Dnevni horoskop za dan 15.07.2018.

Nedeljni horoskop za period: 16.07.2018. – 22.07.2018.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete rešiti većinu poslovnih problema.

ljubav: Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima koji vas vode i do novog ljubavnog poznanstva.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa sinusima, disajnim putevima, plućima itd. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Budite više na svežem vazduhu.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Povoljnija faza za vaše polje finansija nastupa, pa možete da očekujete neki dobitak.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav tokom ove nedelje nema značajnih promena.

zdravlje: Na polju zdravlja generalno možete da očekujete dobro stanje. Nema naglašenih novih problema. Povedite računa jedino o zubima koji sada mogu biti naglašeni kao jedna od osetljivih tačaka.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Nije povoljan dan za vaše poslovno polje, ne izlažite se bilo kakvim rizicima.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija u odnosu sa voljenom osobom.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje moguće su česte migrene, glavobolje, problemi sa vidom kao i sa promenljivim pritiskom. Čuvajte se i povreda i mogućih udaraca u glavu takođe sada.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Moguće je da nove informacije prihvatate nekako površno što vas ograničava da posao odradite kako treba.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav moguć je neki tajni flert.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa cirkulacijom, osetljivim nogama, stopalama, oticanjem nogu i sa viškom vode u organizmu. Posavetujte se sa lekarom ako primetite simptome.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Bićete prilično rasterećeni sada jer vas poslovne obaveze neće čekati u velikom broju.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuju dva zanimljiva poznanstva tokom ove nedelje.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da imate manje tegobe koje su vezane za vaš nervni sistem ali generalno ne biste trebali da očekujete značajne promene. Povećajte unos magnezijuma.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Pred vama je faza u kojoj možete da imate značajne poslovne promene.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav, partner može da vam zamera da ga na neki način zanematujete.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa kičmom, leđima, kostima. Možete biti skloni osteoporozi, skoliozi i sličnim stanjima. Obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Možete da očekujete veoma pozitivna rešenja vazena za vaše polje papirologije.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom možete imati veoma pozitivan odnos.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuje pozitivan period, ne biste trebali da imate veće probleme. Generalno vam prija fizička aktivnost, imate mnogo energije u sebi i dobro se osećate.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Promenljivo stanje na polju finansija vam zadaje manje brige.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav moguće je da se javlja prva kriza u vezi koju imate.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući vaši hronični problemi vezani za urogenitalni trakt. Bićete skloni upalama i infekcijama. Moguće je da će vam lekarski pregled biti neophodan iz nekog razloga u ovom periodu.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Očekuju vas promene nekih ugovora ili dogovora od ranije ali bićete generalno zadovoljni.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje pozitivno iznenađenje od strane partnera.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete tokom ove nedelje naći rešenje za neki problem od ranije. Pazite se hormonalnih promena i ginekoloških tegoba ako ste ženskog pola.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati mnogo poslovnih obaveza.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje dolazi spontano.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manje promene i problemi. Stanje vam oscilira. Imunitet bi mogao da bude oslabljen iz nekog razloga i neće vam biti lako da to držite pod kontrolom. Posetite lekara.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Idealan je period za odmor od posla, putovanje. Nećete ni sa čim biti opterećeni.

ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje prilika za neku novu i veoma lepu, strastvenu vezu.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, grudni koš je naglašen kao osetljiv, takođe i donji deo leđa. Ako ste do sada imali srčane probleme, onda je sada vreme da odete na redovnu kontrolu.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Pred vama su poslovne promene koje vas mogu okrenuti razmišljanju o privatnom biznisu.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete pozitivo stanje i ispunjenost emocija.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa bešikom. Skloni ste i dehidrataciji. Za vas bi bilo veoma značajno kada biste povećali unos vode na svakodnevnom nivou.

Mesečni horoskop za jul 2018.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Merkur će napraviti opoziciju sa Marsom u retrogradnom hodu i doneti nekoliko teških situacija, iz kojih ćete teško izaći. Budite posebno obazrivi u komunikaciji sa kolegama, nadređenima i saradnicima, jer će mnogi od njih pokušati da Vam nametnu svoje mišljenje i volju. Slobodno mogu da kažem, tretiraće Vas kao da ste daleko ispod njihovog nivoa. Jupiter će krenuti direktno i doneti poboljšanje na finansijskom planu – mogući su novi poslovi, projekti, naplata nekih starih poslova i slično. Ovnovi koji rade u velikim kompanijama mogu da očekuju nešto duže poslovno putovanje. Za Ovnove koji se bave privatnim poslom ovo će biti jedan od najvažnijih meseci u godini.

ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak ljubavne veze sa osobom rođenom u vodenom ili vazdušnom znaku – najverovatnije u drugoj polovini meseca. Što se tiče Ovnova koji su u braku ili vezi, Retrogradni Mars u znaku Vodolije može da donese brojne probleme. Ipak, sve probleme možete da razrešite ako budete razgovarali sa partnerom – otvoreno i iskreno. Komunikacija je rešenje za sve.

zdravlje: Povedite računa o ishrani i probavnom sistemu. Savetujem Vam da izbegavate mleko i mlečne proizvode.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Početak meseca će biti značajan za sve Bikove koji se bave poslovima koji zahtevaju kreativnost, jer donosi značajno poboljšanje. Mesec neće biti povoljan za Bikove koji se bave marketingom, nekretninama i medicinom, jer donosi brojne probleme i komplikacije, a samim tim i nervozu i stres. Merkur kreće retrogradno od 26. jula i donosi mogućnost pokretanja privatnog posla. Mnogi Bikovi će dobiti priliku da utiču na organizaciju posla u firmi – iskoristite to pametno i unesite u posao ideje koje imate duži vremenski period. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, Vodolija ili Blizanci su odličan izbor za to.

ljubav: Bikovi su izuzetno čulne i senzibilne osobe, koje obraćaju pažnju na svaki detalj. Moguće je da ćete zbog sitnica koje Vam smetaju započeti ozbiljan razgovor sa partnerom, koji bi mogao da dovede do ozbiljnog preispitivanja vašeg odnosa i budućnosti. Moguć je raskid ukoliko partner ne pokaže interesovanje za to što Vas muči. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu vezu sa osobom sa kojom poslovno sarađuju, a to je osoba rođena u znaku Jarca, Blizanca ili Ovna.

zdravlje: Savetujem Vam da provodite više vremena u prirodi. Dobro bi Vam došao odlazak na izlet, kampovanje ili kraće putovanje na planinu.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Zbog uticaja Retrogradnog Merkura moguć je povratak starih saradnika i poslovnih partnera u Vaš život. Takođe, moguće je da će poslovi koje niste završili u prošlosti ponovo da postanu aktuelni, samo što ćete sada morati hitno da ih završite. Uprkos tome, ovo će biti generalno dobar mesec. jer će Vam doneti brojne mogućnosti na poslovnom planu i povoljne aspekte za povećanje zarade. Bikovi koji žele posao u inostranstvu treba da iskoriste prvu polovinu meseca.

ljubav: Slobodni Blizanci će tokom celog meseca biti u nekoj vrsti grča, nikako neće moći da se opuste i otvore za nove ljubavi. Zbog toga će ovaj mesec biti prilično dosadan za većinu slobodnih Blizanaca. Što se tiče zauzetih Blizanaca, problem bi mogao da nastane sredinom meseca, kada je moguća ozbiljna rapsrava, pa čak i kraće razdvajanje od partnera. Pod uticajem RxMerkura moguća je otežana komunikacija sa partnerom.

zdravlje: Bavite se sportom, jer ćete se na taj način osloboditi psiho-fizičkih poteškoća koje imate.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Merkur je dobro pozicioniran u drugom polju Vaše natalne karte i donosi dobre aspekte za poboljšanje poslovne situacije. Venera će ući u znak Device 10. jula i doneće manja otežanja na poslovnom planu, jer su mogući problemi u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Prosto ćete morati da budete strpljiviji, iskreniji i otvoreniji. U suprotnom, možete imati brojne probleme. Ovaj aspekt će doneti i probleme sa finansijama, jer ste skloni prekomernom trošenju novca na stvari koje Vam zapravo nisu ni potrebne. Druga polovina meseca je povoljna za saradnju sa zemljanim znakovima, posebno sa Devicama.

ljubav: Venera u trećem polju donosi tajne ljubavi, paralelne veze i slično. Mnogi Rakovi će lagano uploviti u neku takvu avanturu, ali pitanje je koliko Rakova će se izvući bez posledica?! Rakovi koji su u vezi ili braku bi mogli da budu uhvaćeni u prevari, a posledice toga će, u najvećem broju slučajeva, biti prekid. S druge strane, Rakovi koji su duži vremenski nesrećni u ljubavi, mogli bi da upoznaju osobu koja se nalazi u sličnoj emotivnoj situaciji. Planete najavljuju da će se iz te tuge izroditi snažna ljubav, puna emocija. Znate kako kažu, ponekad tuga i seta mogu da izrode sreću.

zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam. Priuštite sebi odlazak u spa centar – opustite se i napunite baterije.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Tokom prve polovine meseca možete da očekujete dosta komunikacije i kretanja. Iako je Retrogradni Merkur, ishod svega će biti pozitivan. Druga polovina meseca će biti povoljnija za Lavove koji imaju privatan biznis. Savetujem Vam da se posavetujete ili zatražite pomoć od osobe koja je rođena u znaku Vage, Strelca ili Vodolije.

ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju postepeno zahlađenje odnosa sa partnerom, a najverovatniji razlog tome je Vaša egoistična priroda. Ukoliko Vam je stalo od partnera pokušajte da se primirite i da otvoreno popričate sa partnerom. U suprotnom je moguć raskid veze ili braka. Slobodni Lavovi će biti skloni kraćim vezama i avanturama. Međutim, planete ne najavljuju mogućnost ozbiljne veze. Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

zdravlje: Zbog retrogadnog Merkura morate da budete oprezni sa kardiovaskularnim sistemom. Savetujem Vam da posetite specijalistu.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Mnoge Device će morati ozbiljno da razmisle o tome šta žele na poslovnom planu u budućnosti. Mogući su manji finansijski problemi, ali ništa dugoročno što bi moglo da utiče drastično na Vaš život. Možete da očekujete i nesuglasice sa kolegama, najviše zbog toga što imate osećaj da Vas oni sputavaju. Uprkos svim problemima, Vi ste osoba koja je puna pozitivne energije i ideja, te će na kraju sve da ispadne dobro. Znate kako kažu, dobro se dobrim vraća.

ljubav: Postoji velika mogućnost započinjanja odnosa sa osobom sa kojom se družite duži vremenski period. Mnoge Device će biti preokupirane poslom, te je moguće drastično zahlađenje odnosa sa partnerom. Važno je da na vreme postanete svesni toga što se dešava, da uzmete konce u svoje ruke i ne dozvolite da Vam posao utiče na vezu ili brak. Moguće je čak i da ćete odlučiti da uđete u bračnu zajednicu, ali iz interesa.

zdravlje: Moguć je drastičan pad imuniteta, kao i nesanica. Savetujem Vam da unosite više vitamina u organizam i da uvedete meditaciju kao svakodnevnu aktivnost.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Budite oprezni zbog Retro Merkura, jer je moguće da će Vam se propusti iz prošlosti baš sada naplatiti. Vage koje planiraju neku poslovnu promenu treba da sačekaju da Merkur krene direktno. Povoljni aspekti za poslovna putovanja i odlazak u inostranstvo. Odlična sardnja sa osoboma rođenim u znaku Ovna, Lava, Device. Mogući su problemi sa Bikom ili Ribom.

ljubav: Venera u Lavu, a potom u Devici kao i Mars u Vodoliji donose brojne avanture. A kako je Vaga znak avanture, dobro ćete da se osećate u svojoj koži. Međutim, tokom ovog meseca bi i zauzete Vage mogle da budu sklone avanturama. Savetujem Vam da pazite da ne povredite osobu do koje Vam je stalo, jer to može puno da Vas košta. Odličan odnos sa Lavom ili Rakom.

zdravlje: Puni ste pozitivne energije. Bez većih zdravstvenih problema.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Dobro aspektovani Sunce i Jupiter će nakon 5. jula doneti Škorpijama mogućnost da pokrenu poslove koje već duži vremenski period planiraju. Škorpije koje već neko vreme čekaju posao preko prijatelja/poznanika mogu da očekuju pozitivan ishod. Dobar poslovni odnos sa Škorpijom, Devicom i Jarcem. Odličan mesec za ulaganje u nekretnine.

ljubav: Često ste neraspoloženi i depresivni, a partner najviše ispašta zbog toga. Često probleme iz svog života ( poslovne, finansijske, zdravstvene, porodične…) prenosite na partnera, što nije dobro. Moguće je udaljavanje od partnera, ozbiljna svađa, pa čak i raskid. Slobodne Škorpije treba više da se druže i provode, a ljubav će se pojaviti onda kada budete najviše uživali u životu.

zdravlje: Nervoza i stres mogu da dovedu do problema sa krvnim pritiskom. Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Važan mesec za sve Strelčeve koji žele da započnu svoj posao – aspekti su povoljni, ali Vam, uprkos tome, savetujem oprez. Strelčevi koji rade za druge ( državna ili privatna firma) neće imati napredak tokom ovog meseca. Nezaposleni Strelčevi mogu da očekuju pomoć od osobe rođene u znaku Lava. Poboljšanje finansijske situacije već od početka meseca, najviše zbog pozitivnih aspekata koje prave Sunce i Vaš vladar Jupiter.

ljubav: upiter u dobrom aspektu sa Suncem i Venera u Lavu unose novine u Vaš ljubavni život već početkom meseca. Moguće su brojne avanture, posebno na putovanjima i u noćnim izlascima. Moguća je ozbiljna veza sa osobom rođenom u znaku Device. Strelčevi koji su u braku ili vezi imaju šansu da poprave i unaprede odnos sa voljenom osobom, ali pod uslovom da se otvore prema partneru i posvete malo vremena samo njemu/njoj.

zdravlje: Savetujem Vam da ne preterujete sa unosom alkohola i gaziranih pića. Povedite računa o zdravlju.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Mars u znaku Vodolije je dobro aspektovan u kući novca i talenta, pa će ovom znaku dati vetar u leđa, kada je posao u pitanju. Iako će Merkur od početka meseca krenuti retrogradno, Jarčevima ( barem do kraja ovog meseca) neće praviti veće poslovne probleme. Najviše što možete da očekujete je manji zastoj realizacije nekog projekta. Savetujem Vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u znaku Škorpije ili Bika.

ljubav: Pod uticajem Marsa u Vodoliji, možete da očekujete početak odnosa sa osobom koja će Vam pružiti materijalnu podršku. Reč je o osobi koja će Vam pomoći da ostvarite sve svoje želje i ambicije i da napredujete. Moguća je ljubavna afera sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Jarca. Jarčevi koji su u braku ili vezi kao da su zapali u neku vrstu monotonije, koja ih izjeda. Moguć je prekid veze, a brak bi mogao da zapadne u ozbiljnu krizu. Ipak, ako otvoreno popričate o svemu i uložite napor u Vaš odnos, sigurno je da ćete uspeti da opstanete.

zdravlje: Nervoza i stres Vas ubijaju. Vreme je za nešto duži odmor.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Merkur je u znaku Lava i daje Vodolijama dobru organizovanost i maksimalnu posvećenost poslu. Iako biste voleli da radite samostalno, vrlo je moguće da ćete morati da prihvatite sugestije jednog Lava ili Ovna, ali to ne treba da shvatate traumatično, jer Vam može pomoći da napredujete u karijeri. Što se tiče finansijske situacije, možete da očekujete poboljšanje sredinom meseca.

ljubav: Ulazak Venere u znak Device donosi povoljne aspekte za ljubav, jer Vam daje pozitivan stav i istrajnost. Odlični aspekti za pronalazak partnera u inostranstvu ili putem društvenih mreža. Međutim, moguće je i to da će osoba koja Vam privuče pažnju, biti u vezi ili braku. Moguć je šok. Što se tiče zauzetih Vodolija, možete da očekujete veoma strastven mesec ako ste u vezi ili braku sa Blizancem ili Škorpijom. Vodolije koje su sa Vagom mogu da očekuju značajno unapređenje odnosa.

zdravlje: Problemi sa pritiskom. Povedite računa o ishrani.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Često ste nezadovoljni, jer mislite da možete još više i bolje, ali kao da nemate podršku kolega i nadređenih. Zbog toga često upadate u depresivna stanja i gubite volju da radite. Kako Vam se stanje ne bi dodatno pogoršalo svetujem da izbegnete saradnju sa vazdušnim znacima Zodijaka, prevashodno zbog toga što su male šanse da ćete “pronaći zajednički jezik”.

ljubav: Emotivna osetljivost će obeležiti ovaj mesec. Moguć je osećaj napuštenosti i razočarenje u pripadnike suprotnog pola. Vrlo ste osetljivi, pa Vam sloboda uopšte ne prija. S druge strane, ne želite da trošite vreme uzalud na osobe sa kojima ne možete da stupite u ozbiljnu vezu. Možete da očekujete dobar odnos sa zemljanim i vodenim znakovima, posebno sa Rakom ili Jarcem. Moguće je da osoba rođena u znaku Blizanaca ili Vodolije želi da obnovi vezu sa Vama.

zdravlje: Potreban Vam je odmor i to što pre.