„Nemoj graditi sreću na tuđoj nesreći“ izreka je koju pre nešto više od petnaest godina nije znala ili nije želela da zna u to vreme jedna od najpopularnijih mladih pevačica. Zvezda ove naše priče po dolasku u Beograd trudila se da uvek na prvo mesto istakne svoje lepo kućno vaspitanje, jaku porodičnu crtu, poveznost sa roditeljima i privrženost rodnom selu, koje je na oko sto pedeset kilometara od srpske prestonice. 

 

Mlada pevačica tada se najviše družila sa svojom koleginicom Beograđankom, koja je takođe bila uspešna, znala je ljude u glavnom gradu, imala dečka koji je u tom momentu bio na početku karijere estradnog menadžera, a koji je svojim zelenim očima i visinom za nekoliko centimetara nižom od dva metra bio i te kako atraktivan i privlačan devojkama. Vremenom se mlada uspešna pevačica iz unutrašnjosti toliko zbližila sa svojom beogradskom koleginicom poznatom po oštrom jeziku i ljubavi prema pištoljima da je i počela da živi u kući njenih roditelja u jednom beogradskom prigradskom naselju, gde su u prizemlju kuće živeli roditelji, a sprat kuće su delile dve mlade folk zvezde, u tom momentu verovatno sigurne da imaju sve što su žele: brojne hitove, popularnost, novac, s tim što je jedna od njih bila zadovoljnija svojim ljubavnim životom i sve informacije o emotivnoj vezi sa mladim estradnim menadžerom i beogradskim šmekerom delila je sa svojom drugaricom, gošćom u roditeljskom domu, ne shvatajući da cimerki tako budi ideju da je zelenooki lepotan upravo ono o čemu mašta godinama.

I, naravno, nije sve to ostalo samo na željama… Jedno naizgled obično popodne u kući u beogradskom predgrađu promenilo je sve, bar zvanično, a kako je pre toga funkcionisala ova trojka – niko ne zna ni dan-danas. Mlada pevačica iz Beograda sedela je sa svojim dečkom i najboljom drugaricom u svom domu. U jednom trenutku otišla je da se okupa i spremi za odlazak na snimanje emisije, a dvoje ljudi koji su joj najviše značili ostali su u dnevnom boravku da je sačekaju. E, tada ju je zaboravnost koštala. Pošto je shvatila da je zaboravila peškir, mlada pevačica i već ponosna vlasnica nekoliko megahitova vratila se po njega u dnevni boravak i zatekla nemilu scenu – najbolja drugarica sedela je u krilu njenog dečka! Ista ona uzorna, fino vaspitana devojka, sada je vrlo strasno razmenjivala nežnosti sa koleginicinim momkom. Idila ovog tajnog ljubavnog para prekinuta je fizičkim napadom drugarice na drugaricu, na šta je neverni dečko stao u odbranu devojke iz provincije kako bi je zaštitio od napada besa njene prijateljice i stanodavke. Potom su „nevernici“ koji su bili uhvaćeni „in flagranti“ pobegli iz kuće. Narednih nekoliko meseci izbegavali su bilo kakvu mogućnost da sretnu svoju dojučerašnju devojku, odnosno najbolju drugaricu, jer bi ona uvek vrlo burno reagovala. Tako je jednom prilikom kada je kod Ateljea 212 „naletela“ na njih, svojim automobilom udarila u kola u kojima je bio novopečeni ljubavni par.

Nova romansa između muzičke zvezde i menadžera, koji je ubrzo preuzeo i poslove nove drage, još neko vreme je bila tajna, a nakon toga je promovisana u veliku ljubavnu idilu, bez pominjanja onih već stereotipnih detalja kada i gde je buknula ljubav. Pevačica i menadžer su bili više od deset godina zajedno, a onda je i on doživeo da bude ostavljen, jer je pevačicino srce osvojio mladi biznismen iz inostranstva, sa kojim sada ima dvoje dece. A „izigrana drugarica“ godinama nije razgovarala sa „tom nevernicom“ koja je izdala njihovo prijateljstvo i preotela joj dečka. I on je bio na njenoj crnoj listi… No, niko od aktera nikada nije želeo o ovome da bilo šta više javno kaže, osim što je animozitet među njima bio opšte poznata stvar. Tako je bilo sve dok se pre nešto više od pet godina pevačica iz Beograda nije ozbiljno razbolela. U bolnici ju je posetila „drugarica nevernica“ i od tada su njihovi odnosi na nivou pristojnog obraćanja. Sa bivšim dečkom izgladila je odnos nešto ranije, tačnije pošto ga je ostavila draga posle više od decenije ljubavi. Imala je prilike da ga posle toga u svakom društvu i svakom prilikom proziva zbog toga ljubavnog brodoloma, od kojeg se, mnogi kažu, ni danas nije emotivno oporavio. Bar je finansijski profitirao, jer je zadržao zajedničku kuću i automobile, te tako dobro naplatio sve te godine zabavljanja i menadžerisanja. 

Gossip girl