Horoskop za 10. avgust 2012.


OVAN

Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

Sugestija:
Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

BIK

Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje Vam upućuju bliski saradnici. Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Sugestija:
U večernjim satima prijaće Vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI

Sa par dobrih poteza, mozete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Neko Vas dodatno intrigira ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK

Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrdjuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju paznju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«.

Sugestija:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

LAV

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume. Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti »čari« i uživati u »malim stvarima«. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

Sugestija:
U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

DEVICA

Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

Sugestija:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

VAGA

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet. Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

Sugestija: Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

ŠKORPIJA

Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimate inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu. Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Sugestija:
Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

STRELAC

Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Sugestija:
Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

JARAC

Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite nacine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Sugestija:
Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

RIBE

Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja. Teško Vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna Vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada.

Sugestija:
U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.