Bilo joj je vruće: Mina Kostić objasnila zašto je voditelju pokazala grudi!

Pevačica Mina Kostić opet je dospela u žižu interesovanja nakon što je juče objavljen snimak na kome ona podiže majicu i pokazuje voditelju svoje grudi. Kako bi saznali šta se zapravo desilo u spornoj emisiji pozvali smo pevačicu koja je bila raspoložena da objasni celu situaciju.
“Sećam se odlično te emisije koja je snimana u Zrenjaninu. U studiju je bilo milion stepeni i u pauzama snimanja smo se zezali i rashlađivali. Ne mislim da sam uradila nešto strašno, niti da je viđeno nešto novo. Tačno je da tada nisam bila majka, ali i danas ću se slikati u kupaćem kostimu na plaži. To je deo moje profesije. Hvala Bogu da izgledam dobro i da to sebi mogu da dozvolim. Pa pogledajte samo kako devojke danas izlaze u grad, a ja sam u toj emisiji bila sasvim pristojno obučena”, objasnila je Mina i dodala: “Nikada nisam osuđivala svoje koleginice i neka svako u svom životu radi ono što misli da je najbolje za njega. Meni će moja ćerka uvek biti na prvom mestu i sigurna sam da do sada nisam učinila ništa zbog čega bi se ona jednog dana postidela.”

Izvor: Pulsonline

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
cara
01/08/2012 18:10

Bar je sikrena i za razliku od mnogih …lepo izgleda

UJO
01/08/2012 18:31

draga Mina samo ih ti pokazuj, nećemo ti zameriti, slobodno ponovi radnju

John
01/08/2012 19:03

KRALJICA

melanija
01/08/2012 19:29

bravo minira, bar izgledash lepo kao i pre porodjaja. 🙂 pokazuj nam ih stalno. 😀

Daca
01/08/2012 20:08

Ja mislim da bolje izgleda od kad se porodila, da je iskrena i ostavila je na mene dobar utisak sa farme, jer pre toga je nisam bas gotivila, ali sada mislim da je sasvim ok za razliku od mnog..njene koleginice

mile
01/08/2012 23:27

Propala pevacica.Ceka majkinu penziju da prezivi.

wpDiscuz