Akademija debelih: Tanja izbačena! Posle treninga, provodili se do zore!

 

Takmičari su po prvi put iskulsili Body Combat trening. Ovo je novi program treninga nalik na borilačke veštine. Iako na prvi pogled izgleda kao nasilna veština, zapravo je odličan način da se utroši višak kalorija.

 

Heroji su se zabavljali na treningu. Atmosfera je bila toliko dobra da su primorali i Brajana da se oproba u ovom programu. Iako se nije dao, uspeli su da obore i njega.

 

Po povratku sa treninga, takmičari su ćaskali, a zatim i zapevali na tremu. Priliku da se opuste i pevaju su dobili i uveče, kada su posetili jedan od mnogobrojnih prestoničkih splavova. U kafanskoj atmosferi, uz živu muziku harmonike i klavijatura, i benda Blek Pantersi. Kao pevači su od naših takmičara nastupili Toma Panters, Bucka, Aleksandra

 

Ređali su se narodni hitovi do kasno u noć, a naši takmičari su se iscrpljeni vratili na Akademiju. Pre odlaska u provod, takmičare je posetila Zorana. Ona je donela veoma loše vesti. Zbog korišćenja mobilnog telefona, iz daljeg takmičenja je izbačena Tanja. Svi su bili šokirani tim saznanjem. U kasnijem komentarisanju su naveli da nisu ni slutili da je Tanja imala kontakt sa nekim izvan Akademije, a kamoli mobilni telefon.

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
nox
12/08/2012 00:30

a sto ne napisete da su debeljuce htele juce da napuste show?

Milena
12/08/2012 12:27

zasto da napuste show?

nn
12/08/2012 14:08

da se solidarisu sa tanjom…a ona je zvala mamicu da cuje sta je ovaj pricao o njoj sa divnom i zoricom…

wpDiscuz