Andrija Milošević: Čestitao sam Mirki rođenje sina!

"Ne pogađaju me priče da glumci voditeljima uzimaju hleb, jer je multimedijalnost način na koji moderan svet funkcioniše već više od decenije", kaže Andrija Milošević, glumac i voditelj "Prvog glasa Srbije". "Toliko ljudi po svetu peva, glumi, vodi razne šou-programe, piše i slika u isto vreme. Zamislite kada bi se sve branše bunile i to argumentovale tako što bi tvrdile da svaki čovek može da radi samo jedan posao."

Ko ti je favorit u "Prvom glasu Srbije"? "Nemam svog favorita. Finalisti su odlični i razlikuju se u nijansama."
Koliko se razlikuje "Prvi glas Srbije" od "Zvezda Granda"? "Razlikuju se po konceptu. ‘Grand’ je baziran u velikoj meri na narodnoj muzici, dok u ‘Prvom glasu’ ima više muzičkih pravaca, koji dodatno otežavaju takmičenje."
Posle uloge u "M(j)ešovitom braku" u javnosti si obeležen kao veliki ženskaroš. Jesi li zaista takav? "U pravu si. Mnogo je bilo priča s temom mog promiskuiteta. Ranije sam se mnogo nervirao, a sad sam se navikao na to."
Osim Ane Šajn, nijednu devojku nisi predstavio u javnosti. Zbog čega kriješ partnerke? "Ne volim da pričam o prošlosti. Ne kajem se zbog svoje istorije, ali ona još nije završena i ispisana, tek dolaze glavni događaji i prekretnice."
Pričalo se i da si bio s Mirkom Vasiljević? "Pričalo se svašta, naravno, neargumentovano. Mi smo dobri drugari i kolege. Veoma sam srećan zbog nje, jer je zaista sjajna osoba i zaslužuje svaku sreću. Čestitao sam joj rođenje sina!"
Da li je to što ste Milan Kalinić i ti angažovani na Prvoj razlog što se serija "Pevaj, brate" emituje na toj televiziji, a ne na Pinku, kao što je najavljivano? "’Pevaj, brate’ se prikazuje na Prvoj isključivo zato što je njihova produkcija imala izuzetno pozitivno mišljenje o tom projektu i želeli su ga za sebe. Imali su konkretne planove za nas i napravili smo dogovor."

Izvor: Kurir