• Dnevni horoskop za dan 01.12.2015.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom – danas ne uvodite nikave novine. Partnerstva vam isto tako nisu najpovoljnija pošto vas je teško ispratiti.

  ljubav: Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili. Izbegnite rasprave i organizujete sebi vreme. Slobodne očekuje uzbudljiv dan. Flertujete ali teško ulazite u direktnu komunikaciju sa nekim.

  zdravlje: Moguće su vam stomačne tegobe.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne biste trebali da se bavite.

  ljubav: Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti.Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje. Slobodne pripadnice znaka mogu da odahnu pošto se jedan odnos iz prošlosti polako definiše.

  zdravlje: Vratni deo kičme vam je problematičan.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Danas možete da računate na niz srećnih okolnosti.Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku (Rak, Škorpija ili Riba).

  ljubav: – Počinjete da se zagrevate. Slobodne pripadnice znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji. Zauzete mogu da računaju na partnerovu podršku oko jedne vama bitne stvari.

  zdravlje: Zdravije se hranite.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Kontakti sa osobama na položaju vam nisu povoljni danas. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu ali vam nekako ne ide od ruke. Savet je da danas budete mirni i neke stvari ostavite u domenu razmišljanja.

  ljubav: Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Teško ćete racionalizovati razlog trenutnog nezadovoljstva. Zbog toga je najbolje ne reagovati.

  zdravlje: Skloni ste nezgodama.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedelje. U slučaju da planirate nešto novo – dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama. Šefovi na poslu vas mogu shvatiti kao rivala ili se nećete slagati u nekim stavovima.

  ljubav: Slobodne pripadnice znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osećate manjak energije i želite da se usmerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje ili rasprava u popodnevnim satima.

  zdravlje: Prolazna nesanica.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Napokon imate potrebu da skinete izvesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju ali će se i to brzo pomeniti. Motiviše vas neko iz kruga prijatelja.

  ljubav: I emotivni deo se popravlja. Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promene ali se nešto suviše dugoodlaže. Slobodne pripadnice znaka mogu da obnove jedan odnos. Svakako vam prija pažnja suprotnog pola.

  zdravlje: Dobro.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Samostalni ste u aktivnostima koje danas obavljate i to ima najboljeg efkta. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.

  ljubav: Nije vam najsrećniji dan za pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnice znaka. Imate potrebu da nešto rasćistite sa partnerom ali danas nije pravi momenat za to.

  zdravlje: Dobro.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Povedite račua ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani. Samo strpljivo u komunikaciji sa novim saradnicima i mlađim ljudima.

  ljubav: Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu jedan odnos. Zauzete prapadnice znaka trebaju da počnu sa realizacijom zamišljenih zajedničkih ciljeva.

  zdravlje: Povedite računa o fizičkim aktivnostima.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Danas se borite kako sa sobom tako i sa saradnicima. Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas ali je samo bitno da ih “spakujete u pravu fioku”. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.

  ljubav: Emotivni deo vam je i dalje interesantan. Slobodne imaju mogućnoast izbor ali ga danas sužavate. Zauzete priparnice znaka od danas kreću sa boljom komunikacijom sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.

  zdravlje: Zadovoljavajuće.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Napokon počinju da se razvijaju dalje izvesni posovi od kojih ste taman htele da dignete ruke. Samo polako – Merkur je usporio pa vas dugi teško razumeju. Slobodno ponovite par puta šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje.

  ljubav: Emotivni deo je nešto naporniji danas, aročito tokom popodneva. Ako vam se pojavi neko a slobodni ste – to će biti osoba teškog karaktera. Zauzete pripadnice znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća.

  zdravlje: Uzimajte vitamine.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možte da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neli drugi način. Imate razloga da budete optinistični i ako tražite posao. Samo zapamtite – neko tu nekoga manipuliše. Bolje jeda se vi nađete u ulozi manipulatora.

  ljubav: Svakakoželite d se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzete. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.

  zdravlje: Dobro.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla a vi sami trebate bolje da se organizujete. Mogu da počnu da se menjaju izvesne poslovne okolnosti – svakako će biti dobre za vas. Možda to nećete odmah videti.

  ljubav: Svakao želite da osetite stabilnost na ovomplanu. Slobodne ne mogu da se odluče danas. Slušajte svoje unutrašnje osećaje i opustite se. Zauzete pripadnice znaka imaju potrebu da više vremena provedu sa partnerom.

  zdravlje: Osetljiva vam je koža.


 • Nedeljni horoskop za period: 30.11.2015. – 06.12.2015.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Početak meseca decembra može biti povoljna faza za vas. Gledajte da važne poslove obavite što je pre moguće. Povoljan period za vesti iz inostranstva ili za sudska rešenja ako ih očekujete.

  ljubav: Možete da očekujete harmonične odnose sa voljenom osobom koja se maksimalno trudi da vam ugodi. Moguće su manje razmirice u braku ali i dalje sve držite pod kontrolom. Krajem nedelje možete imati neku burnu svađu.

  zdravlje: Mogući su manji problemi sa predelom bubrega i donjim delom leđa, pa povedite računa o tome. U ovoj fazi je važno da dovoljno odmarate jer imate nešto manje energije nego inače. Nemojte da testirate granice svoje izdržljivosti.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Možete da očekujete neke lepe vesti iz poslovnog okruženja. Svakodnevni poslovi teku mirno, bez većih problema i trzavica. Tokom ove nedelje možete da računate na stabilnost na poslovnom planu.

  ljubav: Povoljniji period za zauzete Bikove. Ako ste slobodni, možete imati utisak da se prilično dosađujete ove nedelje. Moguć je neki flert u prolazu ali nema preterano značajnih i drastičnih promena emotivnog statusa.

  zdravlje: Posvećeni ste brizi o svom zdravlju, generalno se dobro osećate. Moguće je da ste neke svoje navike promenili na bolje. Miran period u kom nema previše razloga za brigu.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Veoma povoljan period ako se bavite nekim javnim poslom ili imate u planu sklapanje novog poslovnog partnerstva. Možete da očekujete da će vam sve ići nekako lako. Pripazite se samo prevelikih očekivanja.

  ljubav: Na emotivnom planu ćete veoma lako doći do željenih dešavanja. Ako već postoji osoba koja vam se dopada, tokom ove nedelje ćete je lako osvojiti. Povoljan period za početak ozbiljne veze.

  zdravlje: Povedite računa o svojoj jetri, kao i unosu masne hrane i alkohola. Niste preterano osetljivi u ovoj fazi ali biste mogli sami sebi da stvorite manje zdravstvene probleme zbog neodgovornog ponašanja.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Oni koji su rođeni u drugoj dekadi ovog znaka mogu da očekuju prilično napet period. Ukoliko se bavite privatnim poslom, uzdržite se od naglih reakcija. Držite se ženskih saradnika koje dobro poznajete.

  ljubav: Sve aktivnosti su tokom ove nedelje usmerene na polje kuće i doma, pa je period povoljan ako ste u braku ili vanbračnoj zajednici. Ukoliko ste slobodni, nešto bolju situaciju možete očekivati krajem nedelje.

  zdravlje: Mogući su manji problemi sa stomakom. Povedite računa o radu creva i usporenoj probavi koja inače može biti vaša slaba tačka. Jako je važno da dovoljno pazite na svoju ishranu.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Postepeno se oslobađate nadzora nadređenih i dobijate malo više slobode da samostalno preduzimate svoje poslovne akcije. Možete da očekujete pozitivna dešavanja kao i uspeh u poslovnim pregovorima.

  ljubav: Možete imati veoma zanimljiv susret sa osobom iz komšiluka ili sa nekim koga srećete u svom bliskom okruženju. Ako odreagujete na pravi način, očekuje vas početak nove veze.

  zdravlje: Nema naznaka za neke veće probleme na zdravstvenom planu. Početkom nedelje povedite računa o kičmenom predelu i eventualnim problemima zbog bola u leđima. Može se vratiti neka manja povreda iz prošlosti.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Sada malo opuštenije gledate na neke stvari i spremni ste na to da zauzmete pasivniji stav, da se odreknete kontrole. Čuvajte se ljudi koji obećavaju previše i nemojte ulaziti u poslove koji deluju megalomanski.

  ljubav: Nećete biti preterano usmereni na ljubavna dešavanja tokom ove sedmice. Možete da očekujete prilično mirnu i pasivnu fazu na tom planu. Ukoliko ste u braku, bavite se zajedničkim planiranjem troškova.

  zdravlje: Možete biti skloni gojenju i prejedanju tokom ove sedmice. Otpustili ste većinu svojih kočnica, pa tako i kočnicu koja se tiče kontrolisanja hrane koju jedete. Ipak se disciplinujte malo.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Rođeni u drugoj dekadi ovog znaka mogu biti pod velikim pritiskom na poslu. Osećate veliko nezadovoljstvo ali i nemoć da bilo šta promenite. Kako sedmica odmiče uočavate sve više problema na poslu.

  ljubav: Vi ste veoma harizmatični i šarmantni, lako osvajate pažnju pripadnika suprotnog pola. Tokom ove nedelje možete imati veoma zanimljiva dešavanja na polju ljubavi i flerta, kao i razne avanture. Imate mogućnost izbora.

  zdravlje: Krajem nedelje su mogući manji problemi sa povišenom temperaturom, stresom ili glavoboljama. Povedite računa i nemojte da se forsirate previše kako ne biste pogoršali stanje.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Trenutno imate problema zbog manjeg pada energije sa kojim se suočavate, pa samim tim postoji i nedostatak inicijative da pokrenete nove poslove. Možete da očekujete da će vam neki dug iz prošlosti biti vraćen.

  ljubav: Samim krajem nedelje se situacija menja na bolje. Do tada, kao da samo sedite i čekate da se nešto samo od sebe desi. Skloni ste maštanju o zabranjenoj ljubavi ili osobi koja je zauzeta.

  zdravlje: Povedite računa i nemojte da preterujete sa napornim treninzima jer biste mogli da se dovedete u stanje opšte iscrpljenosti. Ovo je faza u kojoj je potrebno da čuvate svoju energiju.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Za vas je ovo veoma povoljan period tokom kog možete da ostvarite dosta korisnih stvari. Ako ste očekivali unapređenje- konačno ćete ga dobiti. Vaši nadređeni su vam maksimalno naklonjeni.

  ljubav: Zanimljiva dešavanja dolaze preko kruga pozninika, sa osobom koju ste možda nekad negde već videli i sreli. Nemojte da dopustite da delujete preterano uobraženo ili egoistično, takav stav joj neće biti privlačan.

  zdravlje: Osećate se sasvim dobro, vitalni ste i puni energije. Pozitivna dešavanja vam podižu moral i raspoloženje, pa ste soremni da budete maksimalno aktivni tokom ovog perioda.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Uglavnom ste posvećeni dugoročnom planiranju i kreiranju poslovne strategije. Sada mnogo više novih informacija čuvate u svojoj glavi nego na papiru. Imate dobre ideje ali čekate pravi trenutak da ih predstavite nadređenima.

  ljubav: Na nekom javnom mestu dolazite do zanimljivog poznanstva sa veoma šarmantnom osobom. Moguće je da je u pitanju predstavnica znaka Vage ili Riba. Možete da očekujete zanimljiva ali ne i dovoljno konkretna dešavanja.

  zdravlje: U trenutnoj fazi vam je najbitnije da očuvate dobru koncentraciju, pribranost i psihičku stabilnost. Rešili ste probleme koje ste imali sa nesanicom i sada spavate kao beba.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Očekujete pozitivne vesti ili novac iz inostranstva. Moguće je da ćete dobiti manje nego što ste očekivali. Povoljan period za sve one koji u poslovni projekat ulaze sa nekim od prijatelja.

  ljubav: Imate brojne prilike i ponude za vezu ali teško poklanjate svoju pažnju bilo kome. Ako ste slobodni, dajete sebi vremena da se poigrate. Zauzete Vodolije bi mogle da planiraju putovanje sa voljenom osobom.

  zdravlje: Osećate se prilično dobro. Našli ste unutrašnji balans za kojim ste dugo tragali. Imate priliku da rešite neke zdravstvene probleme koji su vas mučili u prošlosti. Posvetite se sebi!


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Povedite računa kada su u pitanju mogući sukobi sa autoritetima. Nije vam baš lako da sada prikrijete svoje slabosti. Najbolje bi bilo da ne očekujete preterano veliki uspeh tokom ove sedmice.

  ljubav: Ukoliko ste se upustili u neku tajnu vezu, ona sada doživljava svoj vrhunac. Maksimalno ste opušteni i uživate u zanimljivim dešavanjima. Krajem sedmice se već polako hladite od svega toga.

  zdravlje: Povedite računa kada su u pitanju eventualni problemi sa zubima i desnima. Ako imate neki problem od ranije na tom planu, sada je krajnje vreme da posetite stomatologa i da to rešite. Sem toga, zdravlje je generalno solidno.


 • Mesečni horoskop za decembar 2015.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Kraj godine dočekaćete sa planetom Saturn koji pravi dobar aspekat sa vašim Suncem u Ovnu. Ipak ste imali dobru godinu. Bila je puna noviteta, isčekivanja, promena. Mislite da možete i dalje i bolje. Decembar je dobar mesec za vas jer ćete uspeti da naplatite dugovanja a pred kraj meseca sabirate sva iskustva i naravno dočekujete novu i bolju godinu koja je pred vama.

  ljubav: Prilagodićete se partneru koji je često mnogo drugačiji od vas. Prija vam svaka promena. Druga polovina meseca može biti značajna za one koji planiraju venčanje ili zajednički život. Važno je da ne bude laži, neiskrenosti. Mnogi Ovnovi očekuju prinovu ili razmišljaju o proširenju porodice.

  zdravlje: Čuvajte bubrege, donji deo leđa, prehlade moguće.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Postoji mogućnost da jednog momenta sve se stopira ili sruši da biste počeli ispočetka i tako sebi dali veće nadahnuće u poslu.U ovom periodu bilo bi dobro imati saradnike kao znak Rak ili Ribe. Ovan je prejak zalogaj i može doći do izliva ljubomore. Ako čekate inostrane saradnike onda pokušajte da to budu osobe kao što su Bik i Devica.Veći novac od druge polovine meseca.

  ljubav: Vi volite manju ljubomoru i zavodljivost ali ovog puta vas može previše opteretiti. Slobodni Bikovi imaju lepo poznanstvo sa osobom iz drugog grada i vrlo je zanimljiva za zajednički život. Druga polovina meseca je dobra za one koji su u braku i koji nameravaju da menjaju svoj stambeni prostor.

  zdravlje: Osetljivi ste, napetost, nervoza.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Vraćate se na posao koji vam je potreban. Mislili ste da će decembar da bude smiraj ili početak novog ali ne. Ipak sačekajte narednu godinu kada možete da budete deo nekog novog poslovanja. Novac koji i dalje očekujete biće vam vraćen od strane jednog zemljanog znaka verovatno Devica. Drugi deo meseca je dobar za one Blizance koji putuju u neku drugu zemlju radi poboljšanja budžeta.

  ljubav: Težak mesec jer ste u problemu već duži period. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku. Morate da popravite stanje u kome se nalazite. Ukoliko ste slobodni budete uporni kada je udvaranje aktuelno jer ćete sigurno osvojiti srce jedne Vage ili Vodolije.

  zdravlje: Preterano iscrpljivanje, preteran rad može škoditi organizmu.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Dobar vam je decembar kao i kraj godine jer ste imali mnogo više uspeha od ostalih iako tako nije bilo na samom početku godine. Sada možete da pomognete onima koji su u težoj poziciji od vas. Druga polovina godine može biti povoljna za one Rakove koji nameravaju da se bave bankarstvom, ekonomijom, menadžmentu. Tu možete očekivati veliki uspeh. Ako želite posao u drugoj zemlji o tome od proleća razmišljajte.

  ljubav: Svi problemi od kojih ste hteli da pobegnete ili se distancirate sada polako pronalaze svoje rešenje. Živećete u jednom miru, blagostanju koje niste dugo imali. Porodica vam je dobro i zbog toga ste mirni. Slobodni Rakovi imaju period koji je obeležen promenama ali pred kraj godine, poslednjih dana, verovatno ulazak u novu ljubavnu vezu.

  zdravlje: Manje razmišljaje o nebitnim stvarima koje vam narušavaju nervni sistem.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Teško da će neko od pripadnika ovog sazvežđa biti nezaposlen. Imate sve mogućnosti da se okrenete zanimljivim poslovima i brzim zaradama. Iako ste brzi i spretni morate da obratite pažnju na one saradnike koji su brzopleti i koji realno ne mogu da vam priđu ali ste negde primorani da sarađujete sa njima. Držite se svojih principa. Posle 25 decembra možete da očekujete velike promene i iznenadni novac.

  ljubav: Ako ste u braku onda vam je decembar jedan od boljih meseci u godini. Pomirenje za one koji su tokom novembra bili napeti ili razdvojeni. Nov plan za budućnost predstoji. Lav voli da drži slovo pa stoga uvek oprez u komunikaciji sa ostalim. Slobodnog Lava očekuje susret sa osobom koja je u braku. Ta veza neće trajati više od par nedelje. Pripadnici ovog sazvežđa imaju poznanstvo sa osobom iz znaka Raka ili Ribe koja vam može promeni život na bolje.

  zdravlje: Čuvajte se hladnog vremena. Koristite meleme u svom lečenju.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Sada ste u periodu kada ste raspoloženi za rad i kada možete dosta da zaradite. Nemate pomoć ali imate naklonost saradnika Bili ste dosta saosećajni i blagi prema dužnicima a sada ste strogi i uporni da pokažete autoritet. Možete imati prodaju nekretnine za cenu koja vam ne odgovara, pa sačekate kraj meseca kada je aspekat bolji za novac.

  ljubav: Device u braku uglavnom brinu o zdravlju voljene osobe. Nekako vam dani prolaze u brižnoj atmosferi. Potrebno vam je da se odmorite od tog stresa. Bilo bi lepo da sa nekim od prijatelja odete na neki kraći odmor. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju strasan susret u drugoj polovini meseca sa jednim Rakom. Rak je emotivac koji će svakako da vas nagradi ljubavlju i nežnim zagrljajima.

  zdravlje: Disajni organi osetljivi.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Niste osoba koja oprašta propast i gubitak novca koji tako teško zaradite. Nove ideje ćete svakako realizovati sigurno tokom decembra ali sada pokušajte da se stabilizujete i organizujete kako biste završili započeto. Vage uvek imaju ideju i plan unapred. Konačno ćete sve preuzeti u svoje ruke i taj posao mora da krene, kad tad!

  ljubav: Zreli ste ili ste tokom godine sazreli imajući u vidu celu životnu situaciju. Nećete više da se uplićete u neke iluzorne, nerealne priče, veze koje vas iscrpljuju. Možete biti deo nove ljubavne priče sa jednim zemljanim znakom koji vam uliva sigurnost. Verovatno razmišljate o braku pred sam kraj godine.

  zdravlje: Problem sa venama. Više odmora ili laganog hoda, šetnje.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Morate biti oprezni ako ste na početku poslovanja ili osnivanja novog posla i projekata. Do kraja meseca doživećete mir i rešićete posao najbolje moguće pa čak i novac koji je važan faktor u vašem životu. Nećete imati dugovanja a ni drugi neće da vam duguju. Uključite svu svoju snagu i mudrost da nove projekte pokrenete a one zaostale završite do kraja godine.

  ljubav: Vi ste veliki emotivac takvi i ostanite. Škorpioni u braku ili vezi imaju period koji se može deklarisati kao istraživanje. Zapravo, upoznajete nove osobine partnera koje vas uzbuđuju i bude strast u vama. Slobodni Škorpijoni su vezani za osobe iz znaka Ribe ili Strelac.

  zdravlje: Proverite hormone, šećer u krvi.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Vi ćete biti ponosni na sve što ste uradili u svom životu. Držite se dobre organizacije jer Saturn koji boravi u vašem sazvežđu u narednih dve godine neće vas pustiti da se rasipate. Sudbina vam se menja na bolje posebno u smeru novca i nasleđa. Tek dobri poslovi slede. Decembar je mesec kada zarađujete brzo a poslove dobijate iznenada. Škorpijon traži saradnju sa vama ali vi ćete se opredeliti za vodene ili vazdušne znakove, najbolje Vaga, Vodolija ili Rak.

  ljubav: Mesec decembar je znak vladavine vašeg sazvežđa. Dobro se osećate. Puni ste energije za zabavu i sigurno ćete biti neko ko će sebi pronaći partnera gde god da ode. Bračni život je mnogo bolji i interesantniji za sve koji žele da putuju ili planiraju kraće izlete. Nećete biti u odnosu na partnera dominantni niti zahtevni već pravi drug i prijatelj.

  zdravlje: Čuvajte kosti, ramena, kičmu ili problem sa očima.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Napravili ste plan odavno. Naredna godina je godina kada menjate sebi sudbinu. Imate plan za naredne četiri godine. Bilo vam je teško ove godine ali ste se kao i svaki put izvukli i idete dalje. Novac vam neće biti problem. Zarađujete sa nekretninama, edukacije su vam jedan od daljih interesovanja a možda započnete novo poglavlje u drugoj državi. Kako god, konačno možete da se okrenete jednom srećnijem životu.

  ljubav: Strastven mesec za sve Jarčeve. Dočekujete kraj godine zadovoljni ljubavlju koja vas okružuje. Ako ste sami onda nikako da se opuštate. Prihvatite ponude koju su vam značajne i osobe koje su harizmatične. Dobar izbor su Bik, Blizanci, Strelac. Jarac u braku mora da reši neka važna pitanja i kako će sledeće godine živeti – sa ili bez bračnog druga.

  zdravlje: Dobro zdravlje ali ipak pazite na ishranu, skloni ste gojenju.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Slušajte sebe, najbolji ste savetodavac sam sebi. Imate sve što je potrebno a to je vaš unutrašnji glas. Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebno vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da bi brže ostvarili posao.

  ljubav: Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost, samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Raka ili Strelac mogu biti zanimljive ili prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom posete prijatelja sa Škorpijom.

  zdravlje: Sve zavisi od raspoloženja. Energija koju privlačite isključivo zavisi od vas samih.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Decembar dočekujete umorni od svega ali i zadovoljni. Imaćete šansu da neki posao koji vam je ostao kao ideja oživite. Vredni ste a posebno ako radite manuelne delatnosti, možete mnogo da zaradite. Mnogi saradnici i prijatelji mogu da vam pomognu oko ideje i realizacije. Prihvatite ponudu, ne budite suviše ponosni ili sujetni. Krajem godine napravite dobre ugovore sa zemljama sa severa Evrope.

  ljubav: Vaša harizma teži ka pravim i iskrenim ljubavima. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da se dese iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja. Mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

  zdravlje: Ne bi trebalo da budete u većem problemu. Ako ste nezadovoljni životom onda ste i bolešljivi. Pronađite odgovarajući ventil oslobođenja.