Kad je pre dve i po godine Brenda prvi put od rata nastupala u glavnom gradu republike u kojoj je rođena, u avionu se sa njom zatekao i Brka. Brenda je imala veliku frku! Danima uoči koncerta trajala je hajka na nju, objavljivane su njene fotografije u uniformi iz ratnih vremena, nazivana je najpogrdnijim imenima… A kampanju je vodila jedna Televizija koja je trebalo da bude organizator koncerta ali se to izjalovilo pa su krenuli u surovu osvetu. Zbog svega toga, Brendi nije bilo svejedno, moj izvor koji se sedeo sa njom u avionu priča kako su joj se tresle ruke, pila je naizmenično tablete za smirenje i viskije… Brka je bio tu sa njom i kao fol je tešio i hrabrio da će kad slete na aerodrom on biti uz nju, "on je tamo domaći", "neće smeti niko da je pipne" i tako to. I Brenda se malo smirila, ipak je Brka bar pojavom i dubokim glasom autoritaran i muškarčina. I tako, nakon malo više od pola sata leta, avion sleteo na aerodrom, izašli oni svi u aerodromsku zgradu, Brenda guta knedle, već vidi ekstremiste kako je kad podigne prtljag čekaju na ulazu i pale njene slike. Podigla Brenda sa ekipom prtljag okrenula se levo, desno, pa opet levo – ali od Brke ni traga ni glasa! Nesta u vidu lastinog repa i isključio mobilni! Uzalud je Brenda zvala, "…mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan, pokušajte kasnije…".
Na sreću, na aerodromu su je čekali domaćini, organizatori koncerta, okruženi njenim brojnim fanovima i nikakvih indicenata nije bilo. No, Brenda to nikad nije oprostila Brki. Do tog dana nikad nije dala da se u njenoj kući o Brki pričaju masni vicevi koji kruže celim regionom. A onda je dala "zeleno svetlo". Kažu da joj je omiljen ovaj: Brka kreše sa svojih 7 cm svoju Hanumu a ona za to vreme čita novine. Vidi Brka, teško će tu nekog orgazma kod Hanume da bude pa izvadi pored kreveta već pripremljenu novu "Guči" i pokaza joj. U istom momentu Hanuma baci novine, stegnu torbu čvrsto sa obe ruke i svrši u seriji zemljotresnih orgazama!
Mlada Salveta, nekadašnja zvezda Glomazne produkcije, što su onomad i tadašnji joj dečko i ona najureni zbog konstantnog blamiranja u jednom rijalitiju, u poslednje vreme sve je češće u Zemlji Stijenja i Kamenja, zbog "tajne" veze sa tamošnjim košarkašem Vlašom. Njihovo druženje započelo je kao "noćna kombinacija", međutim, preraslo je u ozbiljnu vezu, pa je Vlaša otkazao svadbu sa svojom dugogodišnjom devojkom, koja je u drugom stanju. Venčanje je bilo zakazano za ovu jesen, pa je Vlaša, naravno pod Salvetinim uticajem, rešio da ga prvo malo pomeri, a sada ga nova draga ucenjuje da potpuno ostavi trudnu devojku, te mu se "uvaljuje na gajbu" po nekoliko dana dok je u Zemlji Stijenja i Kamenja. Eto, prošle nedelje je otputovala tamo, a tek se prekjuče vratila. I kažu da se Salveta i te kako zaljubila u Vlašu, a i on u nju, srećni su zajedno, a zbog toga što on čega dete sa drugom ženom kriju vezu kao zmija noge.
 

Do sledećeg petka,

voli vas vaša

Gossip Girl