Dado Polumenta: Lukas i ja smo slični

Folk pevač Dado Polumenta snimio je duet "Sedam subota" sa kolegom Acom Lukasom, te je tako u svoju kolekciju hitova uvrstio još jednu duetsku pesmu. Dado već neko vreme priprema novi album, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. "Ovaj album biće kruna mog dosadašnjeg rada. Na njemu će biti duet sa Acom Lukasom, koji će oboriti sve rekorde slušanosti. Lukas i ja smo dosta slični po pitanju stila, žive svirke i energije", rekao je Dado.

Izvor: “Opera 17”

Komentari10 komentara

 1. Unesite ime:

  Grcki pevaci i muzika su 100 puta bolji od nasih…Aca Lukas nema nijedan album a da nisu obrade..Retko koja nije obrada..Ali nije on kriv…Dok Grci ne budu trazili da se plate obradjene pesme, bice i hitova…A tesko je imati hit, kad imate muziku…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 1

 2. Unesite ime:Ja

  ON@
  Ajde ne lupetaj, pa “kuda idu ljudi kao ja”, “Bele ruze”, “Kafana na balkanu” “Crni Gavran”, Dijabolik, “pocnite bez mene”…itd su samo neki od Acinih hitova koji NISU obradjeni. a pa ko to danas ne obradjuje, pa samo onaj Zdravko Colic ima preko 10 obrada, pa Ceca bar 20 itd.
  Sto se tice ove izjave Polumentola, e ovako:
  Tebe i Lukasa dele galaksije, covek je godinama najpopularniji muski pevac u citavom regionu i imao je najvece koncerte, pa Aca drzi rekord u poseti Bg Areni, a ti mucenice nisi mrdnuo dalje od kafane “Kod Djure” koja se nalazi negde na Ibarskoj magistrali kraj puta.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Unesite ime:

  hahaha dado nije ni do pete lukasu jer dado ne zna da peva a lukas razbija koliko je dobar

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0