Danijel i Jovana Alibabić: Gostima je bilo toliko dobro na našoj svadbi da smo morali da ih teramo kući!

jovana danijel hello!_298_4_595

Ljubav, koju su pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić letos započeli pred kamerama rijalitija „Farma“, 29. septembra dobila je najlepši epilog. Kada je simpatični dvadesetpetogodišnjak, rodom iz Podgorice, tokom rijalitija zaprosio vršnjakinju, sa kojom je otpočeo strasnu romansu, mnogi su komentarisali da ljubav koja se rodila u rijaliti-programu neće potrajati. Svi koji su “navijali” za iskrenu ljubav crnogorskog pevača i lepe Nišlijke bili su oduševljeni što je posle samo nekoliko meseci od otpočinjanja romanse skladni par najavio svadbu. Na najbolji mogući način Jovana i Danijel su pokazali da i ljubav otpočeta u teškim uslovim može da opstane, ako je prava. Dan uoči venčanja pet stotina gostiju pristizalo je iz raznih delova nekadašnje države, a ljubazni domaćini smestili su ih u hotel „Podgoricu“. Venčanje, koje je organizovano u luksuznom eko-rizortu, kompleksu „Plavnica“, smešteno u Nacionalnom parku “Skadarsko jezero”, bilo je besprekorno organizovano zahvaljujući Korneliji Nađ, organizatorki venčanja iz „Yes event agencije“. Verenici su bili smešteni u luksuznom apartmanu „Plavnice“, gde su sve nadgledali i pratili kako teku pripreme za slavlje. Buduću nevestu doterivali su stilista, šminker i frizer, dok je mladoženja bio „sam svoj majstor“. On se opredelio za odelo sa potpisom Baneta Devića, sa neobičnim detaljem oko vrata. Danijel je odelo nabavio iz beogradskog studija za venčanice „Odiva“, u kome je i Jovana odabrala haljinu za drugi deo svoje svadbene žurke. Dok se spremala za najvažniji dan u životu, Jovana nije skidala osmeh sa lica. Blistala je u venčanici sa potpisom “Valentini Spossa”, i sve vreme tokom priprema šalila se sa ekipom koja ju je ulepšavala. Da mladenci nisu imali tremu dokazali su tako što su sve radili opušteno, bez tenzije, iako su tokom svadbe više od dva sata proveli fotografišući se sa mnogobrojnim zvanicama.

Poznati supružnici ne skrivaju radost posle venčanja, za koje je magazin „Hello!“ imao eksluzivno pravo fotografisanja. Danijel sa ushićenjem napominje da je jedva čekao dan da postane suprug lepe manekenke.

Da li ste vi i Jovana mogli da se opustite, s obzirom na tako veliki broj gostiju kojima ste poklonili pažnju? – Moram da istaknem da ništa od hrane nismo probali koliko smo se posvetili svim gostima. Mislili smo da ćemo i mi, kada se islikamo s gostima, uživati u žurki, ali naša želja da ispoštujemo sve koje smo zvali bila je jača. Bili smo opterećeni i umorni, tako da smo posle deset sati od početka svadbe, jedva čekali da se sve završi da se odmorimo. I pored svega, odlično smo se proveli. U jednom trenutku bio sam toliko umoran da sam hteo da napravim šalu i da pitam goste: „Ljudi, možete li da krenete kući?“.

Ostatak intervjua, sve detalje spektakularnog venčanja, kao i ostale ekskluzivne fotografije možete pogledati OVDE!

Autor: Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
WTF
15/10/2013 00:02

Ne znam kako je bilo, ali ovo dvoje se TOLIKO hvale…kao da su se vencali Kate i William. Razumem da im je to sigurno najlepsi trenutak u zivotu…ali…molim vas…

Milica
15/10/2013 01:12

Znači došlo kraju alkohola, pa vi ko veliste: idite, mora i nama nešto da ostane.

kupusara
15/10/2013 07:30

Neka vam je sa srećom, uživajte zajedno. Samo sjašite više s nas, aman.

Milica
15/10/2013 07:35
Neka im je sretno i dugovecno u zajednickom zivotu…ALI…stvarno ste presli u dosadu sa reklamiranjem vase veze, prosidbe, svih detalja oko svadbe, pa jos sada i oko razlaza gostiju!? Majku mu sta je sledece? Sigurno trudnoca i svaki mesec dana izvestaj od ginekologa. Nadjite vec neko unosnije zanimanje, gde ce te moci da zaradjujete dovoljno sebi za zivot i nastaviti… Učitaj dalje »
Mika
15/10/2013 07:39

Dosadni bili, dosadni ostali!

-TNT
15/10/2013 07:58

Danijele i Jovana svu ste paznju prvenstveno poklonili gostima, a ipak malo manje vama, nadam se da vam je bar nes ostalo od pica i jela.
Zato iskoritite medeni mesec da uzivate u ljubavi na Kubi, sjajan izbor! 

ena
15/10/2013 08:53

Vidi se da je svadba stvarno bila na nivou,oni mladi ,lepi,divan ambijent,njihovi najdraži i verujem pola gostiju koje su samo jednom sreli u životu…i nikada mi neće biti jasno da se svadba pravi sa 400-500 gostiju…to mi jedino nije normalno…sretno im…

wpDiscuz