objasni kako je došlo do nesporazuma između nje i Saše Popovića, tokom takmičenja za nove Zvezde Granda.
“Pred sam ‘famozni’ nastup, pozvala sam Sašu Popovića da ga pitam za savet – da li da pevam pesmu od Zlate Petrović, “Dođi da mi ruke greješ”.  Savetovao da ću se bolje plasirati da pevam sestrinu pesmu “Bato bre”, objašnjavajući da je to super, kao i da me ‘jako voli’, da ću ‘daleko dogurati’. Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali”, kaže Edita.
Iako uplašena, kako kaže, odlučuje da, ipak, izvede numeru “Bato bre”.
“Opšte je poznato da, kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać, i mnogim Zvezdama Granda. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž – nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra”, tvrdi Edita, koja je i pored iskustva sa Popovićem, zahvalna prvom čoveku Granda, za sve što joj se dogodilo u dosadašnjoj karijeri.
“Možda bih i ispala u tom krugu, ali mi je sve jako nejasno šta se, zapravo, desilo?! I danas se pitam – zašto baš ja? I pored svega, hvala Saši Popoviću jer, da sam ostala u Grandu, nikada ne bih imala ovako dobar i veliki početak, ovako dobru pesmu i kvalitetnu publiku.”

Autor: Svet.rs

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Nana
13/08/2012 21:07

To je tacno sve one koje su dobre pevace nijedan nije ostao u takmicenje!

lol
13/08/2012 21:31

Sto je ruzna k’o vestica, lici na baba Ceranu! fuuuuuuuuuuuuj!

ccc
13/08/2012 21:10

E ja bi tebi nesto ubacio 🙂 Al’ nikako te ne bih izbacio xD

loreen
13/08/2012 21:11

Editu za Ginisa koliko puta je ponovila rec overila.
Ja se nadam i da ga je overila da ne bude da je uzalud pevala 🙂

Milos
13/08/2012 21:12

Meni je jasno da je ona na pocetku karijere i da joj treba medijska pazlja,ali da krivi Sasu Popovica sto je ispala e pa stvarno..
A u novinama je pre godinu dana govorila da je sestra INDY nagovorila da to peva i da su bile u svadji zbog toga sto je ispala..
Sve u svemu..JADNA JE! 

zelena jabuka
13/08/2012 21:25

realno, ona je jedna od najtalentovanijih pevacica iz tog tkzv takmicenja. u odnosu na ostale nema bas seljacki glas, vec zvuci na neki pop. najezila sam se kada sam cula kako peva “to the moon and back” pesma je uzas, spot dobar.

Ja Ja
13/08/2012 21:27

Ahahahahhahaa sad ce cora da je k**a

:/
13/08/2012 21:39

A odakle ovoj pevaljki pare da sinimi skup spot u inostranstvu a nema prebijene pare obican anonimus ha ???

wpDiscuz