Porodica Živojinović: Bata je još uvek u bolnici!

Članak objavljen: 06.08.2012 u 18:04 časova


Iako su neki mediji objavili da je Velimir Bata Živojinović jutros izašao iz bolnice, glumac je dalje je na lečenju u zdravstvenoj ustanovi “Sveti Sava” u Beogradu gde će i ostati do daljnjeg, rekli su članovi njegove porodice. Posle lečenja u ovoj bolnici, trebalo bi da bude odlučeno gde će Živojinović biti upućen na rehabilitaciju.
On je u bolnicu „Sveti Sava“ smešten 3. jula, posle doživljenog moždanog udara. Mada su prve informacije o zdravlju poznatog glumca bile zabrinjavajuće, on se, na radost mnogobrojnih obožavalaca i porodice uspešno oporavlja. Njegova supruga Lula sve vreme je bila uz njega i verovala je da će se Bata izboriti sa bolešću.
Inače, Bati Živojinoviću je zdravlje narušeno pre šest godina, kada je preživeo srčani udar. Zbog infarkta, srce mu je oštećeno, krvni sudovi su mu u lošem stanju, a uz to je i dijabetičar. Bolovao je i od gangrene, koju je izlečio na Kubi 2009. godine.
Uspešnim oporavkom od moždanog udara Bata je dokazao da nema nameru da se preda i da neće izgubiti ni ovu bitku.

Autor: Svet.rs
Izvor: Kurir

Povezane vesti:

Supruga legendarnog glumca plače od sreće: Ne znam kako da kažem Bati da nam se sin vraća kući
Bata Živojinović: Želim da zagrlim sina!
Na kioscima je četvrti broj časopisa “Zvezde i saveti”! Ekskluzivno: Doktor Montekin spasio Batu Živojinovića i posle trećeg moždanog udara!
Supruga Velimira Živojinovića: Bata je stabilno, kad otopli idemo na vikendicu

Ostavi komentar

GreskaGoogle Analytics Popular Posts Alert :
Unknown error:
exception 'Exception' with message 'QUERY:?ids=ga:12212591&dimensions=ga:hostname,ga:pagePath&metrics=ga:pageviews&sort=-ga:pageviews&filters=ga%3ApagePath%3D%7E%5E%2F%28clanak%7Cnajnovije-vesti%7Ctop-vesti%7Cplaneta%7Cpokojna-mileva-ako-me-razumete%7Ckultura%7Chronika%7Cstrane-vesti%29%3Bga%3ApagePath%21%40galerija&start-date=2015-02-20&end-date=2015-02-27&start-index=1&max-results=7&prettyprint=false&key=AIzaSyDFto6hDJkqBpPrnC1oY3RM0ENLaRNA2yA' in /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/gapi.class.php:221 Stack trace: #0 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/google-analytics-popular-posts.php(503): gapi->requestReportData('12212591', Array, Array, Array, 'ga:pagePath=~^/...', '2015-02-20', '2015-02-27', 1, '7') #1 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/google-analytics-popular-posts.php(377): GoogleAnalyticsPopularPosts_widget_output(false, 7) #2 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/widgets/right_news.html(72): GoogleAnalyticsPopularPosts_view() #3 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/single_vesti.php(154): include('/srv/netmedia/s...') #4 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/functions.php(331): include('/srv/netmedia/s...') #5 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/single.php(1): get_custom_post() #6 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(74): include('/srv/netmedia/s...') #7 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-blog-header.php(16): require_once('/srv/netmedia/s...') #8 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/index.php(17): require('/srv/netmedia/s...') #9 {main}