Nečastiva u rezidenciji italijanskog ambasadora

Dragi moji gosipovci, baš su me vaši komentari radovali, bilo je i zabavnih polemika poput one sa „k nozi“… Samo napred, volim ja kad i vi učestvujete. Ali, da pređemo na stvar i temu za ovaj petak.

Elem, naši raznorazni izbori za mis odavno su već teška smejurija, i ne zna se ko je smešniji, što vizuelno, što inače.
Okej, biznis ko biznis, mnogi kažu i prostitucija, i to otvorena, ali nije to poenta ove priče, jer se danas za pare na estradi i van nje krešu svi, a oni koji to ne rade – ili ih niko neće jer im je prošao rok trajanja, ili su se već namlatili para prostitucijom druge vrste, pa ne moraju više onom „običnom“ da se bave…
Godinama se svaki član žirija potrese i sa sebe otrese odluku o lenti najlepše, koja obično pripadne najružnijoj iza koje stane kakva ozbiljna lova. Ali, ruku na srce, to nije bio slučaj sa junakinjom naše priče… Ona je bila vrlo lepa i postala je mis. A onda, kako to obično biva, trebalo je nešto na njoj i zaraditi, pa je poslata najpre na inostrano školovanje, u Monte Karlo, kod jedne iz ergele bolje kotirane poslovne pratnje, da se malo dete nauči bontonu… Koliko i kako se šmrče kokain na žurkama, kako se radi podvodni felacio u bazenu na noćnim orgijama, kako postati miljenica tate Kavalija a pri tom se i zakititi diplomom nekog gistro fakulteta za menadžment, marketing, PR, „borim se za mir u svetu“ itd.
Elem, posle Francuske rivijere, naša se misica obrela u Milanu, gde je nastavila sa orgijama, isključivo sa biranom klijentelom, za one sa najdubljim džepom… A da fudbaleri ne žale da potroše na te stvari, opštepoznata je stvar. E, kada se ipak vratila u naš glavni grad, u „matično stado“, jedne kišne noći isporučena je u „Naksi taksiju“ ni manje ni više nego italijanskom ambasadoru, da mu zahvali za neku šatro humanitarnu reviju. Zna devojka italijanski, lepa je, naučila je sve gore pobrojane veštine… Ali tu se desio neviđeni blam…
Za razliku od njegovog prethodnika, onog što je u Beogradu bio u drugoj polovini devedesetih, koji je žene obožavao i bio u velikoj i strasnoj ljubavnoj vezi sa našom poznatom glumicom, koja u međuvremenu postade zadojena religijom a ima dvoje dece sa režiserom koji živi u SAD – ovaj je preferirao dečake! Da ne bi baš pucala bruka, u gostima mu je često bila vlasnica modne agencije industrijskog naziva koja nas smori zadnjih 10 godina sa onim prepariranim i prepečenim italijanskim kreatorom… Inače je ona u seksualno-finansijskoj vezi sa vlasnikom jedne crnogorske televizijske stanice, banke i još mnogo čega… Elem, dotična vlasnica modne agencije pomenutu priču čula je od personala u ambasadi i brže-bolje našla se da prenese svima po gradu kako je jadna misica praćena zgroženim pogledom ambasadora – vraćena „isporučiocu“ istim tim „Naksi taksijem“. Neotpakovana!
Kako god da vam sve ovo zvuči, ja bih bila na njenoj strani, mislim na misicu, da me nije silno razočarala veridbom sa vlasnikom privatnog fakulteta za menadžment na kojem će uskoro valjda doktorirati… I ta turbulentna veza završila bi se ko zna kako da se i bivša apsolutno anonimna stanarka kuće Velikog Brata nije bacila na istog… A ako znate kako on izgleda – sve vam je, vala, jasno. A nešto mi se čini da ova i ne zna da je gospodin pred bankrotom, jer u suprotnom, ljubav „ne bi stanovala tu“…

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Unesite ime:
16/07/2010 13:42

Vesna Mandic – Fabrika

sanja
16/07/2010 14:06

vlasnica modne agencije Vesna Mandic,Fabrika. Ukucanka VB Ivana ex Skoric koja se sada zabavlja sa Micom Megatrendom.Glavna junakinja je Sanja Papic,misica.Bravo Gossip,cestitke i svi komlimenti za ovaj text..

Unesite ime: Slavka
16/07/2010 14:22
Draga GG, čitam tvoje članke svakog petka i sa nekima sa prosto oduševljena a neki su malo manje inetersantni. Veliku primedbu imam na “skrivanje” i “uvijanje” u celofan aktera tvojih priča što je nekima od nas vrlo teško da shvatimo o kome se radi. MOLIM TE – a to sam primetila i da drugi čitaoci traže da ubuduće ili lepo… Učitaj dalje »
iva
16/07/2010 14:34

Glumica je Tanja Boskovic,ima sina i cerku sa Dejanom Karaklajicem,koji zivi u SAD,a u nju je ludo bio zaljubljen italijanski ambasador Rikardo Sesa.

Unesite ime: s
16/07/2010 14:41

Strasno – kakv je to sljam a predstavljeju se kao gospoda i lepotice a ono čista prostitucija što bi GG rekla al malo finija al ne ze finu gospodu već za gospodu sa dubokim džepom !!!!

Staaaaaaaaaa ??????
16/07/2010 14:48

Staaaaaaaaaaaaaaaaa ?????? Ivana Skoric sa Micom Megatrendom ??????????? Jesi li bre ti normalna ????????? Kako mozes tako da lupas,jel ti vidis kako on izgleda ?????? Nema sanse,ne verujem !!!!!!!!!!!!!!!!!

mentalitet
16/07/2010 14:52
GG, ja cu umesto tebe: postovani citatelji, postovaoci abrova i ljubitelji zavirivanja u tudji tanjir, pa ne moze bas sve na tacni! Da li ste culi za nesto sto se zove TUZBA?! E, pa sledeci put malo razmislite pre nego sto najrazmazenije moguce trazite celu saku! Za vas takve kavi jeste je dovoljno i da sisate prst! Najvise me veseli… Učitaj dalje »
wpDiscuz