Dejan Popović Tigar: Lukas može samo da mi miriše genitalije!

tigar-1

Iako duguje 80 hiljada evra poznatom biznismenu Dejanu Popoviću, zvanom Tigar, folker Aca Lukas, ne samo da ne želi da vrati novac, već dodatno upućuje na klevete, laži i uvrede na račun biznismena.

Zbog toga je Popović odlučio da presavije tabak, pa je folkera tužio za uvredu časti i klevetu privatnom krivičnom tužbom! Juče je u Palati pravde i održano pripremno ročište između Popovića i Vuksanovića.

Mediji su spekulisali da između poznatog folkera i Dejana Popovića može doći do pomirenja, ali je Popović tu tvrdnju demantovao EKSKLUZIVNO za naš portal.

To je potpuna budalaština, kakvo crno pomirenje! Pomirenje ne dolazi u obzir. Sudija je samo u jednom trenutku pitao da li postoji ikakva mogućnost kako bi se izbeglo vođenje daljeg postupka i zakazivanje glavnog pretresa. Ja sam rekao da, pošto me je javno preko medija klevetao, jedino javno može i da mi se izvini na isti način i u tom slučaju mogu povući tužbu za ovaj proces, što nema nikakve veze sa ostalim postupcima koji se protiv njega vode“, rekao je Popović za Best portal.

Naime, juče na ročištu Lukas je izjavio da ostaje pri svojoj izjavi da je ovaj biznismen “običan paćenik koji se ne kupa i smrdi kao crknuta puma“.

Popović mu nije ostao dužan, pa je odgovorio.

Pošto si ti čovek nižeg fizičkog rasta, i nos ti je zbog razlike u visini uvek u visini mojih genitalija, ne znam šta si ti osetio tu“, rekao je Popović u sudnici na šta su se prisutni nasmejali.

Postupci koje je Popvić prokrenuo protiv Lukasa zbog nevraćanja 80. 000 evra tek slede, tako da će se ova priča tek nastaviti.