Bilo joj je vruće: Mina Kostić objasnila zašto je voditelju pokazala grudi!

Pevačica Mina Kostić opet je dospela u žižu interesovanja nakon što je juče objavljen snimak na kome ona podiže majicu i pokazuje voditelju svoje grudi. Kako bi saznali šta se zapravo desilo u spornoj emisiji pozvali smo pevačicu koja je bila raspoložena da objasni celu situaciju.
“Sećam se odlično te emisije koja je snimana u Zrenjaninu. U studiju je bilo milion stepeni i u pauzama snimanja smo se zezali i rashlađivali. Ne mislim da sam uradila nešto strašno, niti da je viđeno nešto novo. Tačno je da tada nisam bila majka, ali i danas ću se slikati u kupaćem kostimu na plaži. To je deo moje profesije. Hvala Bogu da izgledam dobro i da to sebi mogu da dozvolim. Pa pogledajte samo kako devojke danas izlaze u grad, a ja sam u toj emisiji bila sasvim pristojno obučena”, objasnila je Mina i dodala: “Nikada nisam osuđivala svoje koleginice i neka svako u svom životu radi ono što misli da je najbolje za njega. Meni će moja ćerka uvek biti na prvom mestu i sigurna sam da do sada nisam učinila ništa zbog čega bi se ona jednog dana postidela.”

Izvor: Pulsonline

Komentari6 komentara

 1. Bar je sikrena i za razliku od mnogih …lepo izgleda

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. draga Mina samo ih ti pokazuj, nećemo ti zameriti, slobodno ponovi radnju

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. bravo minira, bar izgledash lepo kao i pre porodjaja. :) pokazuj nam ih stalno. 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ja mislim da bolje izgleda od kad se porodila, da je iskrena i ostavila je na mene dobar utisak sa farme, jer pre toga je nisam bas gotivila, ali sada mislim da je sasvim ok za razliku od mnog..njene koleginice

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Propala pevacica.Ceka majkinu penziju da prezivi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0