Vlada Mandić demantuje: Nisam nikome razbio glavu, razdvajao sam drugare

vlada-mandic-660x407

Vlada Mandić demantovao je da je sinoć napravio incident u jednoj beogradskoj kafani, te istakao da su navodi da je prijatelju razbio glavu flašom netačni.  Mandić kaže i da je njegova supruga bila u čudu kada je videla da je učestvovao u tuči.

“Ta priča o tuči je potpuna izmišljotina. Ja ne znam od koga je poteklo uopšte. Ali dobro, navikao sam već. Stalno se izmišljaju i pumpaju priče. Nekome je verovatno odgovaralo, pošto sam ja bio jedini poznat u toj kafani, da me uključe u nekakvu iskonstruisanu priču i naprave incident”, rekao je Mandić za Blic.

Podsetimo, bivši rukometaš je, prema priči gostiju jedne kafane u kojoj se našao u subotu, navodno nasrnuo na nepoznatog mladića i razbio mu flašu o glavu, nakon čega je, kako tvrde isti izvori, seo i sasvim mirno nastavio da ispija svoje piće.

“Presmešna priča. Pa valjda bi reagovalo obezbeđenje ili bi došla policija na uviđaj. Stvarno nemam šta da kažem. Mnogo je glupo. Ja sam u toj kafani bio sa petnaestoricom drugara. I pošto nas je bilo mnogo, sedeli smo za različitim stolovima. Dvojica mojih prijatelja su se nešto pokačili, to se jeste desilo. Niti znam zašto, jer sam sedeo za drugim stolom, niti me je zanimalo. Bilo je malo koškanja i gurkanja. Čak sam ja ustao i rekao im da se ne glupiraju, nego da izađu napolje i da reše to što imaju, da ne bi pravili scene pred ljudima. To su i uradili, onda su se vratili unutra obojica i nastavili da piju i da pričaju sasvim normalno. Dakle nikakvog incidenta nije bilo. Niti je bilo policije, niti bilo kakve tuče. I zaista ne bih više pričao o tome i dizao prašinu gde je nema”, tvrdi Mandić.