Komentari14 komentara

 1. Ne razumem kakve veze ima Ceda i supruga mu Jelena sa parovima? Jel’ moze neko da objasni? Hvala

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 55 Thumb down 12

 2. Jesu li ovo igor x i Ruzica?Nekako si samo Atinu ono bas orginal nacrtao

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 11 Thumb down 17

 3. Ja ne kapiram. Mozda sam preskocila nesto u stampi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 39 Thumb down 3

 4. Nista mi nije jasno.. Ako ima neko ko zna zasti ovo neka kaze.. Inace citam stalno novine ali izgleda da mi je promaklo nesto….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 24 Thumb down 1

 5. vukovacdabudem

  Bilo je opet ovih dana reci o Cedinim provodima, zimovanjima, cudima…a valjda je poenta karikature da se ni Druga Srbija, koju reprezentuje Ceda, ne razlikuje od tih Parova od kojih se toliko grozi i sablaznjava.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 81 Thumb down 2

  • Oljača uvek ima odlične karikature koje oslikavaju naše društvo. Ova karikatura mi liči na igru ascocijacije, pa sad, ako ” ti klikne”, onda je to…
   Kao i čitalac gore u komentarima i ja u suštini pratim štampu, nekad pročitam nešto, nekad samo preletim naslove, ali sam u ovom slučaju imala asocijaciju na jedan raniji tekst gde su novine pisale kako su “jedan bivši visoko rangirani funkcioner i njegova žena” navodno organizovali neki “svingeraj” ili tako nešto (aludiralo se na njega, a opet ništa dokazano). Čini mi se da neki od tih parova u “Parovima” upražnjava slične stvari i jako su “fini, drže do svog obraza i časti ” i bla, bla… Ne sećam se koji su ljudi u pitanju, ali se sećam naslova i početka teksta.. Malo mi je to bilo čudno, ali u redu, svako ima pravo da misli šta hoće….
   Pa, u kontekstu ovog pojašnjenja zašto sam imala tu asocijaciju, možda je autor nešto slično mislio… Maltene nam se ceo život i realnost pretvorio u neke “Parove” i neki “reality show”, ali stvarno uživo. Nažalost.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 30 Thumb down 2

   • NJIMA SE PLACA A NAROD IMA SVOJ SHOW U KOME CE OSTATI I BEZ GACA

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 6 Thumb down 0

 6. Skoro je u novinama bila slika I tekst kako Ceda I njegova zena
  lumpuju u nekom restorano. Ona se popela na sto, a on je na
  klececi podrzavao.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 38 Thumb down 1

  • @marina

   Aaa, to li je? Evo, ja poslala komentar, ali je Marina već napisala šta je u pitanju. Mada, stvarno mislim da nam se život pretvorio u “show”, kako god da okrenemo…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 23 Thumb down 2

    • O gospode Bože ! Nasmeja se, ali zaista, hvala ti. Nemoj da se nerviraš, molim te, nema zaista potrebe za tim.
     Vidi, nisam ja ni „matora babetina smaračica“, a ni neka glupača i daleko sam od toga (veruj mi na reč), tako da ne spadam u kategoriju u koju me svrstavaš. To kažem, jer si mi postavila „dijagnozu“ koja nije na mestu. Trebalo bi da kažem-sram te bilo, ali opet ponavljam, ima ovde više elizabeta, ako pratiš portal, pa sam te baš ja smorila sa moja 3 nedavna komentara, izvini , molim te! Oprosti! Evo, ja se više neću javljati. Nadam se da će ti biti drago i da ćeš se odmoriti od nas smarača , zato mi bar dozvoli da ti pojasnim šta je „kod mene na stvari“:
     Za prvi: -pitala sam, jer mi nije jasno (odgovorili su čitaoci i hvala im, pogledaj malo vreme slanja pitanja i odgovora, pa će biti jasno), drugi me je principijeno „iznervirao“ (i dalje stojim iza toga, mada poštujem svačije mišljenje i negativan komentar, pa tako i tvoj/e), a ovo je bio treći, samo zato što sam pogledala karikaturu, pročitala komentare i videla da većini nije bilo jasno (kao ni meni) dok nick:„marina“ nije napisala o čemu se radi. Ja sam pomislila da možda ima veze sa tekstom koji sam ja videla. Ništa više. O detalju koji je ona navela nisma imala pojma, nisam čitala o tome. Da jesam, ne bih ništa napisala, ne bi bilo potrebe.
     Ako ja tebi mogu jedan savet da dam, a da se ne uvrediš, bilo bi lepo od tebe… Nemoj odmah da „režiš“ na nekog kada nešto kaže ili napiše. Nisu svi ovde budale kakvim ih neko smatra (a nisu to ni u realnom životu). U čemu je problem ako neko pita, izvini se ako je pogrešio, pokuša da objasni zašto nešto misli? Polako. Pročitaj više puta, suzdrži se. Ostavi da „prenoći“… to za sve važi u životu. Tek onda ako vidiš da ti je osećaj isti, reaguj. Nije sve tako kako se čini na prvi pogled. Sve najbolje ti želim…

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 35 Thumb down 0

 7. Meni je Elizabeta super ! Ostavi komentar i nikoga ne vredja! A tebi ako se ne svidja, ne citaj njene komentare. Poz za Elizabetu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 36 Thumb down 2

 8. dobra karikatura

  Da je samo u pitanju igranje po stolovima. Recimo da je i Velibor Dunjic ubijen nakon sukoba sa Cedom,a o Djindjicu da ne govorim.O Markovicu kome je sve zapaljeno,Beku,Miskovicu, itd uglavnom ima ih jos nabrojati.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 23 Thumb down 4