• Dnevni horoskop za dan 25.09.2016.

 • Nedeljni horoskop za period: 26.09.2016. – 02.10.2016.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Očekuje Vas manji finansijski priliv tokom ove nedelje. Potrudite se da ga iskoristite na pravi način. Takođe, doživećete manje probleme na poslu, koji će da Vas protresu iz korena. Shvatite da je to deo svakog posla. Vreme je da naučite da se oslobodite straha od neuspeha.

  ljubav: Ukoliko imate slobodnog vremena iskoristite ga za odlazak na putovanje sa voljenom osobom ili prijateljima. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na tom putovanju.

  zdravlje: Zdravlje Vam je generalno dobro, ali to ne znači da možete da preterujete sa hranom i alkoholom.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Svu svoju energiju ste uložili u potpisivanje veoma važnog dokumenta. Planete kažu da će sve proći u najboljem redu,tako da možete da odahnete.

  ljubav: Niste sigurni u to šta partner misli ili oseća. Pokušavate da čitate između redova, ali Vam ne ide baš najbolje. Bolje je da poričate otvoreno o svemu nego što se trudite da sami protumačite.

  zdravlje: Povedite računa o ishrani. Smanjite unos masne hrane.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Zaostale obaveze Vas sustižu. Tokom ove nedelje ćete morati da završite ono što ste odavno započeli. Ne ljutite se zbog toga već preuzmite odgovornost.

  ljubav: Mogući su manji nesporazumi sa partnerom, ali ništa što bi ugrozilo Vaš odnos. Slobodni Blizanci bi mogli da stupe u vezu sa jednom Vagom.

  zdravlje: Odlično se osećate. Iskoristite do za uvođenje novih zdravih navika u Vaš život.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Imate osećaj da Vas kolege i nadređeni ne doživljavaju kao ozbiljnu i odgovornu osobu. Potrudite se da im pokažete da greše.

  ljubav: Mori Vas to što niste uspeli da sklopite ozbiljnu vezu. Ne očajavajte. Prava ljubav će doći onda kad se najmanje budete nadali.

  zdravlje: Tokom ove nedelje moguće su česte promene raspoloženja propraćene glavoboljom.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Usmereni ste na polje finasija. To Vam oduzima svu energiju i pažnju. Ne brinite, tokom ove nedelje ćete dobiti odličnu priliku, koja će Vam omogućiti da zarađujete više.

  ljubav: Vi ste veoma pozitivna osoba, koja privlači pažnju suprotnog pola. Međutim, niko od njih ne zadovoljava Vaše kriterijume. Ne silite stvari.

  zdravlje: Proverite krvnu sliku.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Napokon ćete da se oslobodite pritiska koji osećate već neko vreme. Počnite pozitivno da gledate na stvari.

  ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete značajan pomak na bolje. Ne silite stvari, već pustite da se sve desi spontano.

  zdravlje: Stres i nervoza. Razmislite da krenete na jogu ili meditaciju.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Odlična nedelja za edukaciju i poslovna putovanja. Iako Vam pada teško da učite, shvatite to kao šansu za napredak na poslu, a samim tim i za bolju zaradu.

  ljubav: Osećate se nesigurno i zapostavljeno, a nikako da popričate sa partnerom o tome. Ništa nećete postići ako se budete ljutili umesto da pričate o svojim osećanjima.

  zdravlje: Proverite krvnu sliku.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Imate jasan cilj i plan kako da ga ostvarite. Ostanite fokusirani na to i sve će biti u najboljem redu.

  ljubav: Situacija u ljubavi se značajno popravlja. Partner i Vi se sve više zbližavate. Uživajte u zajedničkim trenutcima.

  zdravlje: Zdravlje Vam je generalno dobro, Moguće su prolazne glavobolje.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Očekuje Vas manje zatišje na poslovnom i finansijskom planu. Ali, povedite računa o tome na koji način trošite novac.

  ljubav: Ukoliko Vam se neko dopada već neko vreme, ova nedelja je odličan period da mu/joj to stavite do znanja.

  zdravlje: Moguće su česte promene raspoloženja.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Odlična nedelja za sklapanje bitnog ugovora, finansijska ulaganja ili unapređenje poslovanja. Oslonite se na svoju kreativnost i intuiciju i sve će biti u najboljem redu.

  ljubav: Zauzeti Jarčevi će proći kroz period preispitivanja. Naime, moguće je da ćete poželeti da budete slobodni ili da budete sa nekim drugim u vezi. Slobodni Jarčevi bi trebalo da iskoriste nedelju da stupe u kontakt sa osobom koja im se dopada.

  zdravlje: Mogući su manji problemi sa snom. Ukoliko se ovakvo stanje nastavi, budite spremni da posetite lekara.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Početkom nedelje ćete da donesete jednu brzopletu i nepromišljenu odluku. To bi moglo skupo da Vas košta. Zbog toga, iskoristite ovu nedelju da ispravite to što ste učinili.

  ljubav: Nedostaju Vam ljubav i strast. Voleli biste da budete sa nekim, ali nikako da se desi nešto bitno. Ono što Vam mogu reći je da Vas očekuje veoma povoljan period za ljubav. Uživajte!

  zdravlje: Tokom ove nedelje će preovladavati dobro zdravlje.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Moguće je da ćete morati da se prilagodite brojnim promenama na poslovnom planu. Iskoristite nedelju da “uđete u korak” sa vremenom.

  ljubav: Zbog uticaja aspekta Saturn kvadrat Neptun, očekuje Vas povratak prošlosti u Vaš život. Moguće je da će neka bivša ljubav ponovo da pokuca na Vaša vrata.

  zdravlje: Tokom ove nedelju su mogući problemi pritiskom. Savetujem Vam da posetite lekara.


 • Mesečni horoskop za septembar 2016.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Septembar će biti izazovan mesec za sve Ovnove koji se bave privatnim poslom. Naime, tokom ovog meseca ćete morati da dokažete da posedujete znanje i veštine za vođenje privatnog biznisa. Generalno, svi Ovnovi mogu da očekuju promenu načina i dinamike poslovanja. Druga polovina meseca će biti dosta povoljnija, jer će vladati povoljni uslovi za sklapanje novih poslovnih ugovora. Savetujem Vam da tokom septembra obratite pažnju na administraciju.

  ljubav: Veoma povoljan mesec za zauzete Ovnove, koji će uspeti da obnove strast i romantiku sa partnerom. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju značajnu promenu u drugoj polovini septembra, kada će stupiti u kontakt sa veoma zanimljivom osobom.

  zdravlje: Drastičan pad energije. Umor, iscrpljenost i malaksalost. Savetujem Vam da odete na masažu, u spa centar i slično.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Turbulentan i dramatičan početak meseca, ali srećom, bez značajnijih promena. Sredinom meseca je moguće sklapanje veoma bitnih ugovora, saradnja sa inostranstvom i slično. Krajem meseca možete da očekujete značajan novčani dobitak. Nezaposleni Bikovi će, zbog uticaja Jupitera, imati velike šanse za zaposlenje.

  ljubav: Slobodno mogu reći da će ovo biti mesec preispitivanja. Naime, već početkom meseca ćete da osetite određeno nezadovoljstvo partnerom i vašim odnosom. Savetujem Vam da otvoreno porazgovarate sa partnerom o svemu. Za slobodne Bikove ovo će biti veoma miran mesec. Promene možete da očekujete krajem meseca.

  zdravlje: Mogući su manji stomačni problemi prouzrokovani nepravilnom ishranom. Pokušajte da smanjite unos slatkiša.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Savetujem Vam poseban oprez i koncentraciju, posebno početkom i sredinom meseca. Takođe, tokom ovog meseca doći će do Lunarne eklipse, koja će da utiče na materijalna dobra. Budite oprezni u komunikaciji i načinu na koji trošite novac. Nezaposleni Blizanci će da dobiju zanimljivu ponudu za posao.

  ljubav: Moguće su manje nesuglasice sa partnerom, ali neće biti značajnijih svađa. Očekuju Vas zanimljivi zajednički trenuci. Slobodni Blizanci neće doživeti neku značajniju promenu na emotivnom planu, ali ne očajavajte, naredni mesec bi trebao da bude dosta povoljniji.

  zdravlje: Slab imunitet. Moguća je prehlada krajem meseca.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Početkom meseca možete da očekujete manje novčane probleme. Savetujem Vam da odložite sve finansijske transakcije do polovine meseca. Do kraja meseca sve bi trebalo da prođe glatko. Nezaposleni Rakovi će da dobiju ponudu za posao, koja neće biti baš najbolja. Savetujem Vam da sačekate bolji posao, a uslovi za to su krajem godine.

  ljubav: Rakovi koji su u dugoj vezi biće suočeni sa brojnim problemima. Vaš brod je počeo da tone, a Vi niste spremni na to. Slobodni Rakovi će biti povučeniji nego inače, tako da su male šanse da ćete stupiti u vezu sa nekim. Promena je moguća početkom narednog meseca.

  zdravlje: Stres utiče negativno na Vaše zdravlje. Krajnje je vreme da primenite neku antistres tehniku.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Moguća je drastična promena Vašeg finansijskog stanja, ali bez brige, to neće trajati dugo. Pokušajte da smanjite troškove koje imate i ne bi trebalo da bude posledica. Krajem septembra ćete uspeti da završite sve zadatke koje ste započeli. Nezaposleni Lavovi, aktivirajte se oko traženja posla sredinom meseca.

  ljubav: Tokom ovog meseca radite na svom odnosu sa partnerom. Jedino na taj način vaš odnos može da napreduje. Slobodni Lavovi će da se aktiviraju sredinom meseca. Moguće je da ćete sasvim spontano i neočekivano da upoznate osobu, koja će biti veoma važna u Vašem životu.

  zdravlje: Tokom ovog meseca bićete izloženi stresu. To će dovesti do pada imuniteta, zbog čega ćete biti podložnim virusnim i bakterijskim infekcijama.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Izazovan period za većinu Devica. Moraćete da uložite mnogo truda i energije ne bi li ste sačuvali svoj posao ili biznis. Mogući su i finansijski problemi, ali krajem septembra možete da očekujete poboljšanje situacije. Početkom meseca mogući su i komplikovani međuljudski odnosi i konflikti . Ne razmišljajte o otkazu, jer će se situacija značajno popraviti početkom narednog meseca.

  ljubav: Zauzete Device će da se nađu na “klackalici”. Vagaćete između “da” i “ne”. To će da izluđuje i Vas i partnera. Slabe veze ili brakov će se sigurno raspasti. Slobodne Device će tokom ovog meseca biti zatrpane poslom i drugim obavezama. tako da su male šanse da će nešto da se promeni na emotivnom planu.

  zdravlje: Povedite računa o svom zdravlju, jer je ugroženo. Savetujem Vam da uvedete zdrave navike u svoj život: rekreaciju, zdraviju ishranu, meditaciju i slično.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Početkom meseca možete da očekujete ogromne promena na polju posla – na bolje ili na gore. Sve bi trebalo da se vrati u normalu do kraja septembra. Mnoge Vage su nezadovoljne trenutnom poslovnom situacijom. Dobra vest je da ćete tokom sredine meseca dobiti odličnu poslovnu ponudu.

  ljubav: Prva polovina meseca će biti kritična za Vage koje su u dugim vezama ili braku. Situacija će da se popravi do kraja septembra. Krajem meseca će Sunce da uđe u Vaš znak, a to znači da će stvari da krenu na bolje. To važi i za slobodne Vage.

  zdravlje: Značajan pad energije i motivacije. Biće Vam veoma teško da ustanete iz kreveta. Ne brinite, reč je o trenutnom stanju. Nakond 20. septembra možete da očekujete porast energije.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Veoma uspešan mesec za sve Škorpije koje imaju svoj biznis ili su u radnom odnosu. Dobićete priliku da se povežete sa veoma uticajnim ljudima iz Vaše branše. Nezaposlene Škorpije će dobiti veoma važne informacije sredinom meseca.

  ljubav: Škorpije koje su u braku mogu da očekuju bolji odnos sa partnerom. S druge strane, Škorpije koje su u kraćoj vezi mogu da očekuju brojne svađe i nesuglasice, čija krajnja posledica može da bude raskid. Slobodne Škorije će da iskoriste mesec kako bi se posvetile sebi.

  zdravlje: Stres i nesanice će da prouzrokuju brojne zdravstvene probleme. Glavobolja je jedan od njih.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Bez značajnijih dešavanja na poslovnom planu. Sve mogu da objasnim jednom reči: stagnacija. Stvari bi trebale da krenu na bolje tek krajem meseca.

  ljubav: Moguće su konfliktne situacije sa partnerom, međutim ništa ozbiljno. Krajem meseca će doći do rešavanja situacije, a Vi i partner ćete doneti konačne odluke. Slobodni Strelčevi će biti veoma aktivni tokom ovog meseca, tako da je Vaš uspeh zagarantovan.

  zdravlje: Razmislite o detoksikaciji organizma. Sve ostalo je u najboljem redu.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Budite spremni na veliki rad i trud kako biste održali sve na trenutnom nivou. Takva situacija će trajati do kraja septembra. Iskoristite ovaj buran period za rekonstrukciju strategije, ciljeva i načina poslovanja. Ni zaposleni Jarčevi neće imati miran period.

  ljubav: Jarčevi koji su u braku ili dugoj vezi moraće da ulože dodatan napor kako bi uspeli da održe odnose zadovoljavajućim. Slobodni Jarčevi imaju podršku Venere do 25. septembra. Iskoristite to.

  zdravlje: Moguća je povreda ruke ili ramena. Posebno budite pažljivi sredinom meseca.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Do 20. avgusta trajaće kritičan period za Vodolije. Sredinom meseca ćete da doživete veliki novčani gubitak. Ne očajavajte, jer će se situacija popraviti krajem meseca. Pozitivna stvar je da je ovo odličan period za sklapanje ugovora sa inostranstvom.

  ljubav: Zbog pomračenja Sunca, možete da očekujete i loš odnos sa partnerom. Slobodne Vodolije će doživeti promenu tek nakon 20. septembra, najverovatnije sa osobom iz inostranstva.

  zdravlje: Mogući su problemi sa krvotokom i srcem. Što pre posetite kardiologa.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Tokom ovog meseca nerviraćete se zbog finansijske situacije, koja će biti prilično loša. Ukoliko vam je novac hitno potreban, savetujem da pitate bliskog prijatelja ili rođaka za pozajmicu.

  ljubav: Dosta emocija, suza i tuge. Vi i partner ćete doživeti neku vrstu prosvetljenja. Stvari će da krenu na bolje u poslednjoj trećini meseca. Slobodne Ribe će napokon da skupe hrabrosti da naprave prvi korak. Postoji ogromna šansa da ćete uspeti da osvojite osobu koja Vam se već neko vreme dopada.

  zdravlje: Drastičan pad imuniteta. Povedite računa o ishrani, Uvedite fizičku aktivnost u Vaš život.