• Dnevni horoskop za dan 25.08.2016.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Reagujete impulisvno na sve što vidite ili čujete. Prenagljujete sa odlukama. Povedite računa o svom ponašanju.

  ljubav: Partner traži nešto što ne možete ili ne želite da uradite. Stavite mu/joj to jasno do znanja,

  zdravlje: Glavobolja.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Očekuje Vas izvanredan uspeh na polju komunikacija. Iskoristite to za sticanje novca.

  ljubav: Iako provodite dosta vremena kod kuće, Vi zapostavljate partnera.

  zdravlje: Bolovi u zglobovima.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Zbog Vaših priča nadređeni i kolege imaju prevelika očekivanja. Potrudite se da ih ispunite.

  ljubav: Jedna osoba sa posla Vas intrigira. Ukoliko ste slobodni, napravite prvi korak.

  zdravlje: Problemi sa disanjem. Kašalj.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: To što imate sigurno radno mesto ne znači da treba da prestanete da se trudite. Poradite više na svom usavršavanju.

  ljubav: Volite izazove. Posebno one na ljubavnom planu. U ovom periodu ste posebno skloni flertu.

  zdravlje: Vreme je da krenete sa dijetom.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Upadate u različite rasprave i konflikte na poslu. Povedite računa o svom ponašanju.

  ljubav: Vreme je da se posvetite ljubavnom aspektu svog života. Deluje kao da ste “digli ruke”.

  zdravlje: Mogući su stomačni problemi.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Ambiciozni ste i zahtevni. Zbog toga ispaštaju drugi aspekti Vašeg života.

  ljubav: Bez novih dešavanja na ljubavnom planu.

  zdravlje: Dobro se osećate.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Nadređeni očekuju bolje rezultate od Vas. Potrudite se više.

  ljubav: Potrebno Vam je više pažnje. Žudite za tim da Vas neko razmazi.

  zdravlje: Smanjite unos ugljenih hidrata.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Treba više da se borite i branite svoje ideje ukoliko želite da drugi uoče Vaš rad i trud.

  ljubav: Gradite odnos iskrenim,poštenim i moralnim osećanjima.

  zdravlje: Povedite računa o bubrezima.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Imate sve karte na stolu. Vreme je da povučete odlučujući potez.

  ljubav: Zadovoljni ste time kako se odvijaju stvari na ljubavnom planu. Uživajte u tome.

  zdravlje: Bolovi u leđima.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Osećate se prihvaćeno. To će uticati pozitivno na Vaš rad.

  ljubav: Nešto u vezi partnera Vas muči već mesecima. Iznesite svoj problem već jednom.

  zdravlje: Nervoza i stres. Relaksirajte se više.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Jedna osoba sa posla Vam se ne dopada. Izbegavajte konflikte.

  ljubav: Niste zadovoljni stanjem na ljubavnom planu, ali ništa ne činite da to promenite.

  zdravlje: Promenite način ishrane.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Nećete dozvoliti bilo kome da vam naruši sistem koji se stvara oko vas kada je zaposlenje u pitanju.

  ljubav: Voljena osoba želi više pažnje, a Vi ne znate kako da mu/joj to pružite.

  zdravlje: Sklonost gojenju.


 • Nedeljni horoskop za period: 22.08.2016. – 28.08.2016.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Nepovoljna faza tokom koje možete da očekujete brojna ograničenja i restrikcije od strane nadređenih. Ako budete napravili neku grešku, ona vam neće biti oproštena. Bićete pod velikim pritiskom tokom cele ove nedelje.

  ljubav: Distanca koja postoji između vas i voljene osobe se oseća sve više. Ne znate na koji način da se izborite sa otežanim okolnostima, kada ona ne reaguje ni na jedan vaš pokušaj da joj se približite.

  zdravlje: Povedite računa kada su u pitanju mogući problemi vezani za kičmu, ukočenost, napetost u mišićima. Preporučljivo je da sebi priuštite masažu ili relaksaciju u nekom salonu koji je pogodan za to.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Ukoliko ste planirali bilo kakav vid saradnje sa inostranstvom ili putovanje- ovo je idealan period. Pomoć u poslu koji obavljate možete da očekujete od strane jedne ženske osobe koja može biti malo starija od vas.

  ljubav: Emotivno ste generalno stabilni, kakav god da vam je status. Raščistili ste sa nekim problemima iz prošlosti i sami sa sobom došli do zaključka oko toga šta je najbolje za vas. Zadovoljni ste sobom.

  zdravlje: Povedite računa kada je u pitanju moguć povišen holesterol, redovno kontrolišite krvnu sliku. Obratite se svom lekaru ako sumnjate na bilo kakve probleme koji su povezani sa jetrom.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Prilično ste užurbani tokom ove faze, iako ste vi inače osoba koja je uvek u pokretu. Možete da očekujete rešenje nekih važnih finansijskih pitanja, moguće je da ćete se konačno osloboditi nekog velikog duga ili kredita.

  ljubav: Imate probleme sa ljubomornim partnerom koji prati svaki vaš korak i ne daje vam dovoljno prostora da dišete. Osećate se nekako zarobljeno, ograničeno i to vam ne prija. Mogući su burni konflikti.

  zdravlje: Tokom ove nedelje je naglašena vaša sklonost ka porocima, najviše cigaretama i alkoholu, pa možete da računate na to da će svaki vid preterivanja da vas odvede u neku vrstu problema.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Imate veoma jasan uvid u situaciju u kojoj se nalazite, spremni ste da hladno rasuđujete i da donesete i neke nepopularne mere i odluke kako biste sačuvali stabilnost. Ono što se mora vam sada zaista nije teško.

  ljubav: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i imate priliku da uživate u zajedničkim trenucima. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da će jedna starija osoba odvas biti uporna u pokušajima da vas zavede.

  zdravlje: Mogući su manji problemi sa bubrezima, pogotovo ako ste već imali simptome koji ukazuju na pojavu peska ili kamena. Preporuka je da se javite svom lekaru ako primetite nešto neobično.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Teška atmosfera u radnom okruženju dosta utiče na vas, pa vam se i smanjuje volja za tim da se trudite. Ipak, ako želite da imate neku korist od posla kojim se bavite, moraćete da pokažete da ste i dalje posvećeni radnim obavezama.

  ljubav: Na ovom polju su moguće brojne, drastične promene, situacija nije baš najpovoljnija. Ukoliko ste u braku dolazi do manjih tenzija. Oni koji su slobodni menjaju mišljenje o nekoj osobi iz dana u dan.

  zdravlje: Povedite računa kada je u pitanju vaš imunitet i krvna slika. Ako ste već do sada imali bilo kakvih problema sa anemijom, potrebno je da ponovo prekontrolišete stanje na tom polju


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Možete da očekujete da ćete preko naleta nekih prilično srećnih okolnosti imati mogućnost za napredovanje ili povećanje zarade. Situacija je za vas veoma povoljna i trebali biste maksimalno da je iskoristite!

  ljubav: Možete da očekujete fatalan susret koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Imaćete priliku da dođete u kontakt sa osobom koja će biti veoma važna za vaš emotivni život u daljoj budućnosti.

  zdravlje: Iako se generalno dobro osećate, s vremena na vreme su mogući manji problemi sa tahikardijom, pa povedite računa o tome. Izbegavajte da se preterano zamarate, držite se podalje od stresnih situacija.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom bićete suočeni sa nekakvim ograničenjima koja niste očekivali. Moguće je i da vam se vraćaju neki stari problemi. Na kraju ćete ipak uspeti da se sa svim tim izborite.

  ljubav: Situacija u braku je prilično napeta, pogotovo ako ste je vaš partner rođen u znaku Ovna ili nosi taj podznak. U slučaju da nije tako, možete da očekujete dosta mirniju i opušteniju atmosferu tokom ove nedelje.

  zdravlje: Stomak vam je osetljiv, pa su mogući problemi sa probavom ali i sa kompletnim digestivnim traktom. Nemojte da zanemarujete simptome koje osećate jer će se pogoršati ako ne budete pazili.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Možete da očekujete manje zastoje tokom poslovnih pregovora, jer druga strana na neki način “tvrdi pazar” odnosno pokušava da izvuče najbolje i najviše za sebe. Ako budete strpljivi, sve će biti po vašoj meri.

  ljubav: Delujete veoma hladno u komunikaciji sa partnerom, koji je sada već zabrinut u vezi toga da li ga i dalje volite ili ne. Preispitajte svoje ponašanje i dođite do zaključka zašto imate potrebu da ga kažnjavate.

  zdravlje: Povedite računa kada su u pitanju respiratorni organi, pluća pogotovo. Ukoliko imate nekih problema sa disanjem ili ako primetite jak i učestali kašalj, obavezno se javite svom lekaru.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Možete da očekujete stabilizaciju na polju finansija. Dolazi vam priliv novca na koji ste čekali već duže vreme, pa svakako možete da računate da ćete i neke probleme zajedno sa tim rešiti.

  ljubav: Na emotivnom planu imate brojne prilike za vezu ali vam se ni jedna ne čini kao dovoljno dobra za nešto ozbiljno. Nećete pristati na polovična rešenja, vama su emocije veoma važne u životu!

  zdravlje: Povedite računa o svojoj ishrani. Gubitak apetita ne može da vam donese preveliku dobrobit. Moguće je da ste na nervnoj bazi skloni da kažnjavate sebe tako što se izgladnjujete više nego što bi trebalo.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Povedite računa o tome da ne napravite beku veću grešku na poslu tokom ove nedelje. Moguće je da ćete imati hroničan pad koncentracije i da ćete samim tim imati prilike da pravite manje probleme i propuste.

  ljubav: Želite da budete maksimalno posvećeni partneru, gladni ste ljubavi i željni nežnih zagrljaja i dodira. Potrudićete se da dobijete njegovu pažnju po svaku cenu i u tome ćete uspeti.

  zdravlje: Ne preporučuje vam se da se previše naprežete tokom ove faze. Odmarajte što više, vaše telo je osetljivo i podložno nekim manjim problemima. Važno je da naučite kada treba da sačuvate sebe.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Razmišljate o nekom poslovnom poduhvatu iz prošlosti i pitate se da li ćete moći da ponovite tako nešto, odnosno da ostvarite makar približan uspeh i zaradu. Tražite nove ideje kako bi proširili svoje mogućnosti.

  ljubav: Maštate o jednoj osobi koja vam je nedostupna iz više različitih razloga. Skloni ste i blagoj depresiji zbog emotivnog nezadovoljstva. Kada biste samo prestali da tražite nemoguće, našli biste sreću koja je dostižna.

  zdravlje: Sem emotivnih problema i toga što ste opterećeni na nervnoj bazi, nema naznaka za probleme sa zdravljem i osnovnim funkcijama organizma.Potrebno je da za sebe pronađete neki vid relaksacije.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Zajedno sa svojim saradnicima u koje imate poverenja ćete uspeti da ostvarite uspeh na poslovnom planu. Možete da računate da ćete imati sasvim stabilnu situaciju u odnosu sa radnim okruženjem.

  ljubav: Vraća vam se neka stara ljubav, osoba sa kojom ste ranije imali neki nedovršen ili nedefinisan odnos. Ovo je vaša šansa da pokažete emocije koje tada niste i da pokušate da probate još jednom zajedno…

  zdravlje: Osećate se generalno dobro tokom ove nedelje, nisu vam naglašeni veći zdravsttveni problemi i nema potrebe da brinete previše. Prijaće vam česti izlasci i drženje sa prijateljima.


 • Mesečni horoskop za avgust 2016.

  ovan

  Ovan (21. mart - 20. april)

  posao: Očekuje Vas veoma uzbudljiv i neizvesan period. Što se tiče odnosa sa kolegama, tokom avgusta će biti bolji nego inače. Tokom ovog meseca ćete morati da doneste veliki broj odluka, pa budite spremni na to da će mnoge stvari da zavise od Vaših odluka i reči. Što se tiče novca, avgust nije baš povoljan mesec za to. Strpite se, jer će u septembru biti bolje.

  ljubav: Zauzeti Ovnovi će imati dosta problema sa partnerom, jer će morati da se prilagođavaju turbulentnim periodima u životu voljene osobe. Slobodni Ovnovi moraju da nauče da saslušaju drugu osobu i da ne budu samoživi.

  zdravlje: Avgust je idealan mesec za promenu ishrane. Uvedite zdravije navike. Trenirajte više.


  bik

  Bik (21. april - 20. maj)

  posao: Ukoliko planirate privatan biznis, ovo je idealan mesec za to. Budite otvoreni prema poslovnim partnerima, naučite da prihvatite kritiku i sugestiju. Sigurno će da se isplati.

  ljubav: Tokom prve polovine meseca očekuju Vas brojna ljubavna iznenađenja. Druga polovina će biti turbulentnija. Vi se dajete maksimalno i imate velika očekivanja od voljene osobe, ali to ne dobijate baš uvek.

  zdravlje: Povedite računa o ishrani. Mogući su povišeni holesterol i šećer.


  blizanci

  Blizanci (21. maj - 20. jun)

  posao: Navikli ste na predan rad i trud, pa vam povećani obim posla ovog meseca neće biti problem. Međutim, važno je da ne pristajete na sve što vam drugi delegiraju, jer će kolege pokušati do da iskoriste. Ovaj mesec je mesec borbe – iskoristite ga maksimalno.

  ljubav: Pokazujete određenu dozu nezainteresovanosti prema partneru. Voljena osoba će se osećati zapostavljeno i nezadovoljno. Moguće su brojne svađe. Budite spremni na to.

  zdravlje: Vreme je da se vratite zdravom životu i treningu. Vašem telu je to neophodno.


  rak

  Rak (21. jun - 22. jul)

  posao: Očekuje Vas veoma nestabilan i promenljiv mesec. Budite spremni na to. Ovo je veoma povoljan period za novac.

  ljubav: Očekuje vas dosta zamršena situacija na ljubavnom planu. Vaše česte promene raspoloženja će da utiču na vaš odnos sa partnerom. Slobodni rakovi će koristiti svoju slobodu na najbolji mogući način.

  zdravlje: Povedite računa o oralnom zdravlju. Krajnje je vreme da posetite stomatologa.


  lav

  Lav (23. jul - 22. avgust)

  posao: Sve više razmišljate o promeni posla, ali nikako da se odlučite na taj korak. Lavovi koji nemaju posao mogu da očekuju promenu.

  ljubav: Lavovi koji su u vezi sa Devicom ili Bikom mogu da očekuju veoma težak raskid. Generalno, tokom celog meseca ćete morati da balansirate između svojih i partnerovih želja. Slobodni Lavovi će doživeti uzbudljivu avanturu.

  zdravlje: Moguća je prehlada, jer vam je imunitet veoma slab. Pronađite način za jačanje imuniteta.


  devica

  Devica (23. avgust - 22. septembar)

  posao: Tokom ovog meseca ćete da pokažete povećanu zabrinutost za finansije. Pre svega, moraćete da pronađete način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Očekuju Vas dodatne komplikacije na poslu, ali ništa što se neće rešiti.

  ljubav: Avgust će biti veoma uzbudljiv i strastven. Skloni ste ulasku u nepromišljene ljubavne veze. Moguće je da ćete da se razočarate u osobu koja Vam se veoma dopada.

  zdravlje: Posvetite više pažnje meditaciji i drugim vežbama disanja. Prijaće vam.


  vaga

  Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  posao: Otvoriće Vam se nove poslovne prilike. Budite samouvereni i sve će biti u najboljem redu. S druge strane, ovo je period poslovnih izazova. Nije loše da jasno odredite svoje prioritete i ciljeve i da pronađete saradnike koji će da Vam pomognu da ostvarite zacrtane ciljeve.

  ljubav: Kada su vaše emocije u pitanju, tokom ovog meseca ćete da prođete nekoliko faza. Na trenutke ćete imati potrebu da budete potpuno sami, dok ćete u nekim drugim trenutcima očajnički želeti da budete sa neki. Ukoliko ste zaljubljeni u osobu rođenu u znaku Lava ili Strelca, očekuju vas manji problemi u komunikaciji. Činjenica je da, ukoliko želite da ostvarite napredak na ljubavnom planu, morate da radite na sebi i svom samopouzdanju. Tek kad budete potpuno sigurni u sebi moći ćete da se posvetite drugoj osobi,

  zdravlje: Razmislite o tome da počnete ozbiljnije da se bavite sportom. Prijaće Vam.


  skorpija

  Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

  posao: Tokom avgusta ćete da završite više obaveza nego tokom prethodnih meseci. Napokon ćete da odvojite vreme za stvari koje odlažete već mesecima. Očekuju vas veoma zanimljive ponude za posao. Budite spremni na to. Takođe, tokom ovog meseca možete da imate manjih problema sa finansijama.

  ljubav: Zauzete Škorpije će da prođu kroz određeni period zahlađenja. Moguće je će Vaša veza da prođe kroz period krize. Razmislite koliko daleko ste spremni da idete. Ukoliko ne vidite budućnost sa tim partnerom, vreme je da se pomirite sa činjenicom da treba da raskinete. Slobodne Škorpije će da dožive veoma zanimljivu avanturu.

  zdravlje: Povedite računa o reproduktivnim organima.


  strelac

  Strelac (23. novembar - 21. decembar)

  posao: Doživećete brojne poslovne probleme, ali vi ste osoba koja zna da se uhvati u koštac sa problemima. Zbog toga, neće biti većih problema na poslovnom planu. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite dugoočekivanu saradnju, ali ne očajavajte zbog toga. Ostanite dosledni svojim namerama i ne odustajte, ma šta da se desi. Stvari će biti znatno bolje u septembru.

  ljubav: Kada su emocije u pitanju, sve se više vraćate u prošlost. Međutim, zbog toga ćete da povredite trenutnog partnera. Veoma je važno da budete otvoreni prema partneru, kako ga/je ne biste dodatno povredili. Slobodni Strelčevi će upoznati osobu rođenu u zanku Škorpije, ali ta veza neće dugo da potraje.

  zdravlje: Moguće su česte promene raspoloženja i netrpeljivost. Pronađite način da se relaksirate.


  jarac

  Jarac (22. decembar - 19. januar)

  posao: Otvaraju vam se brojni putevi, a vi i dalje stojite u mestu. Vreme je da se pokrenete i učinite nešto povodom svoje budućnosti. Mogući su manji konflikti sa kolegama, ali ne dozvolite da vam to poremeti moć rasuđivanja.

  ljubav: Ovaj mesec nije najpovoljniji za ljubav i emocije. Ne očajavajte zbog toga, jer vas u septembru očekuje prava eksplozija emocija. Ukoliko je u vašoj blizini osoba u znaku Škorpije ili Lava, moguće je da ćete da stupite u kraću romansu, koja neće potrajati.

  zdravlje: Osećate pojačanu tenziju. Pojačajte fizičku aktivnost ,jer vam to itekako može pomoći.


  vodolija

  Vodolija (20. januar - 19. februar)

  posao: Očekuje vas veoma zanimljiva ponuda za posao u inostranstvu. Dobro razmislite pre nego što je prihvatite. Moguće je da ćete imati manjih poslovnih problema. Možete da ih rešite uz pomoć osobe rođene u znaku Ovna ili Blizanca. Novčana situacija će značajno da se popravi.

  ljubav: Ukoliko niste u vezi, ne očajavajte. Morate jasno da odredite šta želite i kako da ostvarite to. Moguće je da ćete osetiti pojačane emocije prema osobi rođenoj u znaku Škorpije ili Raka. U svakom slučaju, niste loše kotirani u očima suprotonog pola. Iskoristite to na pravi način.

  zdravlje: Mogući su pojačani stres i nervoza. Primenite neku od psihičkih tehnika za prevazilaženje stresa.


  ribe

  Ribe (20. februar - 20. mart)

  posao: Ovaj mesec je idealan za pokretanje novog posla, kreiranje novih planova ili završavanje već započetih poslova. Mogući su brojni pregovori, a ukoliko budete pregovarali sa osobom rođenom u znaku Device i Jarca, očekuju vas dodatne komplikacije. Potražite pomoć starijih saradnika.

  ljubav: Gajite simpatije prema osobi rođenoj u znaku Blizanca, ali ne znate kako da joj to stavite do znanja. Popričajte sa zajedničkim prijateljima. Slobodne Ribe će da pokazuju tendenciju srljanja u nepromišljene odnose sa nepoznatim osoba, a to vas može skupo koštati.

  zdravlje: Vežbajte više i hranite se zdravije. Jedino ćete na taj način da budete u savršenoj formi.