Britanski olimpijac otkriva: Na Igrama je bilo puno seksa!

Član olimpijskog tima Velike Britanije otkriva kako se paralelno sa Olimpijskim igrama odvijala i “olimpijada seksa” u Olimpijskom selu. Olimpijske igre su, naime, jedna od retkih prilika kada se pomešaju sportisti iz svih sportova, i to u tako velikom broju, kod kojih vlada ogromno uzbuđenje zbog takmičenja.
Osim toga, sportisti su stalno okruženi golišavim zgodnim telima, pa je iskušenje veće, a još kada se uzburka nivo testosterona… To je, po rečima “insajdera”, koji je želeo da ostane anoniman, pravi recept za seksualne orgije.

Gimnastičarka Nastja Ljukin

“Sve počinje tako što novi poznanici počinju da se međusobno posećuju u sobama, razmenjuju imejl adrese i mobilne telefone. Tokom prve nedelje svi su uglavnom fokusirani na pripreme, a, kako neki imaju takmičenja u ranim prepodnevnim satima, ostaje im čitav dan, počinju da se dosađuju – i tada sve kreće..”, kaže ovaj izvor “Dejli mejla”.

Desetobojac Trej Hardi

Britanski sportista dalje opisuje kako su jedne večeri on i njegov kolega izašli sa dve koleginice iz Ukrajine u jedan londonski klub, i posle nekoliko odigranih igara, počeo je da se ljubi sa jednom od njih, da bi na kraju obe završile u njihovoj sobi kad su se vratili u Selo.

Marko Novaković

Pre toga je nekoliko britanskih takmičara prokrijumčarilo nešto alkohola, jer je bilo zabranjeno unositi alkohol u Olimpijsko selo. Posle nekoliko pića, njih četvoro napravilo je “četvorku”, priznaje sportista, bez daljih detalja.

Britani Viola

Kako su organizatori bili svesni da može doći do sličnih avantura, obezbedili su rekordnih 150.000 kondoma (50.000 više nego na prošloj Olimpijadi) za one koji su posle takmičenja još uvek imali dovoljno energije, što je otprilike 15 kondoma po svakom sportisti tokom 17 dana koliko su Igre trajale.

Izvor: Blic
Foto: Rojters, AFP

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
sinda
18/08/2012 21:05

ma zna se sve koliko su nasi ucestvovali u g.j orgijanjima sa kim su stigli od sportista i da su pravili gangbangove sa po deset i vise tipova odjednom, a vamo nam nesto glume.

joja bre
18/08/2012 21:18

to onaj fazon: po*ebes je i nikad vise ne vidis……..

melanija
18/08/2012 21:21

ohoho. 😀 pa lepo, mi normalni ljudi volimo puno seksa, a josh kad su mi tipovi natprosechno obdareni pfffffffff mojoj srechi kraja nema. 😀 posle pevam po ceo dan. 😀

jenny
18/08/2012 21:23

KAO DA NIJE BILO I PRETHODNIH GODINA

biseksualac
18/08/2012 21:33

Marko Novakovic. Njam njam…Da ga probam! 🙂 🙂

usa
18/08/2012 21:36

Blago njima… LOL
Ali stvarno, mladi su, zgodni, bolje da vode ljubav, no rat:)

Ah, o cemu to ja:)

Niko kao ja
18/08/2012 21:41

Zato neki idu po više puta 🙂

wpDiscuz