Fudbalsku loptu zamenili odbojkaškom: Ekipa “Montevidea” uživa u Bečićima!

Članak objavljen: 25.07.2012 u 16:05 časova


Pošto je pokazala da je vešta na travnatom terenu, sa loptom u nogama, glumačka ekipa filma “Montevideo, bog te video” oprobala se i u odbojci na pesku. U pauzi između napornih snimanja, glumci ovog, sada već, kultnog filma, odlučili su da slobodno vreme iskoriste relaksirajući se na plaži kluba Mr Stefan Braun Montenegro, u Bečićima. Tirke, Milutinac, Nosonja, Balerina i ostali pokazali su zavidno umeće i požrtvovanost crnogorskoj publici, koja se spontano okupila oko terena. Da li zbog autoriteta i uloge reditelja, tek, ekipa koju je predvodio Dragan Bjelogrlić odnela je pobedu.

Poznati beogradski klub Mr Stefan Braun nakon završetka uspešne devete sezone rada, svoj koncept “institucije dobre zabave”, drugu godinu za redom preselio je u Bečiće. Beach bar Mr. Stefan Braun Montenegro svakodnevno ugosti mnoge poznate ličnosti, kao i sve zainteresovane ljude, željne dobrog provoda.

Svi ljubitelji dobre zabave ukoliko planiraju da posete Crnu Goru, ovog leta u beach baru Mr. Stefan Braun Montenegro moćiće da dožive nezaboravne trenutke, budući da ih očekuju raznovrsne dnevne žurke, uz odličnu muziku, standardno veselo osoblje na vrhuncu zadatka i šarene koktele po čemu je “Stefan Braun” i prepoznatljiv.

Povezane vesti:

Teška depresija? Miloš Biković: Ja sam stvar koja bespovratno tone!
Ekskluzivno za “Hello!” Ceca Ražnatović otkriva detalje glamurozne proslave, upriličene povodom punoletstva sina Veljka, kojoj je prisustvovalo više od tri stotine zvanica!
Koji vam se više sviđa?: Miloš Biković srpski ili ruski oficir!
Kad budem mator i beo: Miloš Biković osedeo!?

2 komentara

  1. alexandro je ostavio komentar 25/07/2012 u 16:10

    <3 Bečići  <3 hocu opet da se vratimmm <3

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. barakaduda je ostavio komentar 25/07/2012 u 21:34

    Becici,Fuj.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar