Dara Bubamara na snimanju spota pokazala međunožje!

Šta ostane kad padnu haljine? Naravno, gaćice! Mnoge poznate ličnosti su odavno prestale da vode računa o tome kako sede, igraju i hodaju u kratkim haljinama i suknjama, pa im se često vidi donji veš, a to se nedavno desilo i Dari Bubamari, o čemu svedoče fotografije koje je napravila ekipa emisije „Paparaco lov“!
Dara je na snimanju spota za pesmu „Pogledom te skidam“, koju peva sa Bojanom Bjelićem, promenila nekoliko odevnih kombinacija. Tako je u jednoj sceni nosila belu haljinu, koja je napred kratka, a pozadi ima dugačak šlep. Pevačica verovatno nije ni slutila da će joj u jednom trenutku sevnuti gaćice. Ali to se ipak dogodilo!
Kada je u okviru koreografije podigla nogu, jasno se nazirao donji veš, i to beli, u skladu s haljinom, što možete i videti na fotografijama. Da li se folkerka previše opustila ili je smatrala da nema razloga da krije bele gaćice, nije nam bilo poznato, pa smo joj poslali SMS, na koji smo dobili očekivani odgovor.
“Nemam komentar”, rekla je Dara za „Alo!“.

Inače, ono što je sve fasciniralo jeste njena transformacija iz crnke u crvenokosu, pogotovo ako se uzme u obzir da je donedavno bila plavuša. Novosađanka je izgleda više vodila računa o frizuri nego o gaćicama, pa joj se stoga verovatno i desio ovaj peh. No, sve je za ljude – a naročito za zvezde!

Izvor: Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
melanija
14/05/2012 19:13

Odvratne kineske gachice. Koliko je ova visoka? 120 cm? 😀

rkekoke
14/05/2012 19:14

To Daro samo ciptaj, kao kravica driblaj, driblaj…

maki
14/05/2012 19:15

meni je ovde veci sok sto uopste ima gace

loreen
14/05/2012 19:26

JAO, PA KAD ME SAD NIJE UDARIO ŠLOG, NIKADA NEĆE….

I KAD POGLEDAM OVU SLIKU, JA ČAK KAO DA OSETIM, DA PROSTITE, MIRIS TOG….OGAVNOG, ZASTRAŠUJUĆEG, MEMLJIVOG І CRVOTOČNOG MEĐU NOŽJA…….
USPUT BUDI KAZANO, DARO, TO MESTO PRISTOJNE DEVOJKE PERU, A NE LUFTIRAJU…..

NaNa
14/05/2012 19:30

Jedva cekam spot 😀 bice odlicna pesma!

vera
14/05/2012 19:40

pa ni gace joj lepo ne stoje! e Daro sta uradi sa sobom!

loreen
14/05/2012 19:55

На овој првој слици ми Дара изгледа као лабуд кога су умлатили крупном сачмом………………

wpDiscuz