Ceca, olimpijci i tuča u prvom ovogodišnjem “Ami G šou”!

U premijernoj emisiji ovogodišnjeg “Ami G šou” koji startuje u petak, gosti popularnog voditelja biće olimpijci (Ivana Maksimović, Milica Mandić) i paraolimpijci (Draženko Mitrović, Tanja Dragić, Borislava Perić Ranković) koji su ostvarili najbolje rezultate na nedavno završenom najvećem svetskom sportskom događaju. Pored njih, u studiju će se naći i ultimat-fajt borci Dušan Panajotović i Bob Sap koji će samo dan kasnije ukrstiti pesnice u “Hali sportova” u Beogradu.

Kako saznajemo, između pomenute dvojice je u toku snimanja došlo do verbalnog, pa potom i do fizičkog incidenta, a najveću štetu je pretrpela scenografiju koju je Amidžič specijalno pripremio za novu sezonu. Pored gostiju u studiju, posebnu ekskluzivu za gledaoce predstavlja i intervju, koji je Ognjen uradio ovih dana sa Cecom Ražnatović, u njenoj kući, na Kipru.

Poput Ognjena i Oskar u novu sezonu ulazi u nešto novijem izdanju. Naime, on će imati zadatak da pretura po đubrištu poznatih, a kako smo čuli njegova otrkića će biti “epohalna” za javnost u Srbiji.
Pored toga, Ognjen će imati i rubriku komentatori nedelje u kojoj će učestvovati neki od najpopularnijih tviteraša… Ipak, njihova imena će biti poznata tek na zvaničnom početku sezone, kroz nekoliko nedelja.

Zbog velikog broja neprimerenih komentara, redakcija portala Svet.rs ukida mogućnost komentarisanja do daljeg.

Hvala na razumevanju.