Da li je Vlada taj srećnik? Nataša Bekvalac: Verena sam!

Danilo Ikodinović poslednjih nedelja žestoko na Tviteru proziva starlete, ali napiše i po koji tvit o svojoj bivšoj supruzi. Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac prokomentarisala je nove ispade njenog bivšeg supruga na društvenoj mreži na kojoj postoji i profil sa imenom lepe pevačice, ali ona demantuje da se oglašava tim putem.
“Nemam zaista otvoren Tviter, a ni profil na Fejsbuku. Znači nemam ništa vezano za kompjutere”, rekla je Nataša Bekvalac.
Pevačica je potom prokomentarisala i Dačine “tvitove”: “Kako god da se ponaša i šta god da uradi, ja sam uvek na njegovoj strani”, rekla je Nataša Bekvalac za “Exkluziv”. 
Lepa pevačica je nepresušna inspiracija medijima. Kada je na letovanjima, jahtama, kada promoviše pesmu, snima spot, kada je njen ljubavni život u pitanju… Nata uvek daje materijala novinarima i najčešće dvosmisleno odgovara na pitanja u vezi sa privatnim životom, a  pošto su novinari primetili da pevačica nosi novi prsten na ruci i upitali je da li je verenički, ona je otkrila da nije, kao i to da ga je sama sebi kupila.
“Prsten na ruci nije burma, to je prsten. Ja sam ga kupila”, rekla je Nata da bi nekoliko sekundi kasnije kroz smeh rekla: “Jesam, verena sam…”
Još jedna dvosmisliena izjava i to baš na dan kada je Vlada Vuksanović priznao da je zaljubljen u nju! Mislite o tome…
Bekvalčeva je skoro održala kako ona kaže fantastičan nastup u Kotoru, i dodala da je u tom gradu najbolji provod na crnogorskom primorju.

Izvor: Pulsonline / Smedia

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
ccc
09/07/2012 23:09

Eto cestitam! Neka ste se i vas dvoje smirili vec jednom, nadam se da ce manje sad pisati o vama 🙂 U svakom slucaju puno srece!

amela
09/07/2012 23:32

joojj nikad nisam ostavljala komentare al ova me natasa tjera na to.. pa nezz sta je na njoj zanimljivo da se toliko o njoj pise.. dobila opomenu, zabavlja se sa ovim, sa onim, vjerila se, udala se, razvela se, cmizdrila kod Ognjena u emisiji.. pa dokle vise dosade jedne

neko
09/07/2012 23:40

A šta čestitate???!!!!
Pročitajte ceo text ili pogledajte šta je devojka izjavila u Exluzivu! Lepo rečeno “nisam verena!!!!” Ali neki čitaju samo naslove…

///
10/07/2012 12:51

neko@Ja ne znam sta si ti citao,na kraju je rekla ‘verena sam’,prvo procitaj pa ispravljaj.

Sonja
09/07/2012 23:42

… Koji put po redu je ona verena i udata ? 😀 

Iva
09/07/2012 23:53

Ovo je ironija, aman zaman! Pre nego sto prokomentarisete procitajte tekst.
Sve pametnjakovici.

sasha
09/07/2012 23:58

@neko
konacno neko da fakat procita tekst. obicno se procita ime i prezime aktera 😉

nanoslav
10/07/2012 00:10

twitter i facebook su vezani za kompjutere.
mnogo blago na tebe

wpDiscuz