Bivši menadžer Ane Nikolić, Vlada Perović otkriva: 90 odsto pevačica su prostitutke

“Čak 90 odsto pevačica, uglavnom ovih mlađih koje se probijaju, bavi se prostitucijom i do svojih albuma dolazi isključivo preko kreveta”, tvrdi Vladimir Vlada Perović, bivši menadžer Ane Nikolić, Cece Ražnatović… i čovek koji „u prste" zna sve što se zbiva na estradi. Bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić, koji je devedesetih godina bio vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, kao i menadžer mnogih zvezda, dobro je upoznat sa mračnim tajnama mnogih poznatih imena, a kako se ranije pisalo u medijima, i sam je hapšen jer su se u njegovim klubovima, navodno, podvodile devojke. “Hapšen sam 1987. godine zbog pokušaja utaje poreza kao privatni kafedžija, a ne zbog podvođenja. Oslobođen sam toga, i to pravosnažnom presudom. Držao sam nekoliko klubova: ‘Dugu’, ‘Dunavski cvet’, čuvenu ‘La kostu’ odnosno ‘Krokodil’ na Senjaku,’„Top najt’, ‘Taš 202’… To su sve elitni klubovi koji su obeležili 25 godina života u Beogradu. I uvek kada je neko gazda lokala, onda se njemu tako nešto pripisuje, što je glupost i što svi moji prijatelji znaju”, tvrdi Perović u razgovoru za "Press".

 

Izvor: “Press”

Foto: “Press”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Unesite ime:Boda
12/08/2011 13:58

Iz teksta u Pressu jasno je nabrojao da su medju animir damama sa estrade pre udaje bile i Ana Kokic i Katarina Sotirovic, a da je trenutno aktuelna Ana Nikolic. Nema sumnje sve sto je rekao istina je.

DVD
12/08/2011 14:37
Dok se te o kojima pricas prostituisu, ti verovatno kupis kokice i samo gledas. Ne lupaj, stari si ti lisac.Prostitucije ima u svim poslovima, samo sto je pevanje javni posao, pa se vise obraca paznja. Danas i u zdrastvu i u prosveti, usluznim delatnostima mozes naci zene koje su spremne da se bave najstarijim zanatom zarad profita, a da zadrze… Učitaj dalje »
verko
12/08/2011 14:47

Ovaj lažov je naveca prostitutka.
Sve sto prica je laz,a narocito o njegovom menadzerisanju,a istina je da se prostituisao,davao pevaljkama za lovu i od te love napravio DUGU.

NNNNNNNNN
12/08/2011 16:42

pa šta je to čudno!?? tako je još od vremena Hajduk Veljka… a i pre toga… zato poštena partrijahalna porodica nikada svojoj ženskoj deci nije dozvoljavala da idu u pevaljke, a na našim prostorima pevaljke su bile uglavnom ciganke i turkinje…

sara
12/08/2011 18:03

Sada je dominantna Grand-prostitucija.

Pera
12/08/2011 19:53

Simpatican cikica. Bio je vlasnik svih “elitnih” i “kulturnih” klubova. Zna se dobro sta je bila Duga i Dunavski cvet i Tas, a bogami i Lakosta na Senjaku. Verovatno su mu ove nove dame postale preskupe ili prosto odbijaju poslusnost..

NNNN
12/08/2011 22:42

Ana Nikolic i Natasa Bekvalac su vodece.

NN
12/08/2011 23:09

Grand je leglo prostitucije.Grandovke tako i izgledaju ,tako se i ponasaju.Posebno je gadna 4.generacija.

Sova
12/08/2011 21:30
Velika i nazalost ogromna istina. Strasno je samo sto u toj elitnoj sviti(one misle) su mnooooooga poznata imena, koja kupuju od sirenja n ogu stanove, kuce, jahte, tasne i ko zna sta vec???Moram da istaknem da se izdvaja Seka Aleksic koja je sa dugogodisnjim deckom i sve zaradjuje sama. Znate, skoro sam bila na koncertu Natase Bekvalac, znate da nije… Učitaj dalje »
wpDiscuz