Seks-mašina u đakuziju

Dragi moji gosipovci, evo priče o jednom čudnom i pažnje vrednom beogradskom paru. On je kratko vreme bio dečko jedne od naših najpoznatijih pevačica. Ona je za to vreme bila njegova žena i još uvek je to…
Imala je, kažu, burnu mladost, u to vreme u Beogradu su je zvali „seks-mašina“. Tim imenom su je pozdravljali i gradski DJ-evi u klubovima u koje je odlazila. Bila je, naime, neumorna. Teško da je mogla proći ijedna fudbalerska orgija tokom devedesetih da ona nije bila uključena u istu. Svaki fucoš koji je držao do sebe i svoje reputacije zvao je obavezno seks-mašinu na svoje žurke, jer je ona umela da zadovolji goste bolje od bilo koje plaćene grupi devojke. Najlepše od svega jeste to što je ona to radila iz čistog užitka i zadovoljstva, bez novčane nadoknade, ili bar ne očite. I danas se pominje njeno umeće hvatanja mehurića u đakuziju, po kome je bila nadaleko poznata u fudbalerskim krugovima. Oni koji su učestvovali znaju o kakvim je mehurićima reč…
Još se priča po prestoničkim salonima kako je pokušala da baci crnu magiju na jednog od najpoznatijih fudbalera s početka devedesetih koji je svoju karijeru nastavio i završio u Italiji. Kažu da je isti bio primoran da zatraži usluge od same Kleopatre, koja je došavši u njegov stan, stručnim pogledom detektovala detalje koje je u gajbi postavila seks-mašina u vreme dok je u istu redovno navraćala. Naravno, sa ciljem da ga „uveže“.
Onda se udala sa Njega. On, mlad, naočit, uspešan u poslu kojim se bavi, uspešniji doduše u samopromovisanju nego u nekim suštinskim stvarima, ali prijateljske veze sa zetom jedne od najuticajnijih srpskih tajkunskih porodica obezbediće mu stalnu ulaznicu na sva prestonička džet-set dešavanja. Vešt u podilaženju i uvlačenju pod kožu, naš junak je vrlo brzo stekao poverenje svog Patrona, kojem je na najrazličitije načine izvlačio novac. Kasnije se u tu lukrativnu rabotu uključila i naša seks-mašina, koja je postala jedna od najboljih prijateljica Patronove supruge. I tako, dani su prolazili, čudni par je živeo na grbači drugih, odlazio na besplatne ručkove i večere, gratis letovanja i zimovanja i činilo se da će ovaj tandem ostati nepoljuljan u svom maestralnom umeću…
Sve dok jednog dana u TV emisiju koju je On vodio nije došla Diva. On se zaljubio u momentu, ni Diva nije ostala ravnodušna i rodila se veza koja je posle mesecima punila stupce zabavne štampe. Naša seks-mašina nije naravno ostala imuna na javnu blamažu što joj je svakodnevno priređivao njen još uvek zakoniti suprug, koji se počeo pojavljivati u društvu Dive i na javnim mestima…
Smislila je pakleni plan – izvršiti pritisak na Divu putem Patronove supruge i drugih uticajnih žena iz tog okruženja, sve sa jednim ciljem – vratiti zabludelog muža kući! Seks-mašina nije birala vreme i mesto na kojem će da oblati Divu i optuži je da je „otimačica muževa“, da je veštim intrigama i spletkama zavadi sa mnogim uticajnim ženama…
Kad je Diva procenila da joj veza sa mužem Seks-mašine donosi samo muke i probleme, a da on i nije takav džentlmen kakvim se u početku predstavljao, dala mu je nogu. Uzalud je „zabludeli muž“ dolazio pred kapije Divine kuće, slao SMS poruke, čak i MMS snimke navodnog papira na kojem je pisalo „zahtev za razvod braka“… Diva je ostala neumoljiva, a njen dojučerašnji dragi vratio se svojoj „seks-mašini“, koja je po ko zna koju put dokazala onu narodnu „ne je*e lep, već uporan“ u svojoj verziji: „Ne sačuva muža lepa i pametna, već uporna i na sve spremna žena“.
Nije veza sa Divom bila jedini skandal ovog para. Medicinske sestre u Urgentnom centru i danas se kunu kako su videle junaka naše priče sa ranom od noža u predelu stomaka koju mu je navodno nanela seks-mašina nakon što ga je našla na gomili sa jednom od dve sestre bliznakinje poznatije po ljubavnim aferama sa poznatim ličnostima nego po TV-emisijama koje su, kao, vodile…
Ovih dana se priča se da su ih Patron i njegova žena, shvativši kako su godinama iskorišćavani, stavili na led, pa ovi sad jedva kraj sa krajem sastavljaju. Ali ne brinem se ja za njih dvoje, žilava je to sorta, snaći će se oni. A ako on i zaluta ponovo u krevet neke dive, seks-mašina će stupiti u akciju i stvar će biti rešena dok kažeš – „virpul“!

Vaša
Gossip Girl

Komentari66 komentara

 1. Unesite ime:

  GG, providna si.
  Dokazala si ko si, Isidora (Bjelica).
  Čak i da je sve istina, smatram da ista “diva” ima prljavijeg veša.
  Ali, vi ste ipak frendice, zar ne?
  Pozdrav,
  Lana

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Unesite ime:

  andrej i marina kulundzic, ceca, bojana nikolic (sestra bliznakinja)? a ko su patron i fudbaler?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Unesite ime:

  Marina i Andrej Kulundzic, tajkunska porodica Goran Karic i Ivana Miskovic, sestre bliznakinje su sestre Nikolic, a diva je Ceca.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Unesite ime: andjelina

  bravo. redovno citam ali sada moram i da se oglasim. sve gore napisano je istina. u pitanju su marina i njen suprug andrej kulundzic. mali detalj koji fali je da je pritisak na momka izvrsio i njegov otac, pod pretnjom da ce ga se “odreci”. patron i njegova zena je bracni par karic-miskovic (koji je okruzen samo ovakvim “prijateljima”), tako da kulundzicima ne treba mnogo zameriti. fudbaler je sinisa koji tada bio sa sex-masinom a neku deceniju kasnije sa istom tom divom koja mu je posvetila sve pesme na jednom albumu sem zutog pileta…sta ti je zivot…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. Unesite ime:

  Ali Cecu MORATE OBAVEZNO DA HVALITE , mislim kada ste se vec usudili da je spomenete….. ne smem da napisem pravu istinu o Cecinim vezama sa ovim i onim jadnikom sto je preskocio pola estrade jer znam da necete da objavite ………… ipak da pokusam bar nesto ….malo je cudno da u emisijama kao sto je paparaco potera i u ovom blogu mora da se nadje clanak u korist Cece kako je svi nesto jure nakon sto raskinu ….. da tek tako olako shvata veze ne bi ih nikada predstavila javnosti ….evo nadam se da ovo smete da objavite ….
  a ko je fudbaler jer koliko znam ovi su zajedno od pocetka 90tih i imaju vec velikog sina ?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Unesite ime:party_monster

  Blizankinje su Bojana Nikolic i Ivana Skoric.. A on je bio sa Bojanom kad mu je Sex-masina nabila noz, ali valjda u ruku a ne u stomak..
  A mogla si i dodati deo kad je Diva zvala Sex-masinu da kaze da je trudna i pretila da ce da rodi itd. i tome sl. Zanimljivije bi bilo da nije sve o Divi u hvalospevu, ali nevermind i ovako je ok.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Unesite ime:

  fudbaler je sinisa mihajlovic.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Unesite ime:

  party_monster (not verified) on 2. July 2010 – 13:47.

  BAS ZANIMLjIVO , AJDE NAPISI JOS NESTO AKO TE NE MRZI

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Unesite ime:

  odličan tekst, jasno je o kome se radi, samo me zanima-kakvi mehurići?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Unesite ime:irma

  Svi koji su imali kontakt sa Marinom ,kazu da je uzasna i retko zla osoba ,Andreja sam upoznala na sajmu automobila,jako nadobudan lik.Cime se on sad bavi,kad nema emisuju i ne vozi?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Ali dokle će Ceca biti zaštićena kao beli medved?! Svima je već jasno da je Gossip Girl Cecina prijateljica i da je štiti.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Unesite ime:lalala

  Kulundzici su moje komsije i po tome kakvu i koliku kucu imaju i koliki br automobila tesko se moze reci da sastavljaju kraj sa krajem.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. jos nesto
  Svetlana nije dala nogu Trkacu
  On je dao njoj – provereno

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Pa o Ceci se uvek piše sve najbolje jer ona to i jeste.
  Svi koji misle suprotno…pa… crknite :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 1

 15. Unesite ime:

  ja navijam za svaku zenu koja cuva svoj brak

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Unesite ime:

  Gossip ovo je prica, samo tako nastavi :))))))))) <3

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Ne gresite.
  U pitanju je BILJANA VUJOVIC koja je napisala knjigu o tome kako joj je JK otela muza! Dve sestre blizankinje sa PINKa su Ivana Skoric iz VB i njena sestra Bojana koja se udala za frontmena BG SIndikata. One nema s kim nisu bile pre udaje za odbojkasa i repera a na konto tih veza i vezica su i dospele na TV. Majka im se udavana tri puta.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0