Dolazi Neletu Karajliću u komšiluk: Nikola Kojo pravi ranč!


Nikola Kojo kupio je plac na planini Kosmaj, u blizini Beograda, kako bi navodno tamo napravio ranč. Glumac poznat po ulogama u mnogim filmovima izgleda je rešio da se malo skloni sa beogradskog asfalta i da uživa u prirodnim lepotama ove planine. Tako je pre nekoliko dana bio u Sopotu kako bi potpisao ugovor, ali i overio sve potrebne papire.
“Iako je nekoliko puta dolazio u Sopot, prolaznici su se veoma iznenadili kada su pre nekoliko dana videli Nikolu Koja u ovoj opštini. On je došao kako bi potpisao kupoprodajni ugovor i overio papire. Nedavno je kupio plac na Kosmaju, a tamo planira da izgradi ranč. Verovatno mu je dosadila buka i gužva u Beogradu, pa je odlučio da poseduje mesto gde će moći da dođe na odmor i gde će imati mir. Kako su kupoprodajni papiri u redu, početak izgradnje na se očekuje uskoro. Ako se sve bude odvijalo po planu, Kosmaj će ubrzo krasiti prelep ranč”, rekao je za “Alo!” odlično upućeni izvor.
U želji da saznaju i od Nikole kakvi su mu planovi u vezi sa ovom investicijom, novinari su kontaktirali sa poznatim glumcem. “Ne pričam o svom privatnom životu, tako da nemam komentar”, izjavio je Kojo za “Alo!”.
Ali, da su ova saznanja istinita potvrđuje i nedavni intervju koji je dao gostujući u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica… kao sav normalan svet”. “Premoren sam od života u gradu, jurcanja za parkingom, od nervoznih vozača… Rešio sam s prijateljima da odem odavde. Kupili smo jedan lep komad zemlje, na kojem ćemo napraviti tipske kućice, bazen, teniske terene, jednu malu komunu”, izjavio je tada poznati glumac, koji se izgleda u međuvremenu predomislio i rešio da ipak gradi ranč, a možda i snimi neki film tamo.
Pored toga što će i sam više vremena provoditi na Kosmaju, Nikola Kojo će imati i poznate komšije. Naime, poznati muzičar Nele Karajlić već ima kuću na toj planini, gde redovno odlazi kako bi se odmorio. Tako će Nele i Nikola imati priliku da se druže i pomažu, kao prave komšije.

izvor: Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
ja-ch
05/04/2012 22:43

e pa dobro dosao;) izabrao si lepo mesto! svrati do drlupe na kafu!!!

Sopocanka
06/04/2012 09:00
Prolaznici se nisu iznenadili NiIkolinim prisustvom… Kao gradjanka opstine Sopot, imam samo reci hvale za ovog glumca. Uvek nas je ispostovao, a kada bi dobijao nagradu na nasem festivalu SOFEST to je cinio sa dubokim postovanjem, u najmanju ruku kao da je dobio Oskar. Sve pohvale za ovog divnog coveka. Sopot je divno mesto, sa divnim ljudima. Ponosni smo na… Učitaj dalje »
loreen
06/04/2012 13:50
Nikola, Nikola….. Mani se politike, gaji voće po Sopotu………… Svi te mi volimo, і ne bismo hteli da budeš u istom rangu sa Nikolom Đuričkom, і sličnima. Veliki si glumac, a kažu da si і kao čovek u redu, і lično mislim da će tvoji kvaliteti narasti і biti još izraženiji kada te oplemeni priroda Vilinske Planine Kosmaj…. P.S. TI… Učitaj dalje »
wpDiscuz