Komentari14 komentara

 1. Ne razumem kakve veze ima Ceda i supruga mu Jelena sa parovima? Jel’ moze neko da objasni? Hvala

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 54 Thumb down 12

 2. Jesu li ovo igor x i Ruzica?Nekako si samo Atinu ono bas orginal nacrtao

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 11 Thumb down 16

 3. Nista mi nije jasno.. Ako ima neko ko zna zasti ovo neka kaze.. Inace citam stalno novine ali izgleda da mi je promaklo nesto….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 24 Thumb down 1

 4. vukovacdabudem

  Bilo je opet ovih dana reci o Cedinim provodima, zimovanjima, cudima…a valjda je poenta karikature da se ni Druga Srbija, koju reprezentuje Ceda, ne razlikuje od tih Parova od kojih se toliko grozi i sablaznjava.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 80 Thumb down 2

  • Oljača uvek ima odlične karikature koje oslikavaju naše društvo. Ova karikatura mi liči na igru ascocijacije, pa sad, ako ” ti klikne”, onda je to…
   Kao i čitalac gore u komentarima i ja u suštini pratim štampu, nekad pročitam nešto, nekad samo preletim naslove, ali sam u ovom slučaju imala asocijaciju na jedan raniji tekst gde su novine pisale kako su “jedan bivši visoko rangirani funkcioner i njegova žena” navodno organizovali neki “svingeraj” ili tako nešto (aludiralo se na njega, a opet ništa dokazano). Čini mi se da neki od tih parova u “Parovima” upražnjava slične stvari i jako su “fini, drže do svog obraza i časti ” i bla, bla… Ne sećam se koji su ljudi u pitanju, ali se sećam naslova i početka teksta.. Malo mi je to bilo čudno, ali u redu, svako ima pravo da misli šta hoće….
   Pa, u kontekstu ovog pojašnjenja zašto sam imala tu asocijaciju, možda je autor nešto slično mislio… Maltene nam se ceo život i realnost pretvorio u neke “Parove” i neki “reality show”, ali stvarno uživo. Nažalost.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 29 Thumb down 1

 5. Skoro je u novinama bila slika I tekst kako Ceda I njegova zena
  lumpuju u nekom restorano. Ona se popela na sto, a on je na
  klececi podrzavao.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 37 Thumb down 1

  • @marina

   Aaa, to li je? Evo, ja poslala komentar, ali je Marina već napisala šta je u pitanju. Mada, stvarno mislim da nam se život pretvorio u “show”, kako god da okrenemo…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 22 Thumb down 2

    • O gospode Bože ! Nasmeja se, ali zaista, hvala ti. Nemoj da se nerviraš, molim te, nema zaista potrebe za tim.
     Vidi, nisam ja ni „matora babetina smaračica“, a ni neka glupača i daleko sam od toga (veruj mi na reč), tako da ne spadam u kategoriju u koju me svrstavaš. To kažem, jer si mi postavila „dijagnozu“ koja nije na mestu. Trebalo bi da kažem-sram te bilo, ali opet ponavljam, ima ovde više elizabeta, ako pratiš portal, pa sam te baš ja smorila sa moja 3 nedavna komentara, izvini , molim te! Oprosti! Evo, ja se više neću javljati. Nadam se da će ti biti drago i da ćeš se odmoriti od nas smarača , zato mi bar dozvoli da ti pojasnim šta je „kod mene na stvari“:
     Za prvi: -pitala sam, jer mi nije jasno (odgovorili su čitaoci i hvala im, pogledaj malo vreme slanja pitanja i odgovora, pa će biti jasno), drugi me je principijeno „iznervirao“ (i dalje stojim iza toga, mada poštujem svačije mišljenje i negativan komentar, pa tako i tvoj/e), a ovo je bio treći, samo zato što sam pogledala karikaturu, pročitala komentare i videla da većini nije bilo jasno (kao ni meni) dok nick:„marina“ nije napisala o čemu se radi. Ja sam pomislila da možda ima veze sa tekstom koji sam ja videla. Ništa više. O detalju koji je ona navela nisma imala pojma, nisam čitala o tome. Da jesam, ne bih ništa napisala, ne bi bilo potrebe.
     Ako ja tebi mogu jedan savet da dam, a da se ne uvrediš, bilo bi lepo od tebe… Nemoj odmah da „režiš“ na nekog kada nešto kaže ili napiše. Nisu svi ovde budale kakvim ih neko smatra (a nisu to ni u realnom životu). U čemu je problem ako neko pita, izvini se ako je pogrešio, pokuša da objasni zašto nešto misli? Polako. Pročitaj više puta, suzdrži se. Ostavi da „prenoći“… to za sve važi u životu. Tek onda ako vidiš da ti je osećaj isti, reaguj. Nije sve tako kako se čini na prvi pogled. Sve najbolje ti želim…

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 34 Thumb down 0

 6. Meni je Elizabeta super ! Ostavi komentar i nikoga ne vredja! A tebi ako se ne svidja, ne citaj njene komentare. Poz za Elizabetu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 36 Thumb down 1

 7. dobra karikatura

  Da je samo u pitanju igranje po stolovima. Recimo da je i Velibor Dunjic ubijen nakon sukoba sa Cedom,a o Djindjicu da ne govorim.O Markovicu kome je sve zapaljeno,Beku,Miskovicu, itd uglavnom ima ih jos nabrojati.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 21 Thumb down 4

Ostavi komentar