Jedan razvod i dve sahrane

I ove nedelje moji čitaoci su me prevazišli, pa još jednom čestitke za najaktivnije i najagilnije. O kome ćemo ovog petka? Mogli bismo o jednoj pevačici za koju se priča da je nemoguće izaći bilo gde u grad a da je ne sretneš. Ona se uvek negde muva, stalno je možete videti po klubovima i kafićima kako nešto zakuvava, šapuće nekome na uvo… U estradnom biznisu je dugo, više od 15 godina, ali nikad nije uspela da izbije u sam vrh, nekoliko puta je bila blizu, ali nikako da ubode hit. Ili bar neki medijski skandal, čak ni vezu sa nekim zvučnim i uspešnim sportistom, manekenom ili makar kriminalcem…
A da poznaje i jedne i druge, a naročito treće – o da, još kako. Međutim, oni uglavnom nisu hteli nju – već njene drugarice. Naša junakinja, devojka iz male, konzervativne sredine, u kojoj se žene dele na majke i sestre (one su svetice i njima je mesto u kući) i kurve (njima je mesto zna se gde) – uspela je da se nametne u „nešto treće“. Ona nije ni „čedna majka i sestra“ niti pohotna i podatna fufica koja je tu samo za zabavu. Ona je – posrednik, podvodač i drugar, sve u jednoj osobi.
Imala je nekoliko kolosalno odrađenih „poslova“, od kojih su se dva najpoznatija loše završila – prvi razvodom, a drugi ubistvom i samoubistvom.
U ovom prvom „poslu“ uspešno je povezala svog bogatog i galantnog zemljaka sa jednom svojom prijateljicom manekenkom i, mimo očekivanja i jedne i druge – „posao“ je krunisan brakom. Naša junakinja uživala je „benefite“ ovog perfektno odrađenog posla gotovo pet godina, ali onda je bogati i galentni zemljak morao da napusti Beograd, država je njemu i bratu zaplenila jedan deo imovine, a on je našao – novu devojku i razveo se. Naša junakinja, kažu upućeni, nije se mnogo dvoumila kome će se carstvu prikloniti i evo je sad ponovo sa bogatim zemljakom i njegovom novom devojkom, dok se na pozive na kafu stare drugarice uvek oglušuje i vadi na „gužvu“ i „poslove“.
Drugi „posao“ koji se završio tragično toliko je medijski eksponiran i na momente degutantan da o njemu sada ne bih pisala, poznato vam je. Nije se slagala sa njihovom vezom, njemu je nameštala svoje drugarice, njoj (preko trećih lica) svoje drugare (između ostalog i bogataša iz „prvog posla“), a kako se sve završilo, znate i sami…
Ni jedan ni drugi „failure“ nisu je demotivisali i ona je, kažu, sa nesmanjenim elanom nastavila da sklapa „posredničke poslove“ najrazličitijih vrsta. Drugarica koja je dobro poznaje kaže da je naša junakinja duboko u sebi nesrećna i usamljena jer i pored brojnih plastičnih operacija i firmirane garderobe nikad nije uspela da privuče pažnju muškaraca na sebe kao žena.
Ipak, ima ona jednu tihu patnju, muškarca zbog kojeg bi bila spremna sve da uradi, ostavi se i estrade i „poslova“, ali on je sa njom proveo samo jednu noć, iako je poznat kao galantni „sponzor“ brojnih pevačica i manekenki… On ima i ženu i, što je najtužnije, njegova žena mnogo gotivi našu zvezdu i često se druže. Kako će se završiti ova „tiha patnja“ ostaje nam samo da nagađamo.
Reč-dve i o aktuelnim dešavanjima. Vidite kako je vrelo ovo leto, nikad uzbudljivije usred sezone godišnjih odmora: Mišković se razišao sa Forcankom, Mitrović sa Sašom Popovićem, pa se opet pomirili… A do jeseni nas čeka još jedan veliki i dramatični raspad u ovdašnjoj šou-biz industriji – između jedne moćne dame i jednog moćnog harmonikaša… A sve pod uticajem daminog pozamašnog supruga. Živi bili pa videli.


Do sledećeg petka,

ljubi vas vaša Gossip Girl.
 

Zbog velikog broja neprimerenih komentara, redakcija portala Svet.rs ukida mogućnost komentarisanja do daljeg.

Hvala na razumevanju.