Milan Popović donirao 90.000 evra za porodilište u Novom Pazaru

milan-popović

Da je u najtežim trenucima solidarnost reakcija na istinsku tragediju, govori i to da se Fondu B92 javio dugogodišnji saborac i donator, Milan Popović, sa željom da donira 90.000 evra porodilištu u okviru Opšte bolnice u Novom Pazaru, kako bi ova ustanova dobila neophodnu opremu koju, sticajem okolnosti, nije imala na raspolaganju prilikom tragičnog niza događaja u kojem je sedam osoba izgubilo život.

Jasno je da vreme ne može da se vrati unazad, kao ni da se ono što se dogodilo promeni, ali možemo da učinimo sve da predupredimo da se slične nesreće dešavaju u budućnosti.
U toku je naručivanje medicinske opreme koja nedostaje i isporuka po hitnom postupku za Opštu bolnicu u Novom Pazaru. Od opreme koja nedostaje, donacija se sastoji od sledećih aparata: ručni transportni inkubatori, porođajni stolovi, pulsni oksimetri, CTG aparati, sterilizatori autoklavi, operacione i lampe za preglede, kao i monitori sa EKG-om i setovi za reanimaciju.
Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
marko
18/03/2015 14:31

Bravo!Prava reakcija osobe sposobne da oseti empatiju!Dace Bog da se neko seti da nasoj vojsci,nasim orlovima,treba pomoci,donacija,da se shvati da krila moraju biti zdrava ako se zeli leteti!A valjda zeli!Jer,bili smo medju prvima koji su imali avijaciju,stvorili je u mnogo vecoj nemastini i cemeru,ali sa mnogo,mnogo manje lopurdi!BRAVO Milane!Sta god ko mislio i govorio o tebi!

Jedinstvena
18/03/2015 15:35

Svaka cast!!!Ovako se to radi gospodski.A,ne masa nasih “guzonja” koji ni dinar ne bi dali, bednici obicni.
Bravo Milane!!!!!!

Mirza
18/03/2015 15:37

Eh da nas je malo vise kao sto je Milan svaka ti cast… Bog te blagoslovio

bilja
18/03/2015 18:39

Od gospodina kakav je Milan to se i ocekuje jer ovo nije ni prva a verujem ni poslednja njegova donacija zdravstvu…..

????????????????????
18/03/2015 19:23

Ovo su vesti vredne pažnje, a ne ono ko je ko fol trudan i ko je koga u parovima, da prostite…

Jasmina
19/03/2015 00:26

Svaka čast! On je zaista čovjek velikog srca i žao mi je što neko iskorištava njegovu dobrotu. Želim mu sve najbolje u životu

wpDiscuz